ahli geng kongsi senduk

Wednesday, 29 January 2014

plz tolong tangkap indon2 sana


hi uollsss...

akak bukan raciest or apa... cuma sekarang ni akak sakit jiwa bila balik umah mak akak

bukan sebab akak marah mak akak tapi pasal..area umah mak akak tu dah jadi macam mini indonesia..
oh god..depan blakang tepi semua indon...

they all ni ada satu perangai " suka hati bijik mak bapak dia je"...

yang betina2 dia duk depan pintu berkemban kain batik sambil ketawa kuat2...isap rokok.. perangai sundali sangat....muka cam kuali buruk tapi sexy nak mampus... sampaikan pakcik tua sikit lagi nak mampus pun stim tengok diaorang yer...

lagi satu suka dia je pakai baju tidur ropol2 jarang nampak coli ngan spender naik motor kehulu kehilir..pi kedai.. macam sial...

diaorang ni ada satu prangai yang suka duk satu rumah ramai2..lepas tu berlonggok depan umah...bila kita lalu dia pandang je ..macam kita lak pi negara dia... mmg sakit hati..

yang lelakinya pulak..x berbaju..muka penyangak..bau rokok kretek kuat...macam gangster

lagi2 lah pulak sebelah umah akak tu ada kedai makan ayam penyet..dahhhhhhh..seluruh pelusuk indon kat kampung duk bertenggek kat kedai tu.. ketawa x hengat macam negara dia..

x yah pi indon yer ko dah rasa macam kat indon... mane lak betina2 muda yang menggedik cam haram.. diorang ni suka benar pakai baju ketat2... sluar ketat...badam lembu pakai suar saiz semut..berbonjol2..mengleber2... kalau ikutkan hati nak je aku simbah air panas...

sebelah umah akak tu lagi lah..suka dia lah nak kareoke lagu dangdut kuat2... suka dia tengahari ke..malam ke...

aku pedulik apa ...aku maki kan...

lagi satu hal..diaorang ni mmg suka lah sangat nak bergaduh..menjerit2 macam bijik tercabut...
maka kalau bergaduh semua dalam kain semua di sebut.. x pedulik lah ada orang ke tak ke..suka dia je


tapi mmg x leh tahan yer dengan perangai diorang ni..jangan lah ko bagi muka..dia buat cam negara dia...suka dia nak bertepok tampar dengan jantan depan2 orang..rasa x bersalah je ko duk negara orang...

lepas tu bila polis lalu..dia buat x nampak je..dia leh cakap " saya nggak takut ama polis di malaysia..huluri uang aja.." ..x ke hanjeng... cammm kim and the mak sangat.

awas yer..akak dah assignkan kawan akak izzabelle report kat imegresen..kawasan akak akan di gempor minggu ni katanya... x sabar rasanya... 

sakitnya hati.......

Let's SHOPPING Uollss!