jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 18 September 2008

Cadangan persiapan untuk 1Syawal !

raya dah dekat..persiapan belum beli lagi..so akak ade lah cadang2 nak beli barang untuk raya kan..yer lah raya kan setahun sekali...so walau pun akak asyik mis je puase kan..tp raya tetap bagai nak gila...so raya tetap raya..walaupun korang x pose macam kak bed..tp raya tetap meriah...opsss larikkkkkkkkkk....

gaji x dapat lagi...tp ade lah skit2 dah buat kira2 ape yang nak dan harus di beli untuk raya ni...insyaalah akak akan beli semua yang akak nak...kalau ade lebih tu nak jugak belikan mak bapak akak or adik beradik akak....


akak dah lame teringin nak beli telekung sulam ni....corak dia mmg cantek..leh lah berlagak kat masjid nanti..akak ingat nak tambah dimond2 kat kerewang2 dia tu..bg penuh..baru kena cahaya dia merelip 2...bahwa se nya telekung akak yang paling meletup bagai nak gila di masjid itew nanti...akak ingat akak nak beli kat mak kak bed je..sebab mak kak bed mmg jualtelekung n tudung ni...so marilah kita ramai2 beli kat mak kak bed..so kak bed..akak dah promosi mak ko dah..bg diskaun ek...


cam ni lah baju raya akak yang no 1..ini akan di pakai lepas sembahyang raya dan untuk raya pertama lah gamaknya...design yang agak moden..lace dr italy..serta rekaan traditional dan moden..akak suka part dedah belakang tu sebab senang jantan nak spot akak dr jauh...akak ingat belah depan tu akak nak biar dia lagi tinggi...sebab akak nak tunjukkan ke-liquid paper-an kaki akak ni..yer yang bunting gajah ...mungkin juga fashion rambut akak akan tanya kak bed..sebab dia kan penggaya tersohor..mungkin akak akan pakai untuk menziarahi pusaya sanak keluarga akak kot..sebab pasti panas di sane..yer lah ramai kan..so ade dedah2 ni sejuk skit...x pasal2 pakai macam ni pi kubur...kena sambar petir trus tanam kat situ.......

baju td dipadankan dengan beg tangan yang sesuai..pasti menyerlah..sebab akak pilih warna ni agak fancy sebab...nak beri kelainan..so kalau warna cam ni konform akak sorang je yang pakai..orang lain sure x berani pakai...

dah pakai cam baju atas tu akak cadang nak pose cam ni untuk album raya akak..amacam kelas x?
wah kasut ni amat akak sukai..supaya kalau ade yang bermulut puaka di haru raya harus dapat makan kaut akak ini...selain itu juga..kalau akak bawak pi rumah sape2..pasti xkan kena curi punya..sebab xde sape berani pakai..huwahuwahuwa....

kalau jantan ni leh pakai sambil bwak basikat..kenape akak x leh kan....go kak senduk....


untuk acara malam plak akak akak kenakan dress ni...bukan ape senang kalau2 ade yang ajak pi clubbing..buka ape matelic kan in sekarang...so raya kan ramai anak ikan balik kampung..ini lah masenya akak pancing...ala baju ni nanti mak akak yang jahitkan.....so x sabar ni...


so jangan pulak anak ikan kategori ini yang terpikat ngan akak dah ler..bawah umur ni..mau kena 10 kali sebatan ni....




ni baju tidur untuk raya..saje je akak beli..feeling2 woman le...yer lah walaupun tubug akak x lah secantik betina dalam gambar ni..tp dapat pakai pun dah syukur..wahahahaha

sebab sale akak belikan kak bed satu..sorry kak bed i lupa saiz u..so i agak2 yang ni muat kot..kalau ketat nanti i olter untuk u ek..so lets lah kita sexy bersama2...

Let's SHOPPING Uollss!