ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 25 July 2008

UNFULFIT ! ape itew?..saksikanlah

tip berhadapan dengan pondan!

berani mati ni tulis tip berhadapan pondan...ade ker yang mengaku nak memikat pondan..akak x cakap memikat untuk menjadi kekasih uoll..maksudnya menjadi kawan dan menjadi rakan sekerja or anything...x sume orang suka golangan ini tp ade akak kesah..sebab akak tau yang kita sume manusia dan manusia ada hak mengatakan sesuatu...


ko mmg hanjeng tau...bla bla bla ... kalau x tahan kena cerca boleh berambus


kalis sentap
perkara pertama yang harus di titik beratkan adalah KALIS SENTAP...sape x kalis sentap sila lah pegi jauh2..mungkin anda adalah manusia yang tidak akan mendekati pondan...mulut pondan2 ni mmg telah di ketahui mmg agak jahanam, lahar, laser gila babi n agak hanj sedikit...so sape2 yang agak2 berhati luhur, pose2 wanita melayu terakhir..awas ler..takut sentap nangis bagai nak gila lak bila kena cerca...sebab kami ni mmg mulut agak jahat tp kami sering katakan ape yang terlintas di hati..x de simpan2..kadang2 cakap direct lebih baik dr simpan..ujung2 nanti jadi barah dalam hati...betul x uolsss....



dia adalah laki mak ok..xpe mak akan dapatkan jugak satu hari nanti



wajah yang meletup
kalau korang rase korang berwajah meletup...awas...jangan sekali2 bermegah diri..kami dont like uolls..kami tau ko cantek n jagan nak gatal2 tunjuk korang tu paling cantek di dunia...kena cerca nanti nahas...pastu ade lak betina yang suka pose pakwe or laki dia yang meletup tu depan pondan..saje je nak sakitkan hati..awas kami mampu buat ape sahaja untuk rampas...walau dalam cara halus gitew...tp dont worry...x sumua pondan itew suka merampas...tp kalau uolls adalah jantan straight yang meletup awas...mesti kamu akan di layan dengan baik sekali...kadang2 sedaya upaya di jadikan anak ikan or laki (ini statement kak bed)..kadang2 sanggup spedo ni...opsss larikkkkkkk


ya tuhan mane ade akak peropar..akak cakap benar ni...uhuk uhuk


propar berpada-pada
kalau nak propar (menipu) sila berpada2..kalau kami dapat tau awas..cerita ini akan di jadikan siaran ulangan sepanjang zaman..sehingga memanah nanti cerita korang akan di udarakan...propar skit2 cukup..sebab kami juga kadang2 propar uoll...


lets lah uolls kita isap ganja bersama2 ..akak open minded uolss..begitu juga dengan polis


open minded
hendak lah open minded katanya..yer lah mulut dah agak puaka..so penerimaan mestilah ada...kami x kisah kalau korang pun bermulut puaka...kalau x open tu yang jadi sentap tu..kadang2 mulut terlepas sampai cerita dalam kain semua kuar kan..tp ape yang baik kita simpan..yang buruk just dengar n let it go...



oh i'm so FASHIONABLE!!!!!

akak bukan pondan tau akak woman betul...mane ade akak operate..ni original ni...mane ade over...x baik tau

fashionable
anda fashionable?....mmmm sila tanya kak bed...kenape kak bed..sebab dia kata dia fashionable..dont over the top..itu pesan pada semua..kalau perempuan pakai over sexy or mekap tebal nak gila..dia bukan nampak lebih cantek tp akan nampak lebih pondan..sebab hanya pondan yang pakai over sexy n over makeup ni..so awas dengan tips ini...

eh ape tu..pondan lah!..ahak kelakarnya pondan tu..opss nyorok skit...dah lah badan cam jantan.."kata betina cina diatas ini"

jangan pandang slek
kalau pandang pondan jagan pandang slek..sebab kami amat sensitip dengan perbuatan ini...walau pun pandanagn itew di selindung kami dapat membaca gerak laku and hati korang..mmg kami ni macam ade six sence lak kalau ade orang mengata..pandangan korang je kami dah tau uolls mengata or tidak...so kalau x nak kena cerca tengah2 jalan or shopping complek kalau nampak pondan...silalah senyum or buat2 x nampak..sebab kami x kisah kalau nak cerca ko sampai ko malu....


lu ape pandang2 mau gaduh ker..jom akak no hal punya

jangan cari gaduh

walaupun kami prempuan kononnya..kami ini ade kote...tenaga yang kuat macam lelaki tapi kami simpan buat mase2 tertentu sahaja..nak gaduh?..lets uolls..lagi2 dengan perempuan..i like...dapat pijak or humban dalam longkang mesti best..tp kalau x cari pasal kenapa harus takut kan...so lite lite je....dont worry


p/s :bukan niat nak takut2kan...tp kitakan manusia..kenape nak sakitkan hati orang lain..kerana kita juga didak suka di sakiti..kalau x de buatt silap kenape harus takut kan...betul tak uollss....

Let's SHOPPING Uollss!