jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 28 April 2009

Spender terkini...nak cuba?

hey uolsss....ape kabar sume...ari ni akak nak citer sikit pasal suar dalam wanita.. .kenape?..malu..x yah malu uolss ..sume orang pakai suar dalam..ker uolss x pakai?...mmmmm

korang pernah tahu ape itew G-String?..G string adalah suar dalam yang tutup depan je dan bahagian belakangnya cuma tali yang di selitkan kat bontot...lepas pakai cuba uolss cium tali tu..fuyooo stim bau dia...

sebut betul2..UUUUUUUUUU

ok sekarang ade satu ciptaan terbaru G string...di panggil U string...nape u string?..sebab dia berbentuk U ler uolss... kegunaanya hanya selit kan kat lekengkang dan siap...senangkan....
nak tau cam ne rupa dia..layan gambar ni kay...


sape nak kena angin pakai lah yang ade lobang2 ni...




amacam korang rase nak try pakai ker?...akak x leh pakai uolss almaklum ler ...mane akak nak simpan juntaian belian akak tu uolsss..dinch boleh uolsss

hey uolsss kalau i nak pakai cam ner leh tak....baby bee boleh x kan i x leh?...

so leh lah uolss pakai ngan baju sexy uolss tu...kalau nak pakai ler...tp x terasa terselit ler..selesa kah uolss?

so kalau boring pakai sebagai u string..ape lagi buat cekak le uolsss...kan bentuk cekak tu...amacam kretif tak?

Let's SHOPPING Uollss!