jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 18 February 2009

akak dan monyet dah jadi sedara

hye uolsss..akak backkkkkk...walaupun masih sakit warm2 nails..tp demi uolss semua akak gagahkan diri tulis blog ni..sngguh gigih ni....uolss tau ape punca penyakit akak ni...akak kena campak halus katanya...akak n CW kena penyakit yang sama..ini semua gara2 kak cam yang pembawa virus...minggu lepas dia kena..seminggu ko x datang keje..ujung2 akak n cw kena sehari je cuti...gigih kan..tahniah.....

muka we olss dah macam kuih pau besarnya...bengkak uolss...macam kuih pau cina sembahyang tu..cuma tinggal duduk dalam piring and dok dalam tokong kecik tu je..dan same dah...trus nyalakan colok..gitew....macam ubat dah telan..tekak mmg x rase ape2 pun..telan lah kek cokelat ke, sambal pedas ke ape ke..semua rase longkang..sebab xde rase uolsss....datang opis tergaru sana tergaru sini...dah rupa ungka..dah le rupa mmg ade sikit...tinggal panjat pokok makan pisang dah same dah.....dah rupa sedara dah....

wah wah wah senduk dah rupa monyet...kelakarnya uolss...dah betul dah tu

kalau nak kata kena minum air kelapa lah, air 100plus lah....macam2 lagi akak dah telan...same je effect nya..macam kak cam dulu dia kata x leh kena angin..gitew kan...motip x leh kena angin...harus lah kena duk dalam peti ais kedap udara uolss...tp gatal dia lain macam...macam miang buloh....sakit mata and tekak tinggal sikit2 je...yang lain ok dah...cuma ujung2 ni perut je buat hal..asyik nak terBERRRR je...ape kena thah...xpe ujung2 akak kurus..gitew...

amacam cantek ke tidak uolsss...

tp semalam kak cam ade bg ubat sapu dr klinik..bila sapu tu..dah rupa orang afrika dah .. celoreng sana celoreng sini... x pun dah rupa kerbau lepas berkubang lumpor...kelabu je...tp lepas sapu tu ok skit..bila basuh dia gatal2 balik..haruskah akak pakai pi keje sebagai foundation?....yer kang ade pulak org kata aku ni pakai bedak salah nombor lak...kang ade yang kena tangkap sebab dikatakan gila...lantaklah...pakai je lah kat umah....x pun pakai seluruh badan..dah putih melepak je..kang ade lak tesalah ..mane lak datang micheal jackson kat puchong ni...lain macam je..tp bapok pulak...naya je uolss..baik usah ler....

pakai ubat sapu tu..dah rupa geisha pulak...x ke gila babi orang sekeliling tengok..pas tu confident pi keje...then pose2 ala supermodel..walhal tak tau rupa macam kerbau lepas berkubang...

sebenarnya akak nak tulis pasal asam pedas RJ yang melampaui batas tu tp gambarnya akak x amik lagi dr kak cam...tu rase x lengkap tu...korang kena tengok gambar bunting asam pedas rj tu uolss..kalah bunting sendayu tinggi uolsss..macam iklan jual kosmetic..tp yang penting jual asam pedas..motip....hanjeng sangat...

tunggu ek malam ni akak jumpe kak cam akak suruh dia upload dalam pendrive akak..so esok korang leh tengok....tunggu yer uolsss.....

Let's SHOPPING Uollss!