jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 13 May 2009

tahniah ...kerana anda bangang

hey uolsss..akak dah ceria kembali uolss....so arini akak ade satu cerita lagi..lunch td akak pi kan kat umah kakak akak..biase lah save budget katanya...so lepas makan nak chow balik opis...sebelum balik opis kena anta anak raja pi sekolah agama jap...

then singgah isi minyak...sampai je kat esso akak pun park kete ..masuk dalam bayar n bejalan kuar ke arah kete..tetiba akak ter dengar sebuah lagu dendangan siti sarah dan zahid yang berbunyi..."auwww auwww auwww auwww"...di selangi pula dengan suara betina dalam kete tu " amboi lembutnya dia...pakai baju kuning gitew"....
trus akak toleh...ade sepasang kekasih naik satria neo baru sampai...awek dia dalam kete senyum je siap gelak2...siap ngan cermin mata besar..yang dia rasakan soooo fashionable itu...jantan anjing yang berbunyi tu leh tahan ensem..sambut stylo..ala2 emo gitew...elehhhhhhhh ape guna ensem tp mulut cam anjing....

naik antu akak di buatnya....tp akak buat bodo je...ngah akak isi minyak tetiba akak dengar sesuatu " uuuuuuuuu kenape u isi diesel kat kete ni?"...then akak tengok kalang kabut jantan anjing tu angkat nozel minyak tu..sampai tertumpah2....

tidakkkkkkk

haaaaaa padan muka ko ..rase kan kete ko jadi lori isi miyak diesel....hahaha..padan muka ko..rase kan..tepuk2 dahi dia..tu lah name pun jantan berangan..padan muka ko...sah ko ni sebenarnya keje bawak lori..sebab selalu dah terbiase isi diesel kat lori kan..tu feeling naik lori tu...

abang pemandu lori dik....amacam stylo x abang....

then akak naik kete n lalu tepi dia...dan benti kat tingkap makwe dia..." sian ko...tapi ape nak buat..orang bangang mmg selalu mendapat jodoh yang bangang jugak"....muka dia merah padam...sebelum pergi sempat akak cakap kat dia..." ape pun tahniahhhhh uolsss"....

puas ati aku kan...rase kan ko menolak kah nanti...padan muka ko...

lantas akak panggil anak2 kelly eng yang main tepi longkang untuk memberikan tumb up kat jantan and betina bangang tadi....


akak tertanya2 lah sebab x tau ape rasenya....ejek pondan ni best ker ha?...ape rasenya ek?..ape diorang fikir ek?...


Let's SHOPPING Uollss!