ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 15 December 2008

Sah Akak Adalah Gajah!

sah dan amat sahih uolsss....akak rase ari tu akak timbang akak dah turun 5 kg..so akak lompat2 manja lah..gembira siap celeburit makan aiskrim bagai nak gila kan..ujung2... nampaknya timbang yang akak timbang tu adalah timbang yang hanjeng ok..timbang yang menjaga hati lah kiranya...timbang penipu...hanjeng punya timbang...sentap akak..br akak pasti yang akak ni dah gemok macam lembu...ujung2 ianya di sahkan dengan jelas uolss...

tengah hari td mase kat opis..akak nak kuar lunch n bos akak cakap ade kawan dia nak datang opis..so dia suruh akak tunggu jap..takut orang xde kat opis..then tunggu punya tunggu datang lah nyonya ni...umur dalam 40 plus lah...dia jual barang kesihatan katanya...ape that dia borak ngan bos akak dalam meeting room...entah ape dia sok seok sok sek kak bedah dalam meeting room tu......ujung2 bos akak bg tau nyonya ni umur 6o+ ..wah hebat...siap bos akak kata pompuan tu macam madonna...yer modonna sangat...madonna bukit (adaptasi dr cina bukit)
tup tup dia kuar n bawak timbang yang leh kesan lemak lah ape lah segala..canggih timbang tu uolss...so bos akak pun cuba lah benda tu..so blood presure lah ape lah...then giliran akak lah uolss...berdebar akak..harus lah roboh timbang tu nanti...
belum naik timbang tu lagi si nyonya ni dah complain kata akak ni gemok uolss...sentap akak...awas ko nyonya...ape pun nak gak tau pe jadi kan...then timbang lah...lepas tu ape jadi...??..nak tau..x yah lah...lupakan jelah...







nak tau ker?..menyebok lah korang.....








x yah lah.... lain kali lah.....








segan lah uolsss.... mmmmm nak citer ke tak ek...












jangan ketawa tau...










nak menghanjeng kan aku lah tu kan....akak tau korang ni mmg lahar tau...







berat akak 73.2 kg (sah akak adalah gajah)- tahun lepas akak 59kg ok...naik 14.2 kg
tinggi 174 cm
alah susah2 ngok lah gambar kat atas tu....siap tulis berat ideal semua ok..siap ade borang ok...

yang sentap tu berat n kandungan akak di tafsirkan kepada Biologi age akak adalah 37 tahun... kiranya cam ni lah..berat akak sekarang sebenarnya adalah berat orang umur 37 tahun... ...sentapppppppppppppppppppppppppp..i 19 ok..i yang chantek jelita ini dikatakan mempunyai berat orang umur 37...itew hotmama ok....

tp dia bg tau akak yang akak punya metabolisma akak sangat bagus..lagi sajtu akak tinggi...kalau akak bersenam sikit je pun akak mudah shape up body akak..makan jaga..minum kena banyak..and tido cukup...itew kata nyonya tu...tp orang lain kata ape?.....nangessss!!!

mulai esok akak nak puase....diet ..n bersenam bagai nak gila...

so mulai sekarang makanan adalah musuh ketat akak dan bersenam adalah rakan sejati ku....



tengok ni gambar akak tahun lepas..runcing..cengkong...kurus...berat 59 kg..kira ok lah sebab akak tinggi kan...

ni gambar terbaru...muka besar dulang..badan macam lembu...pipi macam kueh pau...perut buntal macam gajah..opsss sorry kak bed...

Let's SHOPPING Uollss!