ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 22 April 2008

Kak bed berangkat ke tanah suci mekah!

ha uolls akak nk bg tau ni kak bed akan terbang ket tanah suci mengerjakan umrah bersama keluarga nya rabu ini..flight dia tengahari x silap akak....alhamdulilah kak bed...akhirnya kak bed dapat juga ke rumah Allah..terharu akak...bila lah pulak akak ade rezeki nak ke mekah ek...walaupun akak ni sexy, meriah n fun tp akak tetap jadikan mekah sebagai destinasi pertama akak kalau akak banyak duit nanti...insyallah

gambar kak bed sekarang yang sering mendedahkan lurahnya...


adakah kak bed akan bertukar imej kepada ini..bertudung litup dan sopan ala2 dato siti nurhaliza..kita tunggu dia balik umrah nanti


ape pun kak bed..akak doakan kesejahteraan ko kat mekah n doakan akak sihat, panjang umur dan dimurahkan rezeki...insyaalah...

so mari kita doakan kak bed semoga kak bed selamat sampai dan selamat pulang..dan dioakan kak bed dapat melakukan ibadah dengan lancar...amin

pening memikirkan tentang badan i!

pening- pening uollss...akak pening ni...
hari2 akak sekat makan..sebelum tido selapas bangun tido , akak mmg buat sit-up bagai nak gila..tp perut akak tetap mengandung 2 bulan..pening akak..dah puas tengok cara2 bersenam kat dalam tv lah dalam youtube lah dalam internetlah..tpo satu pun x jalan..sentap akak..cukup2 lah akak ade ramai kawan yang plus size model cam kak bed n hotmama tu..x kan nak tambah akak jadi trio lak kan....

berat akak yang akak ingat :

2003- 54 kilo
2005- 54 - 57 kilo
2006- mula menggajah- 58 -60 kilo
2007-becoming gajah 60-63kilo
2008- already gajah- over 65 kilo
semalam akak timbang - 64-(kurang sikit lah)
(menangis akak)

perlukan akak membuat yoga...sebegini untik kelihatan cantek..perlu ker?

atau pun bersenam ala2 angsa ini?...mmmmm

akak heran gak ngan kak wartawan (meen) tu yang bodymaintain je..walaupun sudah sedikit kertu itew...mingkin sebab mmg badan jenis kurus je kot..dah lah minggu depan akak ade reunion kat melaka ngan budak2 sekolah lama ni...pening akak..cam ner akak nak goda budak sekolah akak yang akak gila2 kan sejak dulu itew..takut nanti semua pakat lari nampak akak..takut uolss...akak kenalah pose manja2 depan mereka kan..hik hik...

ini lah marvelon..bapok2 makan ni lah nak biar tumbuh tetek..ha..ni akak bg tau ni...perlu ker akak makan..


geram gak ngok kak cam yang dah kurus skit ni..tp akak x lah tergugat sangat ngok dia kan..sebab market dia lain skit...dia suka laki oranng (orang yang dah berkahwin)...and akak lak suka semua lelaki..gitew..boleh?..kan...nak semua lelaki konon..muka cam tukang bawak lori nak semua lelaki kan..ko ingan ko ape?...cantek?..mmm boleh lah kan..dr xde langsung kan...

akak kalau boleh minggu depan je akak nak body cam ni..reunion tepi pantai..fuyoo..gerenti jemlah tepi pantai ngok akak..akak pasti..

diet dah buat..ape lagi ek..ade x cara nak turun berat dalam seminggu je dah nampak kurus ..selain dr hiris sedikit daging dr perut sehari sehiris..akak lom jumpe lagi caranya...jelos gak ngok pondan2 lain dapat bf yang comel2..akak xde lak yang comel nak datang ngurat...bukan akak je yang ade masalah cam tu..tp kawan2 akak mcm kak cam, bee, akak, kak bed...semua sigle mingle..so kalau korang ade adik ke, abang ker, boyfren yang tamat tempoh ker, pakcik ker, sepupu ker, bapak ker yang comel2 dan menarik introduse lah kat akak n kawan2 akak ni...sian kitorang....
comeynya anak ikan ni..sape nak amik lah lah satu..akak bg free je..tp tukar ngan laki korang...
boleh?


mungkin gak sebab badan akak yang semakin gergasi ni yang buat jantan ngok cam pemain ragbi ni kan..ade yang kata badan x jadi masalah ..yang penting PR..mmmm PR ker?..cara bercakap..akak ni mmg banyak cakap tp kalau dengan lelaki ni akak jadi pemalu dan x tau nak cakap ape..lagi2 yang comel2 terkedu lidah akak..cam ner ek...sebab tu kot akak x berlaki sampai sekarang...ker sebab akak dah gemok...


akak akan berusaha mnguruskan badan dan memeleyupkan body akak supa jantan2 bercirikan diatas akan berebut minat kat akak..gitew....p/s: kepada pembaca yang sudah berkahwin..jikalau anda terinzal melihat gambar jantan2 akak ini..sila print n tampalkan pada mula laki korang..akak benarkan..ape lagi pastu main lah. ahahahaah


akak ade baca blog satu pondan tu..JANTAN2 DALAM BLOG DIA SEMUA COMEL2....ramai tul nak kenal dengan dia..x tau lah kalau dia propah je kat blog dia ..tp akak yakin ianya benar....ni akak nak puase setahun ni ....biar figure akak kembali mase akak buat paperdoll kat pearl international hotel dulu...mase tu kemane je akak pegi semua nak berkenalan...seronok tul...mungkin jugak mase tu akak masih muda kot..sekarang dah tua uolss..27 dah..sentap akak..gituew sentap ngan umur sendiri...

ape pun akak nak cuba turun kan badan..moga2 bila akak dah kurus ni akak dapat rezeki lebih murah dan pasaran akak akan naik ker..gitewkan..doakan yer....

bila akak dah dapat jantan2 diatas itew..tentunya akan dapat ini...horeyyyyyyy

p/s jangan lupa kenalkan akak ngan jantan comel tau....

Let's SHOPPING Uollss!