ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 17 June 2008

Jangan Cari Pasal.....

Geramnya akak ari ni... barang yang akak tempah x sampai2...suppose to be sampai 12 haribulan tapi sampai hari ni x muncul..ni dah 17 haribulan.... masuk tadi dah 5 kali dah customer cerca akak..ape nak buat akak senyum gaya kak cam je lah...


mmg selalu penghantaran ni akak guna SKYNET.... kata tagline dia "Express carrier of choice, we deliver far, fast, accurate, reliable"...tapi yang adooo... akak dah call akynet masuk 4 kali dah sejak pagi tadi dan jawapan nya adalah...buat akak sakit hati..nak tau ape customer service perempuan pantat tu kata ape?...

skynet : "Maaf yer cik, i check barang dah mmg out of delivery dah...
Akak : bila tu sebab i dah tunggu sampai berjanggut dah ni...
skynet : ooo...mmg cara kami hantar yang jauh dulu baru hantar yang dekat2..mungkin kemarin n semalam x sempat hantar kot...
Akak : ooo..cam tu ker...i nak tanya u...kalau u nak beranak sangat and baby u dah nak kuar...u akan pilih pegi hospital yang dekat ngan rumah u or nak jugak pegi hospital yang jauh...
Skynet : mesti lah dekat cik ( menjawab tu)
Akak : pandai pun..so x reti2 ker hantar yang urgent dulu...itew pun nak bagi tau ker...
Skynet : maaf cik saya baru jer keje kat sini..so x faham sangat sistem kat sini...
Akak : ade aku kesah..customer i dah naik hantu u tau x..kalau u x reti nak handle situasi cam ni baik u duk kampung toreh getah..pasti xde customer marah sebab u lambat hantar getah sekerap ...
Skynet : encik ni kelakar lah...(gitu sangsang akak ni)
Akak : ko pegi talifon driver hantar barang tu..kalau x sampai jugak hari ni..nahas uolss..then tukar je tagline korang tu..."Not too Express carrier , we deliver far 1st, we are late , never accurate, never think about reliable"..pastu u tambah sikit... we have stupid customer service...
Skynet :..baik cik..sekarang jugak saya call mereka....


tapi uolls ujung2 sampai sekarang x sampi...akak rase diorang ni hantar barang naik lembu agaknya..sebab tu lembab...sakit benor ati aku...awas korang..kerana ko akak kena tahan lapar sebab nak kuar makan karang barang sampai lak..sial betul....

p/s : yang penting akak kena berlakon kat customer sebab nak bagi diorang simpati kat akak ni...tapi jangan gila2...ianya berhasil....

Let's SHOPPING Uollss!