ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 24 November 2008

akak ni sekadar permainan!

kadang2 tu akak rase sakit ati sangat bila jantan2 ni asyik mintak akak yang bukan2 je...yer lah akak tau akak bapok..tp bapok bukan tempat memuas nafsu 24 jam ok...akak mmg suka berkawan...tp ade lah batas2 tertentu..kadang tu ade mase kita nak privasi..ade mase kita nak noty2...ade mase kita nak jumpe kawan2 kita....

akak bukan lah wanita palsu yang berhidmat untuk jantan 24 jam ok...lagi pun akak bukannya lawa pun..light2 je..kira cukup lulus je...satu mata lagi dah kategory fail...tp jantan2 ni sibuk call n kadang kala akak terpakse bersikap hanjeng terhadap mereka...

mamat ni very nice man..tp di harapkan akak ni cantek macam miss universe...sentisa ayu 24 jam..dan dia rase dia juga lelaki yang paling kacak di dunia...dan dialah lelaki yang paling stylo n kaya di dunia...cik abang i hormat sikap yang u suka berterus terang tu..tp u kena sedar i ni ni manusia biase yang bukan 24 jam mengadap cemin mekap pagi petang siang malam yer...kalau u nak macam tu u pi lah mengurat minah jaga kaunter elianto tu..yang mekap dia mampan bagai nak gila...for sure dia makan makeup tido mekap...

cik abang ni lak...asyik sms akak x sudah2...akak tau ko gila babi kat akak kan..tp akak ade komitment lain yang akak kena uruskan...akak bukan call girl yang senang nak kutip or servise u...i tau u ensem..tp u kena paham orang buruk cam i ni ni pun ade keje nak buat..ade mase nanti kita jumpe kita kenal2 lagi ek....

lagi satu..akak ni kan duk ngan kawan laki..laki ke..gitew kan...kawan2 akak satu rumah ni mengamalkan konsep pintu tertutup rapat bagai nak gila...so paham lah kan..even kawan rapat mereka pun nak kena buat apoitment 54 jam sebelum nak datang...kena buat madical checkup...surat rasmi...then bila lulus baru leh datang...maklum lah public figure katanya..itew kata mereka ..akak x kata...lantak lah dia orang kan...so akak kena lah jaga hati kawan2 akak kan...public figure ni mmg kena jaga personaliti mereka..takut2 masuk majalah benda yang bukan2 kan...

tolong jangan amik gambar i ok..i bukan artis yang u cari tu..i sekadar pembantu rumah je...u salah orang ni...i buruk ok nanti camera u rosak ok...

sebab tu lah akak bila kuar umah akak kena tutup2 muka sikit..sebab wartawan sentiasa ade kat luar pintu umah akak...kat tepi pasu, dalam pasu...tepi tangga..tepi kete ...bak kata dia mane2 sekeliling umah akak tu ade paparazi lah gamaknya...maklum lah rumah orang terkenal lah katanya...so akak kena lah berhati2 kan...akak hormat privacy mereka n akak harap mereka hormat privacy akak..tp......mmmmmmmm


dia kuar je kita amik gambar dia uolss..ok uolss bersiap sedia yer...kita berkemah depan umah dia ok...kalau x dapat amik gambar dia gambar jiran dia pun jadi lah...asal dapat...

akak dah mula bosan dan rasa akak sendiri pun xde privacy...akak cadang nak kumpul duit skit n nak cari rumah sewa yang murah2 n stay sorang2 je...senang kan..biar lah dalam umah tu xde ape2 tp hati akak senang n akak x sakitkan ati sape2...so ape akak nak buat pun boleh...kawan2 akak nak datang pun senang...mmg susah hidup berkongsi...kita ade batas2 yang kita kena jaga untuk puaskan hati orang lain...bukan mudah jd diri akak ni...nampak macam simple kan..tp sbnrnya tidak..akak kena jaga hati mcm pihak...tp adakah mereka menjaga hati akak..itew persoalan yang sering akak soalkan...

ape pun akak bukan nak sakitkan ati mane2 pihak..sekadar puaskan hati diri sendiri..kalau mereka x dapat terima ape yang akak buat..biarkan mereka...sebab mereka x letak duit dalam periuk nasi akak..and mereka x akan hulurkan tangan bila kita terjatuh...mereka hanya tengok dan buat andaian..itew sahaja...mmg mula2 akak ingat nak duk ngan kak bed...tp mungkin perkara yang sama akan berlaku..akak x nak akak bergaduh ngan akak bed..jumpe sekali sekala adalah lebih baik dr duk serumah...itew hakikatnya...

so doakan akak dapat duit seguni yang jatuh dr langit ek...so pas ni bila akak dah duk sorang lebih senang akak buat ape yang akak suka...bukan bermaksud melacur or bawak jantan datang umah...tp buat ape akak suka n xde sape nak cakap-cakap lagi...doakan yer...


adriana mak pinjam gambar dr blog ko ek....mamat ni selalu mencapap di blog akak...selalu coment2 kat chat box akak..very nice person...i need to know him better...wahai cik abang...saya ni banyak keje tau..kadang2 i busy sangat..i janji i akan kontek u nanti..tp kenape u ni gatal sangat?...nak kena rotan tau..ape pun i sedia kontek u lagi sebab persembahan u ari tu mmg menarik dan menhiburkan....

cik abang ni pulak menharapkan i mempunyai tubuh yang meletup ala2 supermodel...soalan2 yang dia tanya mmg menakutkan...ala2 soalan mungkar nangkir gitew..x terjawab akak..ape pun akak dah biase dengan soalan2 yang extream2 ni..tp bila u dengar jawapan jangan plak u gulung tikar larik jauh2 eh...awas tu...

ape pun akak perlu gembira dengan ape yang akak ade sekarang...sebab itewlah perjalanan hidup yang akak harus tempuhi...

Let's SHOPPING Uollss!