ahli geng kongsi senduk

Wednesday, 23 March 2011

mari beli uollsss

terkesima, terpesona, terpegun, terkentut, terkincit dan segala bagai ter lahhhh gamaknya....
apa yang akak terpegunnya?....tungguuuuuu....

sedapnya x terhingga, menarik hati...sekali gigit..pasti nak gigit lagi...its like sex uollsss...if taste it u want more...gitewwwww kata-kata jahanam sangat....

di adun dengan bahan2 rahsia...di adun dengan rahsia nenek moyang sejak 100 tahun yang lalu..cerita keenakkannya telah di sampai sesegenap benua...bolehhhh....

mari- mari jengok and beli kek Hotmama...

kesedapannya sebarisan dengan kek secret recipe uolssss....

dulu akak hina betina ni buat kek...akak cakap kek betina ni rasa kek kedai puchong perdana (kedai kek ni , kek dia rasa jahanam..x kira lah perisa apa ko beli rasa dia tetap akan membuat anda pening serta merta)....

tapi sekarang pompuan ni buat kek...marvelous uollsss..akak terkesima...leh pitam dengan kesedapan dia...akak syak menuntut ilmu ngan marta steward ni...

mmg sedap...pasti uolsssx menyesal...coklat lebih mencurah-curah...strawberry segar yang di petik sendiri dari ladang..pasti uollsss jilat papan kek tu....percayalah...






Snikers Cheescake (bukan kasut sneaker uollss), Mars cheescake, Oreo Cheescake, Tobleront Cheesecake...kelas nama cheescake dia kan (angkat kedua-dua tangan ke bahu sambil mata pandang ke atas nampak mata putih dan bibir terjuih)

saiz 7 inci. tau x besar panjang mane...ala korang mesti tau 7 inci kan...korang biase kan tujuh inci kan..sedang2 sedapppp...sedang2 lemak tuu..kannnn..herganya RM 55 ringgit..murah kan..

lagi satu 9 inci..sais negro gitew..besar tu uollsss...herga dia RM 70 je..murah banget uollssss..bahan dia meriah..coklat pekat..rasa sedap...puasss...

ape lagi uolsss order sekarang....selagi pompuan ni termampu..jagan pulak hotmama ni kusta sebab banyak tempahan baru uolss nak order..maknenya tahun depan lah baru dapat...

nak tengok gambar kek yang lazat itew leh lah jengok kat blog hotmama . kalau korang jumpe betina pakai baju merah muka ala2 megan fox dukung anak, tu lah blog dia...

so selesai sudah tugasan akak sebagai promoter kek hotmama..kalau nak order tu sebut2 skit nama akak...dapat bahan2 atas kek tu lebih uollssss...

ييننا يينن

ko mampu tajuk entry tu tulisan jawi..sapa x paham lantak le...


semalam akak tengah buat kerja...boss akak kuar makan..so akak pun incharge lah opis...

then ade orang ketuk pintu...akak pun pi lah bukak...

seorang yenna yenni di pintu...akak lemparkan senyuman...bukan sebab akak taste yenna ok..tp sebab dia tetamu...

dia x senyum pun lantas berkata " r...... mana (nama boss akak)..."

so akak ckap lah bos x ade..senyum tidak ape tidak..belagak sungguh...

then akak tanya " u sapa..kenapa cari encik r.......yer.."..

uollss tau ape yenna ni cakap....

"i datang nak mintak kerja"......gampang ke tidak...

ko x reti adab ke..x reti cakap elok..dah lah tengok aku atas bawah atas bawah...ko kenapa?

so akak cakap..u need to fill up the form 1st..then i will past it to my boss...

then dia balas "u sapa ek i nak jumpa R...... ada hal penting nak bincang pasal position i"..dengan nada keras..macam bagus...then office mate akak tengok je..diorang pun rasa yenna yenni ni macam sial...

akak bagi borang.." tolong isi then bg i balik"..dia isi..

akak tengok expected sallary 4k-6k... bley...hebat ke ko...

siap bagi sijil..blaja kat preston university usa katanya..ade aku kesah...!

then dia tanya akak lagi " berapa gaji kat sini ek kalau i nak jadi specialist"...gaya dia cakap macam ko konpom je dapat kerja kat sini kan...

akak cakap...itew subjective..u kena interview baru kita leh cakap...dia pandang akak then dia buat muka macam sial...

akak panas hati..tp akak cool je..ko x tau aku ni sapa dalam opis ni brani mati ko buat perangai...

akak tanya " u ada experiance dalam bidang ni ke"...

dia x pandang akak pun..then dia bunyi "huh" tanda ya...kepala bapak ko...

lepas abis tulis borang ...akak pun amik borang dia..then akak cakap..tanpa pandang muka dia "...nanti i akan call untuk interview..kalau xde maknenya kita xde vacancy untuk u"...

akak pun pas kat boss akak..semua duk kutuk yenna ni kerana feeeeeeeeeling n belagak..bos akak kata orang macam ni jagan lah mimpi nak keje ngan kita..belum apa2 dah tunjuk lagak...

sorry yenna ...ko jangan mimpi...borang ko..akak and ayu raudah (nama baru somah. nama ni pangilan kat opis..mampu?) dah buat sampan kat longkang...

puiiii

p/s: bukan racist...motip ko nak feeling2 sangat kenapa..kalau ko ade adab bukan je aku senang hati nak terima...bos aku lagi suka...ko mmg typical ييننا يينن yang bila hebat sikit je..dah feeling lebih...

Monday, 21 March 2011

kuku kaki ku ke kok

jgan marah uollss akak lama x hupdate blog..sejak pegang jawatan ketua tukang sapu ni sibuk benar nampaknya.... sorry uollsss...

mane kan weeding sepupu akak yang x sudah2 lagi....pening akak....

ok lah ..tadi akak pi bank..punya lah lama tunggu giliran...mau tidak gilirin akak adalah yg ke 34..mapoo tunggu...

boring tunggu..siap main game...facebook kat hp..tetiba ade amoi duduk sebelah akak...akak buat donno je...bau wangi..kalau akak lelaki sejati mau akak terkam rogol amoi tu time tu gak...cun tu...

akak pun main je lah game..then akak terpandang kuku kaki dia..nail polish warna hijau kilat...ko mampu...siap kuku ibu jari dia panjang gila siap.. bentuk lengkung lagi...ayoooo geli ok...akak syak betina ni juara panjat pokok..itu kuku kasi grip dekat batang pokok..akak tengok kuku tangan dia...


ohhh tuhan warna emas siap ade corak bunga2..mati lah...gemok2 bunga kuku dia...lagi2 blah kiri..mau tidak gemok2 bunga tu... kena baja taik tiap kali cebok....opsss...


akak toleh kiri akak ..aci tua...pakai sari luruh warna merah hati...akak tengok kuku kaki...oh tuhannnn

nakkk jugak..warna hijau uollssss...tp siap warna dah tanggal2..akak syak bulan lepas sapu nail polish then feeling warna kuku sebenar....

then ape lagi tiap kali betina2 ni masuk bank akak tengok kuku kaki diorang....

tetiba seorang pompuan pakai tudung lilit2 ala2 arab...tapi muka jawa plak...celak hitammmm..mau satu kayu celak tu habis tenyeh... sibuk main hp dia..iphone 4 plak...feeling...dia ngan kawan dia...

wahhhh kuku tangan hitam...kelas...akak syak betina ni period...biase lah pompuan2 ni kan kalau period kan feeling2 pakai nail polish...gitewwww

the tengah akak dok tengok dia..dia perasan...akak pun duk senyum2 sinis...

then kawan dia pandang akak trus tengok kuku kaki akak...then dia cakap.

"eee besarnya kuku dia"... akak trus tengok kaki akak..yer tak yer gak..besar betul kuku kaki aku...sibuk duk kutuk kuku orang..rupanya kuku sendiri macam kuku beruang...larikkkkk

ko mampoooo?

Wednesday, 2 March 2011

lalalalala

ya tuhan dah berkurun lama akak x jengah blog ni kan...bukan ape uollss...keje akak x membenarkan akak untuk jengah blog..sibuk gamaknya...

ko mampu ko lebih sibuk dr bini obama..kan....

dalam sibuk2 akak ni banyak cerita akak nak kongsi dengan uollssss...x tau nak cerita yang mane dulu....

ok cam ni...rase nye belom terlambat nak ucap selamat ari jadi kat kawan baik akak yang kechantikan dia mampu memukau seluruh alam...hari jadi dia unik skit..4 tahun sekali...29hb feb..

lain x bukan wanita chantik pujaan ramai...hotmama..

so kalau ikut tarih hari hari jadi sebenar ko adalah ko berumur 7 tahun lebih...bleh...tapi rupa ko makcik2....

slamat ari jadi nyah...semoga ko chantik selalu..gitew...nanti mak hadiahkan ko sebidang tanah dengan siap tebu seladang ok....

so masa hari jadi hotmama tu..dia nak belanja lah akak makan katanya....so deal kul 7 nak gerak....

tetiba bapak akak suruh akak p anta klinik...brani mati ko nak kata "no" kat bapak ko...jam dah kul 6.45 ni... takut lambat lak kan...so pi lah anta..gedebak gedebuk...7 30 baru selesai...so akak rempit lah ke umah hotmama...

tapi uollsss perjalanan akak makn lambat gara2 pemandu wanita yang sengal sengal ubi ni...bawak macam haram....30km sejam..ko mampu?....orang beratur belakang dia ni...so akak potong lah....

seorang pompuan yang cara pemanduan dia sangat hanjing...kerusi punya lah kedepan..seinci lagi muka dia cium stering... kenapa ko x cangkung je atas stering tu...mak datuk gila ke hapa..kerusi kedepan tahap maksima...bawak slow...siap bersms masa drive...

ikutkan hati nak akak langgar je.....so ape lagi akak hon dia lamaaaaaaaaaaaa.....dan dan je terus pecut dr 30 ke 100km...ko mampu..biadap ke tidak betina ni....

lepas tu plak nak keumah hotmama ni kena lak lalu pasar malam...

ade pulak anak beranak berpimpin tangan tengah jalan.. berorang hon hon dia buat bodoh je..sakit nya hati...suka ria je dia jalan x tengok kiri kanan...hon x dengar akak bukak tingkap terus jerit...

"woi tepi lah..ko buta ke hapa.."

dia terus ke tepi..hati akak panas je..akak pun jalan potong dia..
niat dalam hati dapat je lepas 3 hanj ni akak nak maki lagi skali

akak toleh...

akak terkesima....

tarik drawer dashboard...capat tasbih..zikir sambil drive...

takut tiba2 petir sambar akak...trus tiket masuk neraka...

sebab 3 orang tu mmg orang buta uollsss...

matilahhhhh....

lain kali pakai lah baju tulis saya buta... kannnnnnn...


Let's SHOPPING Uollss!