ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 14 October 2009

ko ingat ko chantek!

hye uolssss..ape kabar..sihat?..uolsss chantek ke tidak?....akak sakit tekak lagi lah uolsss

hari sabtu ari tu akak de buat overtime sampai petang sebab ade keje skit..so tengahari tu akak lapar akak pi lah mcdonals katanya..cadang nak pi drive-thru katanya...tp boothnya sedang di renovate lah pulak....so kenalah gak parking masuk dalam...

amboi punya lah ramai...macam ade pesta dalam mcD tu..akak pun heran kenape ramai sangat orang....so akak pun beratur lah..walaupun panjang barisannya ..akak tetap gigih sebab bos akak belanja...

kerana bos belanja akak gigihkan diri...

so akak beratus lah satu row ni...sebelah akak ade lagi satu barisan...then ade sorang pak arab ngan dua anak2 kecil dia ngah beratus...then line pak arab ni laju lak jalan dia...lepas pak arab ni order ..dia pun tunggu lah order dia...

kalau ko tau ade burger yang belum siap ko jagan lah tunggu kat tengah2 counter tu..ko dah blog jalan orang lain...

then akak cakap kat arab tu dengan suara akak yang serak2 basah sebab sakit tekak " excuse me sir..could u move a side abit...we have along queue over here "....then arab tu buat tak tau je...buat macam x dengar...then akak cakap lagi sambil cuit bahu dia " excuse me sir..could u move a side plz"...

then pak arab tu toleh belakang then cakap kat akak.. "plz shut up!".....

ko tak menyirap ke tiba2 dia maki ko depan orang2 ramai tu....

dengan pose anting2 goyang dan sepit rama-rama akak mencerca kembali arab td...

then ape lagi acara seri balas lah kan.... akak pandang dia lalu berkata " hey mother fucker...are u blind or just stupid...dont u see there have a long queue over here..could u move a side..."...
semua orang pandang akak then akak cakap kat orang2 ramai tu " i'm right or not?"...


then yang penting semua jawab " YESSSSS!"...

then arab tu cakap " aaaa...aaaaaa...(tergagap2)..^%^%*^%*^%*%*^%^& (cakap arab)"...
babi kan arab ni..then akak jerit kat dia " MOVE!"....then baru lah dia ketepi...

sampai kat counter plak budak McD tu terkebil2 plak tengok akak...sah sah nak kena jerit lagi kan..." ko terkebil2 kenape x reti2 nak amik order".....

sakit tul hati akak ari tu..dah lah sakit tekak..kena jerit lak ngan arab bodoh tu..mmg binatang tau...


Let's SHOPPING Uollss!