Tuesday, 26 February 2008

C.I.A Dan Pentagon!

mesti uolls pelik kenape akak bg tajuk kali ni CIA dan pentagon kan.....begini citenya....

semalam mase akak buat keje kat opis..ade customer datang nak tempah barang...dalam kul 4 petang cam tu lah lebih kurung...mase tu akak ngan bos akak sue je ade kat kedai...so akak pun layan je lah dia...dia datang pakai seluar pendek dan orangnya gelap2 skit...dia kata nak buat id kad yang keras (ala kad kalau nak masuk opis kita touch je kad tu kat pintu..id kad lah)...so akak cakap akak x de buat tu..tp dia berdegil nak buat jugak..dia cakap kalau ade tempat lain leh buat kad tu dia suruh akak jadi agen lah cam tu....so bos akak cakap kita kena cr source dula baru leh bg tau dia yang we olls leh buat ke tak....

akak tanya dia berape banyak dia nak buat...dia kata dalam 50 keping lebih lah...dia kata ada untuk tv3, ntv7, astro n macam2 lagi lah station tv...so macam betul lah kan...pastu dia kata leh tak buat satu jer untuk dia dulu..sebab dah dekat nak pilihan raya..sebab pihak pentagon n CIA dah suruh dia buat..dia kata semua tu pihak atasan akan bayar....akak trus terpinga-pinga...dia ni periasik ke ape uoll? C.I.A? pentegon.....pastu dia cakap lah ade 2 kad nak buat untuk pilot jet pejuang..gitu lak....dia ni james bond ker?..ape ker...kannnn...



so dia masih lagi berkeras nak buat..dia ade bawak kertas2 detail yang ade maklumat kat situ lah konon nya....sia sibuk belek2 benda tu..sempat lah akak pandang kertas tu..akak tenung betul2..yer lah akak kan rabun gitu...akak nampak kat kertas tu dalam tulisan tangan ter tulis begini -----> ugfulaghhfj78ifgw97hib 982y5ouoh qIUYQ3W7Y82I DJhkhouefhjh8......tp penuh satu muka surat..and ada lebih kurang 50 keping....kod rahsia ker ape....akak terpelik lah sangat uolls...ape benda tu kan uoll...dan dia sibuk sebut pasal regimen askar melayu , pentagon n CIA tu..kenape dia ni...and then lak x paham2 bahasa lah akak cakap akak kena cari tempat dulu sebab tempat akak tu x buat benda tu....lepas beberape minit akak yakin kan dia...dia pun ok..akak cakap encik balik dulu..tp tinggal kan no telefon dia n nanti akak contact klau dapat tempat...dia suruh akak tulis name dia MOHD ABD. LATIF B. ABDULLAH. no phone umah n alamat dia kat lorong berkat 1 kg sri aman puchong...

kalau muka dia ade iras2 skit macam james bond ni..pasti akak dah tulis borang untuk jadi bond girlnya

lepas dia balik akak cuna lah call kawan akak kak nita..sebab dia duk area tu...past tu akak citer lah semua ni...akak tanya kenal tak orang name latif ni..sebab dia nak order barang then gaya2 cakap macam perisik jer..akak cakap..kak nita gelak besar lantas berkata..."woi latip tu orang gila lah, kenape ko layan dia..dia gila dah lame dah"..akak terkedu lantas guling2 ketawa ngan bos akak...nampaknya akak n bos pun dah gila jugak sebab percaya cakap orang gila punya cakap...kelakar gila uolls...tobat..yang penting dia kata nak datang lagi ari ni sebab nak bincang pasal pentagon..gitew kan...

Monday, 25 February 2008

Cubalah ! ( Kehebatan Microsoft Word)

Keajaiban microsoft words

1. Bukak Microsoft Word korang.

2. Taipkan dalam huruf besar, Q33 NY

Q33 NY ni adalah number pesawat yang
melanggar WtC tu..

3. tukar saiz font tu kepada saiz 48.

4. Korang highlightkan Q33 NY tu.

5. Kemudian tukar kepada font WINGDINGS.

Apa yang korang nampak? Allahuakbar ..
sesungguhnye benda ni dah lama wujud
tanpa sesiapa yang menjangkakannye ...
Kelihatan gambar sebuah Kapal Terbang
melanggar WTC (menara berkembar tu) ..
kemudian ade lambang tengkorak dan
lambang yahudi ...
dah cuba ?????mmg btolkan.............

p/s : akak nak kumpul semua pondan n orang islam serang israel n yahudi tu..tu lak..lets join uolll..trus akak tukar name reezberry binti laden...gitewwww

Thursday, 21 February 2008

Perang & straightnya aku !

akak sekarang ni pening ngan kawan2 akak kat umah ni..gaduh x sudah2 sampai nak buat ape2 pun x senang..pening pening...ape lah nak jadi ngan kawan2 akak ni..umur masing2 dah lanjut ...tapi cuba lah berpikiran matang skit..kalau gaduh tu kejap2 dah ler..malu lah orang lain dengar...(tapi motif akak bg uoll sume tau ni ape hal kan)..lantak lah....

ni salah kan org tu..org tu salahkan orang ni..akak x tau nak dengar cakap sape..semua ni kawan akak ni...bukan akak x nak masuk campur tapi akak rase masing2 ade salah..kenape tidak masing minta maaf dan kawan cam biase..kenape nak ego pertahan kan hak yang x ade maknenya tu..tolong lah kawan2 akak..malu akak tau..lebih2 lagi kalau kakak wartawan dengar...malu tau...kenape nak buat sampai maruah masing2 di jaja keliling kampung n kenape nak bangga dengan kejahatan korang..tolongggggggg lah...bosan tau x..perangan macam budak2..nak jatuhkan satu same lain..kita cermin dulu diri kita baru kita boleh adili orang lain...

pikirlah mase depan..kalau gaji korang ni sebulan beribu2 boleh lah korang nak dengki mendengki..ni gaji masing same banyak jer...tolong lah..beli cermin besar tengok diri sendiri ..setiap inci n persegi korang tu..tolong lah..bosan....

lagi satu akak bosan ngan kawan akak yang baru stay kat umah kak ni...dia ni d interduse kan oleh kawan akak satu umah untuk duk umah we olls...tu akak x kisah ler...yang akak pelik tu..dia ni agak lempuk ler kan(pondan adik2)..tapi kekasih dia merangkap pakwe dia ni adalah pondan gak..motif...yang penting dia kata dia acting straight..bagai mane itew..dah lah bagan agak gergasi kan..pastu pondan lak berangan jantan...yang penting kalau dia ni rupa cam lelaki x pe lah gak..ni x..kalau uolls suruh dia diam jer x payah bergerak n bercakap pun dah tau dia pondan..ni lagi mau cakap straight...ko ingat akak bodoh?


straightnya aku..cam lelaki betl i ni ni...choiii (pekataan favorite dia)...i lelaki tau uolls...


..pondan x sedar diri...straight katanya..pastu x de maruah agaknya..bercium , berpeluk, teraba2 dekat ruang tamu..ko ingat aku nak tengok sangat ko kat sini...ko boleh berambus...ko jer yang pandai bercium ker yang ko nak tunjuk sangat...kalau ko tu jantan nak jugak akak pose2 muka..ni dua2 pondan pastu teraba2, tercium2....keji kan..ko ni manusia x de perasaan ker..yang penting lepas akak laser kat dia.." woi ko ingat ko jer pandai bercium..ko ingat aku ghairah ngok kau..kalau ko nak bercium ko boleh berambus tempat lain..ko tetamu buat cara tetamu...jangan sampai aku penyapukan ko nanti"..terus dia masuk dalam bilik..kan lebih baik kan...mate n jiwa akak x sakit...pening..pening...

Thursday, 14 February 2008

Saturday, 9 February 2008

Layanan kepada jantan!

ni akak nak citer skit tentang layanan2 jantan yang di berikan oleh fonen-fonen or kawan2 akak...macam2 jenis ade ..kadang akak pun buat gak..tp kalau dah feelin2 tu x sedar sebenarnya buat keje bodo..ahahah

ari ni akak nak bercetia kisah2 nabi..nabi luth..tau x anak2 tau tak?

pertandingan bercerita
ade yang pose layan jantan dalam bilik lame nak mampus ..ala2 pertandingan bercerita gitu..bercetia kisah silam lah ape lah ..berborak lah sakan..berjanji2 lah ...ala2 pertandingan bercerita lah katanya..pastu main nya 2 minit..kelas x..gitew kan...
itew dia seklai kuar siap satu dua dress kan..bagai mane tu..berape lame tu ...kelas ko..jadi batu aku tunggu ko nak pakai bilik

menjahit baju
kalau cam ni plak pondan2 yang pose lame dalam bilik..lama nya macam menjahit satu dress lah..tup tup..tadaaaaaaaaa siap satu dress katanya...ape dia buat lame dalam bilik akak pun x tau...menilik setiap sudut n inci jantan agaknya..kira berape bulu ade, ukur panjang tangan berape, ukur pinggang segala lah...cam tu lah di ibaratnya...

ape ni bau cencalok ni..bukan cencalok ok ni bau minyak wangi jantan tu..ape lah ko ni..gitew kan...

peram cencalok
gitu ni lagi lame..peram jantan dalam bilik lame2..ape dia buat tak tau..sekali bukak bilik ..haaaaaaa..nalaaaaaa bau dia..macam peram cencalur..terkunyit ker ape tu...
ensem nya aku..mesti pondan2 tu rebutkan aku..kacaknya aku


nyorok kawan2 ..bila i cakap boleh kuar baru leh kuar ok...duk diam2..tahan napas nanti jantan tu dengar...


sembunyi
ade pulak pose suruh kawan2 sembunyi bagai nak giler ni..bilik kaca katanya..halau semua kawan2 duk dalam bilik sebab agong nak lalu katanya..x leh nak pose muka kawan2 sikit pun..takut kawan2 celah bedah katanya..eh pondan..kalau ko tu jantan dah suka..ko pakai serban ngan sambil pakai skirt pun jantan suka kat ko..perluker kerna nyorok....

sebab anda pemenang bertauh anda boleh tengok depan2 pentas..kalau bertuah leh siap join lagi konsert i..ok ..ade berani?

tiket RM250
ini pula adalah konsep kawan2 main nak tengok..kira nak tengok dari jarak dekat ler..kiranya macam tengok konsert bayar tiket rm25o lah kan..depan pentas lak tu..cam ner.. leh mapak lah segala kerak n bulu segala....kalau terkunyit merase lah sekali kan..adoooo..ujung2 join konsert katanya...

ok jap agi jantan tu datang..pen kertas semua dah siap ker...markah mesti amik ni ok..pastu citer ni ade tayangan ulangan lak tu...

juri profesional
ini yang akak geram sekali..bila jantan nak datang ..semua pakat duk kat ruang tamu bagi markah kat jantan ...ensem x, tua ker, tinggi berat semua lah..pastu buat ulasan setahun..ujung2 perang dunia kan..bagai mane...kerane konsep juri ni lah ade yang wujudkan konsep bilik kaca tue...awas...
amacam ensem tak jantan i bawak..kaya ok..pakai baju versace lagi..tp ingat..kata kunci disini adalah charity ok..ingat tu

konsep charity ala2 mother taresa
konsep main duk free jer ..cam ner..charity lah tu kan..cam ner kalau comel jer cherity..kalau warok bayar kan..ala semua amal konsep ni...pastu kalau ensem skit pose jadi laki..feeling lebih..tolong lah..x kuase akak...


bang i xde rokok ni..i sekali isap rokok 14 kotak..mesti belanja i rokok tau...

rokok n air
sebab x nak rase cam melacur sangat so suruh jantan beli air ngan rokok kan..x lah dianggp charity sangat kan...so wajibkan jantan beli rokok ngan air...kalau x bawak jagan masuk..gitu kan..

ape pun akak x kisah..dah resam bapok2 cam tu kan..yang penting pandai bawak jantan pandai ler simpan..pastikan barang berharga di jaga..jangan pulak nanti pose manje2 ngan jantan ujung ujung barang kena copet...pastu kemas bilik ok..jangan biar sepah macam sial...

Monday, 4 February 2008

Sedih, nak nangis, nak menjerit !

uols akak sedih nak nangis n nak menjerit rasenya...cam ade sesuatu perasaan yang x leh release dalan ati akak ni..x tau ape!...mungkin satu sebabnya laki akak x email akak..and pegi langkawi x ajak akak..sentap uolls...

ari jumaat lepas akak ngan hotmama n camelia p makan kfc uolls..saje jer hotmama tu tau..akak dah on diet ni..saje jer nak belanja akak makan ayam...akak sedaya upaya tolak pelawaan hotmama...tp x berdaya..sebab hotmama dapat bonus kan...yang penting perempuan tu cakap kalau dia x kurus jgn harap kawan2 leh kurus.... sial x?..hey kalau u nak kekalkan bentuk badan seperti gajah itew..go for it lah...jagan lah halang kan...yang penting si hotmama tu pose beg coach kan..katanya 700 ringgit..entah ia entah tidak...tp akak iakan lah kan..sebab katanya dia bonus 6 bulan gaji..kelaskan perempuan tu..nampak jer muka kampung and kepam abis tp pakai coach kan...yer lah nak merase katanya....kalau x beli karang kempunan kan.... nyah mak nasihat kan ko pi beli ubat kurus dulu...baru balance ngan beg ko..beg tu kecik ko gajah x sesuai tau...

canteknya beg ni..masalahnya yang pakai cantek ker?

pastu si kak cam pulak ...duk feeling2 woman ngan jantan..mak leh kira tahap kefeelingan dia tu..yang penting jantan yang dia feeling tu laki orang..tp uoll meletup jantan tu..mak nak celah bedah lah jantan tu..harus lah mak kene mintak restu kak bedah ni..kak bedah akak mintak restu lalu bawah celah yer!!!...ape pun biar lah kak cam feeling kan..katanya baru jadi janda kan..tp baru jadi janda dah gersang ker kan...cam ner tu..dasar lama x dapat ni...


ni gambar kak cam waktu raya lepas..perhatikan wajah dia tu..cantek ker?
(dalam bulatan merah)


ni kak cam sekarang..meletup x? ha jangan gile2..setelah di berus, di klorox dan di bilas berkali2 dan di letak sedikit make-up..kak cam dah berjaya rampas laki orang...cam ner tu..akak pun terpelanting jauh... oleh kerana itew akak terpakse lah berusaha lebih keras untuk rampas laki tu lak....

yang kak nita plak sibuk dengan keje servey dia kat stadium negara untuk world footsal..katanya team indon meletup2..begitu juga ngan team brazil...nyesal akak x pi..tp akak dah suruh dia carikan satu...ape pun servey sambil memancing lah kan...walaupun x mengaku....

si kakak wartawan kita lak kak meen..sibuk dia sekarang tengah mengira2 saat nak ke puket..pastu membeli belah bagai kan...minyak wangi lah ape lah..ape pun dia ade duit x salah kan..go meena minachi!

si kak bee lak demam lah ..dah berhari2 x keje ..sian dia..berselubung...akak malas nak kacau orang demam ni kalau kacau kang boleh bertukar menjadi singa...takut akak...

ape pun akak masih tertanya2 kenape akak rase runsing sangat....pening2 manje lah ape lah...mesti laki akak ni jumpe betina lain kan...kalau akak tau laki akak jumpe perempuan lain akak janji akak akak jumpe jantan lain gak...ahahahah.....
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...