ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 8 February 2009

Kawen?....berdebar uolsss

akak nak tanya semua pembaca..sapa kat sini dah kawen?..sila angkat tetek!...akak nak tanya kawen best tak?..meriah ke tidak uolsss?...agak2 lebih best dr bujang x?...agak2 leh tak menggatal ngan orang lain pas tu?...agak2 leh x korang berpoya2 ngan rakan2 lepas korang dah kawen?...

itew lah yng bermain di pikiran akak uolss...umur akak telah menjangkau di bibir senja uolss..tp akak masih lagi bapok...macam mane ni uolsss...adakah akak akan bapok sampai tua..atau akak bapok di bibir saja lepas ni...mmmm akak pun x tau...cam ne lah rupa akak bila akak bergelar Abang senduk nanti...(maksudnya akak dah jadi lelki sebenarlah tu uolsss)...

semalam akak telah di kejutkan oleh panggilan telepon seorang kawan akak yang merangkap mamarazi gitew...dia bg tau one of akak punya geng2 lempuk di sekolah kawin....terkejutnya akak..lalu tercirit uolss...sebelum ura2 akak dengar yang dia nak kawen..tp x sure lah betul ke tidak...

waktu kat sekolah dulu dialah yang paling lempuk uolss...kira queen lah uolss...ujung sekarang dia yang kawen dulu..tahniah nok...lelaki ko sekarang...ape pun akak ucapkan tahniah sebab dah jadi laki orang..akak masih terngiang2 yang dulu ko cakap ko akan jadi bini solehah..ujung2 ko jadi suami yang soleh..tahniah nok....



setelah mendapat call... akak and kak cam terus merempit ke dewan orang rmai ini..akak tertanya2 kenape akak x di jemput..adakah akak pecah lobang uolsss...kenape ko takut akak pecahkan lobang ko yang ko dulu adalah diva2 ke uolsss...akak bukan cam tu uollsss...ape pun tahniah uolsss





dua pompuan di atas lah yang menjadi mamarazi di majlis tersebut...yer lah akak kan x di jemput so kalau datang hukumnya haram..teringin nak tengok kawan2 baik akak kawen...nasib baik mamarazi ni ade..so dapat lah akak tengok gambar dia uolss....







ape pun uolss jangan risau kay..kalau akak dah bersedia nk jadi abang senduk nanti and dah sedia nak menjadikan pompuan menjadi teman idup akak..akak akan war2kannya di sini ok..jangan risau...akak akan buat besar2an..and jemput semua orang...
akak nak wedding akak menjadi wedding of the year katanya..gitew....feeling sangat kan...
akak nak buktikan bapok juga leh kawen..tapi bila?..tunggu lah..lagi 20 tahun?..lagi 30 tahun?..atau pun hanya mimpi....
berdebar bila pikir pasal kawen ni uolss..sebab kewanitaan akak telah sebati dalam jiwa...sebati katanya....hahahahahahahahahah....ape pun akak tunggu kak bed kawen dulu..then baru akak kawen...

Let's SHOPPING Uollss!