jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 12 September 2008

woi woi woi Meh sini!

korang ni dah xde keje lain ker ha..asyik nak tag orang je kejenya kan ..cuba lah buat keje lain..berzina ker, mencuri ker, memfitnah ker, skandal ngan laki orang ker, terajang anak jiran ker....baru lah trill skit...walau bagaimanepun akak x hampakan harapan semua peminat akak..sibuk nak tau ape ade dalam beg akak ni...x leh nak rahsia2 langsung tau...penyebok betul..bantai kang baru tau...


ok ini lah beg akak yang akak bawak kehulu kehilir tanpa jemu..beg ini pemberian kak bed..sebab akak hargainya akak pakai setiap mase..kalau tertinggal beg ni mesti akak leh masuk ICU lah katanya...besar senang..nampak je anak ikan..sauk trus letak dalam beg bawak balik...best kan..tu akak suka benda yang besar2 ni...


ape ade kat dalamnya?....tu dia membuak2 nak kuar sampah2 semua..maaf yer akak bukan lori sampah yer..beg je penuh sampah...kalau bawak beg yang kosong, bersih ni akak akan sawan skit..x feel..baik x yah bawak beg....


ape itew?...mestilah pen dan note pad..yer senang kalau kak bed buat statement menggemparkan akak trus catit...ini juga buku kira hutang...mesti ade ni wajib.... walaupun hutang yang ditulis akak x bayar2 pun..ahahha

paling wajib..walaupun bulan puase akak tetap membawanya disiang hari..yer lah ..kalau tinggal kat umah takut..bukan ape takut dibedal oleh pirana2 yang x pose kat umah tu..balik2 kang kotak je yang tinggal..sedih..kira benda ni nyawa ni..walau pun kerajaan naikan harga sekotak 100 hengget pun akak akan beli....so jangan banyak cakap..diam je...


muka i berminyak so mesti ade tisu sentiase..yer yer je kan..bukan ape kebetulan lak tisu ni ade kat dalam beg..semalam akak bg sedekah kat orang buta dapat le tisu... tu yang ade dalam beg tu..selalunya xde ...hahahahah

untuk memperluaskan empayar..business card mesti ade...walaupun jawatan x setinggi mane...yer lah kalau anak ikan kejar..tabur je kat jalan..so bila diaorang kutip pasti diorang call...


maaf yer ini bukan anting2 yer..ini thumbdrive 1G je...akak saje letak rantai2 bagai ...supaya senang cari dan x hilang..kalau x letak mau tertukar dengan orang lain nanti..kat opis ni ade 5 thumbdrive yang same..so akak tandakan ler..ade paham...


bedak miyami kusayang .....kotak je miyami..dalam dia bedak pixi..wajib bawak ni..mane lah tau muka berminyak ker ape ke..cermin ade bedak ade..so touch up je lah.. yer lah kita ni orang perempuan mesti kena ade benda mcam ni...x akak x kisah bedak murah ni...asal akak tau muka akak cantek..ape guna kalau pakai bedak berjenama mahal nak mampus pun ..tapi muka kau macam tapak kaki..ko touch up 100 kali pun tetap macam tapak kaki gak..ingat tu..so jangan nak berangan..di ingatkan disini..kak bed je yang dibenarkan berangan..orang lain akak x benarkan...


beg duit bergambar bintang...wah dah 2 tahun lebih akak guna beg ni..masih tahan..ni hadiah pemberian kak ita kepada akak..lom jumpe yang berkenan dihati untuk ganti yang lame ni...so bedal je yang ni...walaupun beg ni dah berupa hanjeng dah...


minyak wangi jantan...ade aku kesah..yang penting wangi..adidas...wajib ade..takut2 tiba2 badan terbau pukimak kan..harus semburkan..tp akak ni mmg xde bau badan ok..so kalau x pakai minyak wangi pun dah mmg bau syurga gitew......


ini pun penting gak..dah ade bedak..mesti ade puffnya and tisu sebagai backup...nak cantek katanya...korang ade ker?


so itew lah serba sedikit ape yang ade dalam beg akak..kalau nak ikutkan banyak lagi dalam beg ni...malas nak tunjuk..so akak cadang lepas ni akak nak bawak beg balik kampung kehulu kehilir setiap mase..supaya senang singgah rumah jantan bila kelapangan..gitew...


so akak tag semua pembaca blog akak..sape x buat akak sumpah beg dia kena ragut sehari sebelum raya..rase kan ko....hahahahahah

entry ini telah di iktiraf oleh boss akak Mr. Andrew Djia.... dia sungguh baik hati dan meletup paras rupanya...(saje je puji supaya x kena marah sebab taip blog waktu kerja).. ampun bosss

Let's SHOPPING Uollss!