ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 11 March 2009

Dia "gemok", Dia "mak orang" dan dia Chantek "walaupun"

hey uolsss senduk is back..amacam rindu ngan ngan kak senduk..amacam seronok menerajang akak di entry di bawah?..(harus terajang yer - sila tengok di entry selepas entry ini)..

so ari ni akak nak bertanya kan pendapat korang tentang "TEMA HARIJADI UNTUK PEREMPUAN YANG SUDAH KERTU USIANYA"....its a belated birthday party sebenarnya...sape lagi...lain x bukan Puan PANAS yang x lah hot mane..opsssss...sorry noks...ko hot sangat..sampai panas hati je setiap kali mak cakap ngan ko...giteww...

gini kesahnya..dia nak buat bithday party yang ade tema..Puan PANAS n CW telah mencadangkan birthday nanti nak buat tema " gila-gila remaja" or "retro"...di sebab kan Puan PANAS dah kertu dan umurnya pun telah menjangkau 37 tahun...hahahah.....so ingin lah dia memeriahkan majlis harijadinya itew dengan tema berikut...nak ingat zaman2 kebohsiaannya dulu katanya...


tu lah tema dia " gila-gila remaja or retro"...alaaaa rimas nyer akak nak cari baju lama2 ni..akak mane ade baju lama2..akak kan lahir pada era tahun mellenium..umur akak baru 17 tahun (umur sepanjang tahun)..so baju akak semua baru2 lah uollsss "walaupun"...


so Puan PANAS nak pendapat uolsss...apakah makanan yang sesuai untuk tema itew..air yang sesuai, decoration...or any pendapat tentang tema yang adooo dia tu..akak tahu uolss semua bernas bagai nak gila..mesti banyak idea..kalau ade tema yang lain pun ok gak...tema tu badget jangan lah yang kena kuar duit melampaui batas...Puan PANAS tu bukan banyak2 duit sangat..kira sederhana je lah...so tu nak buat light2 je tp meriah...

tp akak lupa nak tanya Puan PANAS....ko nak buat birthday bertema-tema bagai ni..ko ade duit ke noks?...mentang2 lah tema retro takkan ko nak bg orang makan ubi rebus n kopi panas....so retro uolsss....


so jasa uolss sangat lah akak hargai..sian dia..pening dia memikir tentang tema n kelengkapan ape yang dia nak sediakan...kejap tertonggeng...kejap telangkup...dah macam gajah mabok dah rupa Puan PANAS runsing..tolong yer uolsss... akak sayang uolsss....bagi idea tau...

lagi satu..korang nak bg idea ni..pastu korang tanya lah Puan PANAS x jemput ke mase ari jadi tu?..ape2 sila lah ke blog dia yang berbunga2 itew..rimas akak..so village....

Lets terajang kak senduk

akak tau uolss semua mmg lame dah nak terajang akak kan?..mungkin sebab mulut akak yang puaka kan..so sape2 yang agak geram akak benarkan uolss terajang akak dalam satu permainan ni uolss..kira lepaskan geram korang lah uolss...ape lagi ..terajang lah uolsss...

lepas geram katanya kan...so ape yang akak nak..lepas korang terajang akak korang tulis markah korang dalam comment..sape terajang akak paling jauh..so ape tunggu lagi terajang lah uolss...

mak yakin kak bed n cokelat x sabar2 ni kan...akak tau uolsss...


Let's SHOPPING Uollss!