jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 7 January 2009

hey hanjeng ko mmg berangan kan!

sakitnya ati aku...rase macam nak meletup rasenya kepala akak arini...geram tahap dewa murugan dah ni...

kesahnya gini..lunch td akak kena pi bank kat area puchong jaya untuk bank in company check..so merangkap pi lunch sekali lah kan...so dah lah matahari terik..aircond kete akak plak kuar macam angin ketut je..x sejuk2..akak dah naik antu je...awas ko kete....


pinknya aku...ko ingat ko cantek..kenape ko x color 7 warne ikut pelangi ...pastu ko letak bunga sikit2 then letak sepanduk..ini kereta berhias...

so dalam menuju ke bank banyak lak kete..manenya lori, mane kete lagi... geram betul akak...tiba2 akak dengar bunyi kereta yang ala2 kereta turbo ala2 kete racing...bila akak toleh ke kanan ade mamat yang mukanya lebih buruk dari kerak periuk ngah bukak tingkap.....dengan cermin mata warna silver...muka pori2 kawah manja...rambut ade 3 colour...benti kat trafik light sebelah kete akak...bawak kancil jugak macam akak uolss..tp yang penting colour pink terang siap ade stiker kartun2 kat pintu dia...patu dia punya ekzon bunyi macam kereta racing..ni mesti bajet2 masuk gear satu ni terus berdesup ni kan....

sebab kete ko tu lain dr yang lain...hanya hanjing2 je yang suka pakai so akak pandang lah...then dia leh bukak tingkap then cakap kat akak " hey bapok! ko ape hal pandang2...ko bajet ko lawa ker"...terperanjat akak tiba2 kena sangsang....


hey uolsss i love pink and hello kitty..pink x bermakne i bapok tau...walau pun muka i buruk i tetap suka pink...i'm so fahionable

ape lagi dengan x semena2 PERANGGGGGGGGG !!!....dengan x sabar2 mulut akak yang suci lagi berbau kasturi syurga ni terus mencerca kembali..."hey babi sape pandang ko...aku tengok kereta kete ko yang dah rupa kete mainan ni..ko jangan nak perasan muka ko tu yang buruk..kalau aku jadi jantan muka aku 1000 kali lebih ensem dr ko"....akak sangsang siap muka2 ngan tangan2 sekali bergerak..dah rupa mariah carey menyanyi dah akak rase...


lampu isyarat merah terus dia merempit..bunyi kete dia kuat macam rase duk sebelah jet pejuang dah...ujung2 bunyi je kuat macam kete racing....geraknya x laju pun...macam sial..akak bawak 80 je senang2 akak potong..sambil potong kete tu akak sampaikan jeritan ucapan penutup buat jantan muka kuali tu..." woi muka kuali... nenek aku jalan lagi laju dr kete mainan ko ni..ko campak je lombong sial"... lepas tu akak..gelak macam orang gila...mampus ko sane..puas hati aku...kete je nampak hebat tapi pemandu buruk n kete gerak macam siput babi...muka ko tu layak bawak lori tanah je hanjeng...nenek aku mengesot pun lagi laju...mmmmmm adakah nenek akak suster ngesot?..ujung2...

Bermaksud so long mother fucker!

Let's SHOPPING Uollss!