jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 19 November 2008

Oh Sayang ku ko telah kembali...

Ya Allah kau telah memakbulkan doaku...segala kesedihan akak telah berakhir uolsss...terima kasih tuhan kerana semua dugaan mu...segala penantian dan harapan akak telah berakhir ok...



beg mekap akak telah di temui ok...



3 - 4 hari ini akak telah bersedih dan cuba melupakan barang2 mekap akak yang hilang itew...akhirnya akak bertemu kembali..pagi ni akak telah di datangi seorang lelaki yang akak taste gak lah ke opis akak...dia datang nak jumpe boss akak...sape lagi kalau abang adi yang keje kat main opis..kat ari tu akak ade citer yang akak p melaka ngan abang2 comel kan..so abang2 tu lah datang opis akak ....


dia kata kat akak yang ade barang tertinggal kat dalam kete dia..tentu akak yang punya.. rupa2nya beg mekap akak uolsss..walaupun beg tu kecik nilainya mau ratusan ringgit tu uolss...terima kasih abang adi..ko telah menyelamat kan akak dr terus berwajah binatang...dan akak leh humbankan guni beras yang 3 - 4 hari ni yang akak telah serkupkan ke kepala akak...lepas ni leh lah akak lawan ngan kak bed balik sape paling meletop.... walaupun akak tak akak akan di kalahkan oleh kak bed...yer lah kalau nak beli mekap baru maunya nak kena tunggu hujung bulan baru leh beli...dintis uolss


then kalau nak tunggu hujung bulan maunya akak terpakse melepaskan segala opointment2 yang mendatangkan hasil dan memberi segala mase depan yang cerah...so segala apointment akak yang akak tunda boleh akak atur balik...so sempena akak telah bertemu kembali ngan beg mekap akak yang ado tu..akak telah memasang niat untuk memekapkan diri akak seperti opera cina bukit malam ni..

so penduduk puchong prima nantikan kemunculan akak kembali uolss...jangan lari ok kerana Miss Senduk in back on track...hahahah

Let's SHOPPING Uollss!