ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 22 June 2009

nyanyian untuk pak polisi

pernah x korang menyanyi kuat2 dalam kete....ooo akak itu adalah kemestian ok....kalau drive x nyanyi ikut radio bukan senduk namanya..kalau boleh kena lawan suara radio kuat ke suara akak kuat...

beberapa hari lepas akak drive ronda2...tungu kawan2 nak melepak..tp xde sape pun nak call akak...sentap uolss...so ape lagi ronda2 lah kot2 nampak anak ikan yang boleh di kaut....


halo..halooo..haooo..uuuuuu..oooooo.....woof..woof..

ape lagi bukak radio le..tetiba lagu faveret akak lak tu kuar..beyonce halo..kalau pun lirik entah kemana tapi akak tetap feeling2 suara akak lebih merdu dr beyonce..siap gaya2 lagi lah...kalau beyonce tengok mesti dia menagis sebab akak lebih beyonce dr dia...

fuh..kalau korang tengok akak mase tu mesti korang ingat akak ni beyonce sebenar...tengah akak dok feeling part2 tinggi lagu halo tu...tetiba ade lak lampu biru lip lap lip lap sebelah kete akak...kekojot akak...

pak polisi uolsss....siap bunyi siren lagi ni...then dia suruh akak benti kat tepi...then dia datang kat kete akak...

pak polisi : amboi sedap suara....ingat pontianak td...ke orang gila tadi
akak : eh cik saya menyanyi tadi ..ikut lagu kat radio...
pak polisi: cik kalau nak menyanyi pi lah kareoke...
akak: yer cik...
pak polisi: nyanyi2 gak ye cik..bak sini IC ngan lesen...

ape thah dia tulis2 then dia bg lesen n ic akak balik...

pak polisi : cik terima kasih..lain kali nak menyanyi jangan nyanyi dalam kete yer..boleh menganggu konsentrasi semasa memandu..kalau takut nak kareoke sorang2 boleh ajak abang..kita nyanyi sama2...


dik let kareoke abang..eh silap kareoke ngan abang...

motip tetiba bahasakan diri abang....buat pengetahuan abang polis...kalau pi kareoke ngan abang bukan kareoke nyanyi jadinya..kareoke air nanti..opssss....

Let's SHOPPING Uollss!