jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 27 June 2008

Child Fish oh Child Fish

semalam setelah akak sibuk mengemas bilik akak...akak rase tekak akak ni bagai di cakar2 uolls...hausnya bagai nak gila..nak minum air sejuk xde lak sebab akak lom angkat lagi peti ais dr rumah lama..wah gitu..so akak pun telah mengajak diva2 terkemuka ker restoran ABC untuk meminum air sejuk..wah dapat kopi o ais sedap ni...

aku lah mak hayam pengantin..ngok anak ikan aku banyak ok...uolls nak ker..amiklah satu...ade lima lagi belum bukak akat umah...

so akak pun ajak lah diva2 pegi bersama..tp akak kuar dulu sebab akak nak jumpe mak hayam kedai pengantin nak kutip ufti akak buat keje sebulan yang lalu..(lambat payment ko kan..xpe akak maafkan)...so akak pesan kat diva2 kalau dah sampai abc call akak..sedang akak borak2 ngan mak hayam kedai pengantin..akak dapat sms yang diva2 dah sampai ABC untuk minum2..ape lagi bergegas lah akak ke restoran itew..malas lah lambat2 ..akak x nak hampa kan peminat..gitew...walhal takut kena cerca ni....

sampai jer sana..akak tengok mak diva je ade..anak2 diva tak de...lantas akak bertanya..."mak diva mak diva..dimanakah anak2 diva?....jawab mak diva " sorang tampal iklan sorang pi mane thah".. gitew katanya...so akak pun order lah air...


lantas..tanpa segan silu akak trus pose maut pakai bikini atas kete...sabil tersengeh2 cam kerang busuk...wah canteknya aku..

sedang tunggu air akak nampak sorang child fish yang comel sedang minum...terkesima akak...then akak terus je pandang dia..tak tau lah kalau dia perasan akak pandang dia..comel uollss..nak menagis akak...sane nak discover ape lah yang istimewa pada si child fish ni...sedang akak posing2 cuma memancing ala2 mak diva, datang lak segerombolan child fish yang lagi cute dari td..duk sebelah meja akak..wah mengigil2 akak siap naik bulu roma lagi..then datang lagi..duk depan lak..datang lagi..dan lagi dan lagi....

wah akak ngan mak diva serta anak2 diva x sabar nak discover child fish itew.." hey uolls kenape dia simpan keropok lekor kat kelengkang dia...siap ade dua fish ball lagi....menarik ni"


akak terpikir adakah ini satu mimpi..atau khayalan akak...ooooo rupanya semua nak tengok bola rusia lawan sepanyol semalam...patut lah child fish ni banyak turun padang...tapi uolss.child fish ni mmg comel2 belaka...bila dia senyum kat akak, rase cam nak trus terkam..tapi akak ni jenis wanita bertata susila kan..xleh lah wat cam tu...


bayangkan lah child fish itew sebanyak ini..x ker berpelangi mata akak mase tu nak pilih mane satu...sukanya akak...

tetapi akak terpaksa menghampakan hati2 child fish semua kerana jam dah tunjuk kul 3 pagi..akak kena tidur sebab pagi nak kena keje..maafkan akak child fish..akak pasti suatu hari nanti pasti kita akan bertemu lagi...so akak tinggalkan lah child fish2 yang ramai itew dengan mak diva disitu..senyum simput mak diva akak ngok ..mmm nak wat cam ner mak diva rezeki ko...so jalankan lah tugas...hahahahha


dengan gembiranya mak diva terus pakai spek saloma sambil pose ala julie dahlan..dengan harapan child fish kerumun dia pulak cam gula...ape pun ...keep up ur good work mak diva..
"i know u can do it..."

p/s: wahai child fish ku sayang..nantikan kemunculan akak di malam final uero nanti ok...akak tidak akak hampakan kamu semua...akak akan sediakan sesuatu yang istemewa buat kamu semua....gitewkan....

Let's SHOPPING Uollss!