jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 29 July 2008

Amukan senduk di stesen Minyak!

gini lah stesen esso yang di bangga itew...hampeh

lunch td akak pegi lah makan kat umah kakak akak..rumah dia berdekatan je dengan tempat keje akak..satu row dengan umah hotmama...ye lah kan ujung2 bulan nak tunggu gaji ni..kena lah makan free kan...walaupun lauknya hanya lauk sawi rebus..tapi lazatnya bukan kepalang...yer lah dintis kan..kalau ade duit harus McDonal ker, KFC ke yang akak tuju...xpe lah kira oklah tu....



lepas makan akak pose manja ngok tv jap pastu ape lagi one to go lah balik opis...then ngok minyak kete manja2 je..mmm kena isi lah nampaknya..nasib baiklah akak punya kete ni kete kecik je..so isi RM15 pun kira ok lah kan...then ape lagi singgah lah kat stesen ESSO dekat2 situ..wah tengah2 hari ni pun ramai gak yang dok isi minyak....



ape lagi dapat pump kosong akak park n pi bayak kat counterdah ler ramai oarang nak kena bratur lak..malas tul..." Pump 1 RM 15 yer"...so ape lagi caltwak balik kat kete pastu isi lah minyak...tup tup pump tu benti kat RM5 hengget je..wah nape ni..tekan2 x mo kuar..wah perempuan counter tu isikan RM5je ker...



dah lah cuaca panas..ko jangan nak naik kan hantu aku ni..."kak kenape pump 1 masuk 5 hengget je...saya bayar td 15 kan..."sambil senyum..lantas betina itew menjawab "Eh bayar 5 ringgit kenape nak 15 pulak..nak 15 bayarlah lagi 10 henggit"..dengan kuat dan cuba memberitahu pada semua yang akak bayar 5 hengget je...sentap..sentap...ape lagi PERANG!!!!!!!


ape lagi...nak ko rasekan kuasa petir dari mulut akak untuk ko...


"WOI KO BUTA KER KAU BODOH...AKU BAGI 15 TADI YANG KO MASUK 5 HENGGET KENAPE...KO NAK MAKAN DUIT KE APE...AKU TAU LAH 15 HENGGET TU SIKIT TAPI ADE MINTAK DUIT MAK KO UNTUK ISI MINYAK TU".....lantas sorang lagi perempuan kawan betina kat counter tu menyokong akak...dan berkata "Abang ni masuk 15 lah tadi aku nampak dia bagi 15...so masuk lagi 10"...sorry yer bang"..dengan berang dan kekwat akak membalas..."MAAF YER BUKAN ABANG TAPI KAKAK"....



saje je buat akak naik hantu tengah2 hari buta ni...awas yer lain kali kalau ko buat lagi..akak bakar stesen minyak ni...

garu bontot.....

semalam lepas balik keje akak pun singgah lah pasaraya OTK yang di banggakan untuk membeli beberapa jenis barang dapur...baru nak masuk trus akak teringat ade pasar sekitar kawasan umah akak...yang berdekatan umah hotmama...so akak pun pegi lah ke pasarmalam itew....

sampai je akak cuba lah cari parking..susah gila..rase macam nak jerit je..ade gak yang parking sampai blok jalan..ko ingat ini jalan mak ko punya ke hanjeng...geram akak...so ujung2 akak dapat gak parking tapi kat ujung tanjung jauhnya..so terpakse lah catwalk bagai nak gila...so akak pun ke arah pasar malam itew memalui padang bola....

uhhhh feelnya garu bontot ni..sedap tul.. garu dalam2 skit sambil korek2...rase terinzal lak...grrrrr ahhhhh

biase lah peniaga2 letak van or kenderaan mereka belakang gerai mereka kan..so akak terpakse lah mencelah belakang van itew..kira shortcut ler kan..then uollsss.akak ternampak ade mamat hensem disitu..di tepi van itew..akak agak dia peniaga kat situ lah....then uolls...dia sedang menggaru bontotnya dengan asyik sekali..sambil memasukkan tangannya ke dalam seluar dalamnya uolsss....xde sivik tul...dia x perasan akak ade kat situ.....


untuk ayam yang lebih lazat dan menyelerakan..pastikan di tabur sedikit kerak bontot untuk menambah perisa


then dia terus kedapan..so akak pun kedepan gak lah ke arah gerai2 pasar malam itew..teh akak terperanjat..tanpa membasuh tangan lelaki tadi itew sedang menggaul rangka ayam dengan tepung untuk di goreng..ayoooooo....harus lah ayam itew berperisa kerak bontot..rase nak muntah akak..walau pun ko kacak tapi ko pengotor..so reject ok...then dia nampak akak trus senyum2 lak..eee geli....akak rase tu pelaris dia kut...ape pun akak dah black list gerai itew...syang sekali wayang mu bak bidadara tapi tahap kebersihan mu sedihhhhhhhhhh!

Let's SHOPPING Uollss!