ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 14 January 2010

bising lah sundel!

hey korang...rindu akak?...sorry ek busy lah uollsss ..banyak keje....almaklum lah awal tahun kan...

so ari ni akak nak citer ngan korang....

korang pernah tengok tak motor kalau break je dia ade kuar suara..bunyi2...bunyi lagu lah..bunyi jet pejuang lah....

kisahnya gini...jiran akak...dia telah membuatkan akak hampir sakit jiwa yer...almaklum lah yenna ni kan suka yang extra ordinarykan...so motor n motor dia pun mesti lain dr yang lain kan....

so malam tadi lepas akak anta hotmama balik akak pun balik trus kat umah...mata ngantuk tp teringin lak nak online...

tengah akak online akak dengar motor jiran akak lalu..dah lah bunyi ekzoz macam bunyi kapal perang..lepas bila break ade lak bunyi burung....berkicau2 sekuat2 alam...

dah tu asyik break je lah pulak....berkali2 lah pulak tu lalu...dah pukul 12 lebih dah ni...ape dia buat thah...break je bunyi burung...

sakit betul jiwa akak...sampaikan mak akak yang tido pun leh terbangun...

so akak kuar lah...n nak slow talk ngan dia...akak cakap dia buat bising..dah malam..dah lah ekzos dia bising then break bunyi burung lak tu...

dey saya ada motor saya punya suka lah...

selamba je dia jawab.."saya mau test lah ini break baru"...

tengkorak ko test motor kul 12 malam..x ke gila...then dia buat bodoh je....

so akak malas nak panjang2 kang gaduh plak..ko tahu lah yenna kan..cakap banyak kang lain pulak yang jadi nanti...then akak masuk...stengah jam lak pastu anjeng dia bulak menyalak x berenti2....sakit nyerrrrrr jiwa aku...

dey muthu come play with appa

akak intai dr tingkap tengok dia main baling2 bola ngan anjeng dia..yang penting emak anak abang pakcik nenek semua kuar main ngan anjeng malam2...mane x anjeng dia memekak...ko ni buat pesta anjeng ke...

we are happy famili...we play together

akak kuar lagi..akak cakap ngan dia anjeng dia bising....then dia cakap kat akak...

" ayo abang...ini negara demokrasi lah abang..saya suka saya apa buat..nanti saya punya anjeng penat saya kasi stop lah..u mau tido u kasi tutup sama bantal lah.."....amacam sakit x jiwa...

so kalau anjeng ko tu x reti penat ko nak main ngan dia sampai pagi lah ek...

akak malas nak cakap banyak....masuk umah tutup laptop..tido......

kalau aku layan lagi si gila ni...ujung2 aku lak yang jadi hanjeng nanti....


Let's SHOPPING Uollss!