ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 19 June 2007

Mata memandang, mata melirik, matalah puncanya...oh mata mata!

Akak x tau nak tulis ape harini..yang penting akak terlambat pi keje arini..akak sampai opis kul 12.00 tghari..ahaks...suka hati mak akak jer kan...malam td pi lah lepak2 kedai mamak ngan kekawan akak yang wok (cogue). lepas lepak nak plak pi chatting jap..walaupun dah kul 3 pg..mmmmkul empat akak balik terus ngok dvd cerita hantu zombie katanya..tp bukan zombie kampung pisang ok..x sesuai gitu... ngah tengok akak terus tertido...akak rase ,ase tu dah kul 5 pg kot..bila akak bukak mata jer ops..dah pukul 11 pg u all..kalangkabut lah akak mandi n terus meluncur laju bersama kete akak yang comey itu...sampai jer..akak ngok xde sape kat opis...semua kuar..bos akak yang ala2 pemalas nak datang opis tu pun belum bangun tido lagi kay..bos katanya..

semalam akak ade terbaca blog kawan akak ni..dia pecah rahsia name akak kat khalayak ramai..name tu akak guna untuk pi interview n berurusan ngan kerajaan jer...kelas kawan akak ni jaja name akak kan..nanti dia...bukan akak malu ngan name akak tp name tu ..ehem ehem lah kan..tak sesuai gitew...tak pe akak ade banyak point nak kenakan dia plak...siap sedia uolll...akak akan bawak tentera abrahah datang menyerang gitew...

ini lah dia kawan akak itew..name dia lela...kat kl ni jer name dia lela..bila dia balik kampung jumbang tu mak dia panggil dia lempeng..tu akak pelik tu kan..kalau lempeng itew kan nipis kan ..tapi kalau akak lah..akak rase yang sesuai bg dia adalah roti bantal..sebab sedikits gebu gitu..ahaks..jangan mare yer lela...


ini lah kawan akak yang dikatogorikan dalam pondan paling meletup u all..Name dia meen tahrin u all..dia ni wartawan tau..kalau dah wartawan tu paham2 jer lah mulut kan..pedas uolll



ini lak deligasi kekawan akak yang lelaki nya...lelaki ker...dr kiri..Camey, haizat, hafiz n ali..mereka ni kekawan akak dah lame dah...walaupun diorang ni lelaki tapi mulut mereka uoll dah macam mulut pondan uoll...kalau cakap hati2 kay..pasti ada jawabnya..ala macam pemidato kebangsaan lah katanya. nampak jer macam ni tapi diorang ni semua berbakat. ada yang pengacara tv, pelakon, excutive, manager..pilih mane satu u all..semua single tu..single ker


ni lak kawan mak yang di ketogorikan sebagai mesin pengubah suai..buakan ape u all..kawan akak ni mekap artis profesional yau..banyak filem n drama dia dah buat make-up..kekadang tu akak ade gak suruh dia mekap akak.dengan sentuhan dia muka akak nampak berseri gitu..tengok lah muka dia tu..kan bersinar gitu..dah macam ibu peri dah besinar2..name dia miss vieda areena tajudin..mak pun pelik bukan name bapak dia Alias ker..ape ape jer lah


ini pula best friend akak..name dia Miss Bee@ laila isabella@puff mummy n memcam lagi lah u all..akak dah kenal dia ni sejak akak masih lagi pantang gitu...macam mane tu..kawan baik akak ni ade satu perangai gitu...dia pantang jumpe camera ngan internet..dia boleh lupakan segalanya...biarlah dah kesukaan dia kan..akak hormat gitew...love u miss bee


ni plak kawan akak yg bernama haimi...atau emy jer..meletupkan badan dia..terpesona akak tengok...dia ni sabar orangnya..bak bawang putih lah katanya...tapi pantang jumpe camera gak..tak tau lah kekawan akak ni..eleh..akak pun same kalau jumpe camera pun macam tu gak ahaks

walau macam mane pun rupa bentuk kekawan akak tiew kaka tak kisah..sebab meraka adalah kawan akak yang sejati, kenuk kurus, tinggi rendah, warok...semua ok lah..susah senang bersama kay...love u all forever...

Let's SHOPPING Uollss!