jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 30 June 2008

Mencekik bersama diva...

semalam akak ngan diva telah pergi ke alam sentral shah alam...tujuannya adalah untukmencari langsir yang agak menarik untuk bilik akak yang baru..tapi design2 dia amatlah hanjeng dan harga agak pukimawati lak tu..sentap akak..ade pun design dia x kena lak ngan konsep bilik akak itew...so akak agak mening memikirnya...


sibuk ngah memilih baju ngan zizie, hafiz , haizat and kak cam....kak bed ngan cik tona call tanya akak kat mane...alang2 akak ade kat shsh alam tu akak ajaklah mereka join akak...then kitorang lepak kat syed bistro kat alam sentral tu...memandang kan hari hujan..perut akak and diva2 lain pun mendedangkan lagu keroncong...kami pun bercadang ngan mencekik sekali....

plih tempat then trus duduk..then waiter syed bistro tu datang amik order..diva2 semua terperanjat beruk ngok dia datanmg order pakai palmtop ni..wah hightect sungguh...kedai mamak order pakai palmtop ni...rase nak nangis pun ade tp ape nak buat...lantok ler....ker akak yang ketinggalan zaman ni..terkompius akak
lepas order trus tekan butang sent untuk antar order kat dapur restoran..kelas x?..ni akak nak tanya korang ade ke palmttop?..mereka ada ok...then ape lagi pastu...sesi bergosiplah ...yang telah dipengerusikan oleh Datin Hajjah Veeda Riena Tajudin sememtara tungu makanan sampai.....
tengok tu..ko ingat akak propar ker..sentap x order pakai palmtop..kelas mamak2 sekarang..akak tabik sring kat ko...berwawasan sungguh
hujan2 ni mmg sedap kalau membedal maggi sup..wah segar katanya...nasib baik maggi sup kat sini sedap kalau tidak aku bakar kedai ko..awas
sambil makan ape lago pose lah..walau pun x cantek ..akak tetap nak pose gak...sedap nyer..nyam nyam nyam..amacam kurus x akak sekarang?
ini maggi goreng ayam kak cam..pondan ni mmg suka makan kalau ade ayam2 ni..maklum lah dinasor kan..ops...
haizat and kak cam..wah macam dua pasangan bercinta je gaya nya...bercinta ker...cantek ko kak cam rambut di tiup angin...meletop...
wah hajjah Veeda arena pun ade?...di sebab kan hari hujan..angin agak kencang..tudung versace hajah bed telah di terbangkan angin bersama wig kesayangannya...sian hajjah bed...terus terbuka dah aurat dia...
nasib baik hajjah bed bijak..lantas mengambil hud bajunya untuk menggantikan tudung...pastu tetap pose sebalah zizi yang agak comel2 manja..walaupun
hey miss tona morales pun ade...miss tona morales dengan makanannya.sebelah minum sebelah cedok makanan...
..setelah menggilang sekian lama..miss tona telah berjaya dihubungi dan enterprame dalam blog akak...wah licin ko makan yer tona...maklumlah..akak dengar ko ni berbadan dua..syabas akak ucapkan..setelah 15 tahun berkahwin baru sekarang mendapat rezeki...gitew.....
wah K** D***..ops...Mr hafiz..meyedut maggi sup dengan sedaya upaya..cam biase je ko sedut menyedut ni..kompius ni...siap cengkung pipi ni...tahniah
ok gitu...patut lah bibir cantek..sedutan tadi bisa membuat bibir mungil dan sexy cam ni rupanya...pas ni akak nak wat gak lah..comel ko fiz...

buat jangan x buat ok

Akak bukan kena tag uols. . pastu baca cam best lak..rase cam nak buat je..walaupun dia x senaraikan akak dalam senarai tag dia..akak nak buat gak..sebab entry pasal semalam ..gambarnya akak tak upload lagi..so kena lah carik2 idea..pastu cedok je idea ni....gitewkan...


NAMA-NAMA TIMANGAN ANDA:
Masa kecik maka akak and family panggil nama akak baby, baby katanya..walaupun mase tu akak masih kecik akak gak girlish jugak..so nama baby tu sesuai...then mase sekolah lah..zaman anak2 gadis baru nak naik..so akak guna lah name yang agak moden sikit..Nur Ezreen Natasha katanya..mase akak rase name tu sedap sangat..bila ingat2 sekararang..cam sial...entah lah zaman tu kalau ade nama belakang natasha macam sedap jer.... then mase akak belajar kat uitm plak..tukar name lagi kepada reezberry..sebab akak suka sangat ngan halleberry..gitewkan...so sekarang ni lekatlah reez sampai la ni..tapi ade lah mak andam gajah yang panggil akak senduk lak.. senduk pun senduk lah...akak ok je...yer lah kan ..akak x kisah korang nak panggil akak ape...

ANDA SEORANG YANG :
Nampak happy go lucky tapi sebenarnya cepat marah dan cepat cool balik...akak suka berpikir secara spontan...seorang yang suka give and take...open minded...suka buat backup plan...suka makan pedas...suka lelaki..gitew kan...


INSAN TERISTIMEWA?? DESCRIBE APA YANG MEMBUATKAN DIA TERLALU ISTIMEWA DIMATA ANDA
sudah tentu lah mak , abah serta family akak...walaupun mak ni bising skit mulut dia..tapi akak sayang dia...then adalah kawan2 akak yang sentiasa bersama akak..baby bee, kak bed, hafiz, kak cam, kak ita, ali, sue, kak amy and banyak lagi..i love u olls....


LAGU KESUKAAN ANDA:
akak paling suka sape lagi kalau x bukan Mariah Carey..penyanyi yang akak paling suka..siara dia..wah menambat hati akak...mungkin jugak sebab suara akak iras2 cam dia rasenya....tapi kadang tu bedal je lagu mane pun..habis tu kalau mariah carey je 24 jam ...harus lah menanah telinga akak....
MAKANAN KESUKAAN ANDA??
ni favorite akak...akak paling suka ikan pari masak asam pedas...oh tuhan..sedap..x kiralah asam pedas ikan ape pun akak suka...kuah dia akak akan hirup..and kalau ade lebih cecah ngan roti....sedap nya....then akak suka udang...x tau kenape..akak kalau makan udang semua orang pelik..sebab akak makan udang ngan kepala ngan kulit2 dia sekali...entah lah..akak suka..kalau bab udang ni akak sanggup bergaduh ngan kak nita..sebab dia peminat no 1 udang..sanggup sentap menyentap demi udang ni...motippp ko kak nita?


WARNA KESUKAAN ANDA :
akak x kisah asal jangan lah warna yang terang bagai nak gila..sebab akak ni berkulit halle berry kan..so paham2 le kan...tapi banyak baju akak warna hitamm..yer lah kan..bak kata omputeh..black is beautiful....beautiful ker aku?

SIKAP YANG MEMBUATKAN ANDA STRESS
akak x leh tengok orang yang buat keputusan bodoh...dan buat keputusan tanpa berfikir...tahap darah akak akan cepat naik....dan akak malas kalau org tanya banyak2 kali soalan bodoh..awas....

TIGA BENDA YANG MESTI ADA DALAM BEG ANDA

1)rokok and light ter..kalau ade rokok xkan xde lighter kan...2) ape lagi kalau bukan hanpon..walau pun hp akak hp zaman nabi tapi akak sayang dia..mauah muah...ala bucuk bucuk...3) ape alagi beg duit lah...i.c , lesen semua ade dalam tu..ko nak orang tangkap aku ker..dah lah muka akak ni macam omputih..kang kata akak pendatang lak...(omputih katanya)

KALI TERAKHIR ANDA MENAGIS DAN KENAPA??
mengalir air mata ? adalah dalam minggu lepas...sebab akak buat keputusan pindah umah...walau pun akak nampak gembira ..sebenarnya hati akak ini sering menagis..mengenang nasib...

TAG 6 RAKAN ANDA

korang x buat siap, akak sumpah jadi lembu..nak ker..so buat ek

Let's SHOPPING Uollss!