ahli geng kongsi senduk

Tuesday, 3 March 2015

Si Nangka

hey uollsss

mmg tahap aper x tau blog ni akak tinggalkan... tapi akak rase terharu sgt sbb akak x sangka yang akak ni so populer sehingga sekarang org masih kenal akak...

ada yang snap pic dr jauh..mesej kat fb kata terserempak akak... halahhhhh feeling superstar sgt walaupun dah tua ni...kekadang akak takut jugak... adakah org kenal akak sbb penulisan akak atau perwatakan hanjeng akak..nerves ke tidak...

tapi so far bila orang kenal akak akak rasa happy sgt... walau kekadang tu akak rasa macam janggal sgt bila random people lambai2 kat akak....yer lah sapa x kenal kak senduk tukang cerca...tapi for me senang je.. i write what i feel and see... sapa suka leh baca x suka ade aku kesah.. lantak lah... now days org suka2 je nak cerca kita even diorang x kenal kita... 

cuba ko bukak fb tu.. brapa banyak caci maki yang ada....kannnnnnnnnn... akak cuma tulis fact dan apa akak rasa salah or betul.. ko stuju ke x ade aku kesah...

contohnya...

weekend lepas akak ada lepak2 melaka ngan BFF akak cik vieda daniella hayden chow (nama maut kan)... waktu akak bekfast kat hotel..blakang akak ada sepasang suami isteri dengan dua anak... lakinya sweet macam anak ikan gitew,,,, bini dia pulak berbentuk nangka ...cinta itu buta kan... so ape nak heran...kekadang ade gak manusia jatuh cinta ngan berok... so ape kesah,,,,

yang buat akak nak berbunyi adalah si tong gas ni pakai legging jarang..di ulangi jarang yang menampakkan kulit dia dan kalau nangka tu x pakai spenda maka dia akan menampakkan karipap sardin dia...paham x...terserlah bentuk bontot dia yang sebesar separuh meja makan tu...



ni kalau terhempap kat muka ko..boleh lumpuh ko tau


sorry to say... kalau anda berbentuk nangka ni.. agak2 lah nak pakai legging tu...kalau baju dia tu menutup punggung mungkin leh di maafkan...tetapi..baju nya di pendek...maka terserlahlah segala rupa bentuk yang boleh membuatkan orang muntah histeria pitam dan sebagainya....

sorry ek sapa yang gemok tu... sorry sebab akak pakai term gemok sebab kalau pakai term berbadan besar uollss x dapat bayangkan situasi sebenar...

They are no such thing as legging for nangka people ok.. thats call sarong nangka ...

si nsngka ni confident tertonggeng2 amik makanan... speaking2 bg menampakkan jiwa tu modern... modern tengkorak ko... itu jijik namanya....

mmg x salah kalau kita nak bergaya,,,tapi kenalah dengan gaya dan suasana... kalau kena gaya orang gemok ni..akan nampak lebih menarik dan sexy dr orang2 yg kurus..sungguh akak kata...tapi kalau feeling ko nak pakai cara orang yang besar lidi sedangkan diri tu besar penumbok mmg lah azab jawapannya...

so kesimpulannya .. pakailah sesatu yang menjaga maruah anda...jgan lah pakai kerana anda rasa orang lain pakai nampak cantek...dengan itu anda nak cuba...x gitu sundel...

ok lah cau cin cau

Let's SHOPPING Uollss!