jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 8 January 2008

Pompuan perasan...!!

akak bukan ape lah ..td akak ade lawat2 blok orang lain pastu akak ternampak lah gambar pompuan ni sambut bithday..tempat grand ni bagai nak gila..tp muka n pakaian dia x maching ler..muka ade kureng skit..tp baju meletup...

macam ni lah... hey hair do?..makeup?..ko ni pi majlis ari jadi ker majlis tahlil ni...(sekadar gambar hiasan)


tu ler... kalau nak tau kenape pondan ni kalau bersiap bagai nak gila..sebab kami tau kami ade banyak kekurangan yang harus kami perhalusi supaya nampak menarik..nak kena tempek sana, nak kena touch up sini..lobang sana nak kena turap..nak kena kepit lah..so hasilnya ..tadaaaaa..meletup uollsss....


akak bersiap dr minggu lepas lagi..tengok mampan x?..jangan gila..aku lah yang paling cantek sekali...cam ni lah kalau nak cantek..usaha lebih dik non oi...

canteknya aku...akak suka simple..tadaaaaaa..hasilnya akak lah pondan natural yang paling comel sekali...walaupun


kalau perem puan lak..mereka dah tau mereka ada semua eset itew..dam mereka buat ala kadar jer..macam eksen2 cantek sangat aku ni kan...so tu hasilnya agak lahanat itew...tp nak buat cam ner kan...feeling kan...akak bukan ape...kekadang akak ngok perempuan mmg cam tu..tp x semua ok...

mane ade orang tengok tetek akak uoll..sebab akak mempunyai muka yang menarik ni uoll semua jantan suka kat akak..mane ade tetek akak besar..normal jer ni uoll...

ade kawan akak tu..bukit di dada dia agak lah everest skit...so dia ni asyik duk berangan yang kata ramai jantan suka dia lah ape lah..sebab otak dia separuh dah pi kat bukit dia tu..so kat kepala tinggal skit jer..jantan ramai nak berkenalan dengan dia sebab bukit dia tu ..jantan2 x sabar nak explore n tarah bukit bukau itew...then pastu uolls..berangan ni pi gay club then berangan lelaki2 dalam tu jatuh cinta dengan dia..bila akak cakap yang pandang dan senyum kat dia tu gay...dia x caya...hey bongok kalau ko masuk kelab gay tu..isi perut kelab tu pun gay ler hanjeng..same lah kalau ko pi reban ayam..dalam reban mesti lah ayam ...x kan ikan pulak..kalau cam tu reban ikan ler....sengal betul kawan akak ni...

saya gay...no pompuan n bapok allowed...pompuan sila ketepi..ade abang kat hujung tu senyum kat i..sebab tu i senyum balik...pompuan tetek besar tu tepi yer..muka ko buruk..sungguh ngeri..

tengok figure akak..meletupkan..mampan kan..sebab tu jantan dalam club ni suka akak...muka akak comel kan...aha comelnya aku..macam labu sayong...


sebenarnya jantan2 yang senyum, tengok dia tu sebenarnya tengah menghanjeng kan dia...tp berangan orang puji dia ni..mmmm ade aku kesah..mampus lah ko sane...kalau nak kena ngurat pi lah disko yang penuh ngan jantan buas yang haus dengan nafsu binatang itew..akak seram uolsss..takut...

ade pulak kawan akak satu ni duk berangan muka dia cantek lah, comel lah, jantan duk berebut lah, aku lah yang paling jelita di abad ini lah..wal hal muka macam periuk kenduri..hitam berjelaga...bagai mane itew..bila akak cuba baiki penampilan itew..dia cakap style dia mmg cam tu..dan sebab tu ramai lelaki suka dia...suka ati ko lah pompuan....ko tak tau jantan2 tu dok canang yang ko ni minah jelaga perasan..mmm ambik ko...

yei semua..sape cakap akak hitam....akak tant jer ok..mane ade hitam x baik tau...ade orang cakap muka akak macam cina..mmg pun..kan kan!


hey sayang..u rase i cantek dan langsing x? ramai cakap badan i macam badan erra fazira...malah ade yang cakap i lah lagi cute..betul kan...pas ni teman i pi kedai kain ..i nak beli kain 7 meter ..i nak buat seluar pendek..kurus kan i sayang.....muah...

so lain kali pompuan2 semua...kalau nak beli cermin tu..biar besar..so nampak rupa ko cam ner...pemakaian , make up and semua lah..so berpijaklah di bumi nyata..kalau cantek ker x ker itew xkisah sebenarnya...yang penting..konfident n sedar diri..harus ok....

Let's SHOPPING Uollss!