Saturday, 30 May 2009

ampon maaf yang akak pinta


disini saya siti senduk..ingin memohon maaf atas segala ketelanjuran akak dalam penulisan blog..bukan niat akak menulis cerita berbaur perkauman... akak cuma ingin meluahkan rasa hati ...almaklum lah masyarakat kita ni amat sensitip dalam semua segi...

sini akak sujud serta bersimpuh atas segala keterlanjuran akak dalam menulis blog..akak janji entry akan datang akan lebih meriah dr biasa tanpa mengaitkan unsur2 perkauman...diharap sokongan uoll di atas blog akak akan berterusan..sebab i love uolsss....


yang benar
Tengku Siti senduk bte Tengku syed Dulang.
(bekas ratu cantik kenya 1991)

Thursday, 28 May 2009

enjin moto roboh..

akak ade cerita hot nak cerita kat korang...ini semua terjadi disebab kan kak bed...
siang tadi mase akak kat opis kak bed call..dia nak pinjam kete akak untuk pi jumpe klien..dia kata motor dia agak manja takut ape jadi sebab dia nak pi port klang...

the tengahari td lunch akak terpakse menjadi wanita rempit naik moto skuter kak bed..sejak moto kak bed exsident ari tu..moto dia ade bunyi yang agak kuar...ala2 mengompang kan sape yang naik le..tp akak ok je...kalau bunyi kuat tu maknenya promotion album le uolsss...

so akak pun merempitlah pi lunch..mmg bunyi skuter kaka bed ni lain macam skit...tp akak x pedulik..sampai je trafic light dekat ngan umah kakak akak..akak benti..then ade sorang mamat naik motor ni tegur akak...

mat motor : awak awak!

then akak pandang dia and pose kekwat..konon2 akak lawa sangat kan...

mat motor : abang! enjin moto abang roboh!..

akak terus tengok belakang ..ya tuhannnn enjen moto skuter yang kat belakang tu gugur ke tanah uolsss....malu bukan kepalang uolsss..akak tolak ketepi..then kebetulan ade lah tali rapia kat tepi jalan tu akak ikat sementara...

malunya uolssss...

yer yer je akak feeling wanita rempit ujung2 enjin motor sujud ke bumi...malu uolsss..then akak gagahi juga sampai umah kakak akak..then akak ikat enjen tu kuat2 ngan tali yang kuat..yer lah kang akak nak pi opis balik cam ne kan...

bila kak bed sampai opis akak nak amik moto dia..akak citer lah semua...dia gelak bagai nak gila...hanjeng ko kak bed kan..

hey kak bed..ko kan orang ado-ado...ko buang je lah skuter ko tu...ko beli je lah kete...sebelum kali kedua terjadi baik ko hati2 kak bed..kang ade pulak yang terpakse buat sarkis tengah2 jalan lak...


Wednesday, 27 May 2009

lets kenal anai2...

hye uolss.. ari ni akak nak sekolahkan korang dengan beberapa informasi tentang serangga.. almaklum lah akak kan kerja kat syarikat penghapus serangga kan...


uolss kenal ape itew termite?..ape lagi anai2 lah uolsss..kalau uolss nak tau dalam malaysia ni ade 8 jenis anai2 yang terkenal ..kira2 anai2 ni macam siti nurhaliza lah popularnya...yang paling di takuti ade dia jenis...isaitu coptotermes sp dan schedorhinotermes....

dua jahanam ini tinggalnya dalam tanah..dia x de busut.. yang anai2 dalam busut itew adalah anai2 jenis garden uolsss...ok ..dua jahanam ini tinggal dalam tanah dah dua jenis ini lah yang selalu serang dalam rumah uolss...ade paham?...

kalau uolss nak tau termite ade queen , king , worker and soldier.. korang ingat manusia je ade queen king bagi ni ker...yang penting queen n king ni leh idup sampai 40 tahun tau..kerja king n queen ni berzina je kerjanya...buat anak..dalam setahun dia lahirkan anak haram lingkungan 3 juta anak..so uolss leh lawan x?...anai2 ni serang ape saja yang datangnya dari alam semula jadi..macam kayu, perabut, karpet..dan kalau korang malam duit dalam peti besi pun diaorang leh ngap..sebab duit kan dr kertas...

so kalau korang ade termite dalam umah jangan sesekali uolss spray ngan ridset tu yer..sebab mane yang kena ridset je yang akan mampos..ridset x leh membunuh dia..malah dia akan lari dan pi tempat lain dan merosakkan lagi harta benda korang...

kalau korang serbur racun anai2 yang kena je lah yang mampus...sebab queen n king dalam tanah masih syok berzina buat anak...ape yang kina nak bunuh adalah queen n king dia uolss...kalau uolss nak halau mungkin ape yang uolss leh buat adalah curah ngan air panas je kat tempat itew....tp ini x jamin anai2 akan hilang tau....


kalau nak kesan anai2 ni senang..selalunya uolss akan nampak laluan anai2 ini di panggil mud tube...(tube tanah)...dan dia akan makan kayu...tp kalau uolss nampak perabut or pintu uolss di serang dan dia mengeluarkan habuk putih..itew bukan anai2 ok..tp itew bubuk...kumbang kecil..ia berbeza ok...


dan anai2 yang buat busut tu adalah anai2 jenis garden..so diorang ratu2 taman je uolsss...hanya 5% anai2 jenis taman ini yang serang rumah..paham ker tidak....


lagi satu...korang tau kelkatu tak?..kalau uolss nak tau kelkatu ni lah permulaan anai2...dia akan terbang.. mengurat n mencari pasangan then bila dah dapat jantan.. ape lagi berzina lah untuk membentuk koloni baru..then jadi lah king n queen anai2...kira macam dating2 lah gak..macam uolss lah..mula2 dating dulu pastu main kan......

macam mane anai2 leh masuk umah uolss..dr semua sudut..dr rekahan dinding, soket elektrik, piping dan macam2 lagi...so paham ke tidak uolsss.....

so uolss kalau nak tau lebih lanjut..layari lag blog ini.. ridpestpcg.blogspot.com .....ber informasi ni uolsss....

Monday, 25 May 2009

isap rokok!

hye uolss..semua sentap sebab akak asyik bg teka teki je kan..ok lah ...korang ni x leh nak tengok akak pose2 manja kejap tau..ade je yang nak suruh akak hapdate....

ok kali ni pasal rokok...

akak dah lama cuba nak stop smoking...akak mula start smoking waktu akak umur 14 tahun..waktu zaman bohsia2 akak dulu...gitew...dalam geng akak..akak sorang je yang pailang isap rokok...then sampai sekarang akak masih lagi isap rokok...

dalam umah akak semua lelaki termasuk akak (lelaki ke) semua isap rokok..cuma mak akak je x hisap rokok...akak, abah akak, abang semua isap rokok...mak akak selalu bising sebab bau rokok...manekan lagi habuk rokok yang sepah2...

selalu dia bising..." ya tuhan..mane - mane celah umah ni pun ade habuk rokok..heran aku"..sian dia...selalu kena sapu...hey akak pun sapu gak kay...so sebab sian ngan mak akak..akak pun isap lah rokok luar umah...

satu hari tu akak duk isap rokok petang2 depan umah sambil pakai suar pendik...then anak buah akak tegur..." uda kenape uda isap rokok ..uda x takut ke..cikgu abang cakap sape isap rokok kan dia sama macam monyet xde otak"....

tersentap biji akak uolsss

tetiba ade suara petir yang menyambung.....

"dah betul dah tu, dengan pakai suar pendek dengan isap rokok, rambut panjang mengerbang duduk pulak atas tembok tu..mmg serupa ngan monyet"


sentap akak..dengar kata2 tu...tapi makin sentap makin laju lak akak isap rokok tu...

teka-teki time!

hey uolsss..ape kabar semua di hari isnin yang manja ini...adakah uolss sihat si samping laki or bini2 tercinta...so minggu ni ade berselingkuh dengan jantan or betina lain x?...bagus...

so ape cerita iolss ujung minggu lepas?....nak tau ape cerita akak?..korang kena jawab dulu teka teki ni...kalau ade yang jawab betul..akak akak publish ceita terbaru..

so its teka-teki timeee....

uolss dah sedia?

soalannya berbunyi...

3 - 2 = 1

5 - 1 = AIR

apa dia?


amacam leh ke jawab.....?....

Saturday, 23 May 2009

kanak-kanak Drag!

Drag - atau name lainnya memondan / memakai baju wanita /

korang pernah tengok kanak2 drag?...

ok akak dah lama x jalan2 blog kawan2 akak..selalu tengok sekali lalu jer....then akak termasuk lah dalam blog kawan akak ni si watie...akak terkesima uolss lalu pengsan serta sentap...

sebab ape..akak tengok watie telah mendragkan anak lelakinya...ayoooooo.... kelas ko yaeesh...makan ati akak tau...so kita layan je ok gambarnya...

sebelum di makeoverkan

tadaaaaaa.....comel tak?...cute sangat

ape pun watie just suka2 je...bukan betul2 kay...bukan seperti yang korang pikirkan ok..watie bukan nak memondankan anak dia..tapi ade kesahnya...kalau nak tau kisah sebenarnya ape yang berlaku..sila lah layari blog watie (http://mummyaeesh.blogspot.com)...mmg meriah dengan cerita nya...ape pun watie...kalau si yaeesh ni dah besar mintak2 jangan lah dia teringin nak berpersonalitikan kak senduk yer....

ape pun yaeesh akak ade sesuatu nak cakap kat ko...

akak sentap sebab ko lebih woman dr akak.....

Friday, 22 May 2009

teka-teki kembali!

hey uolss.. sesi teka teki kembali lagi..kita tengok saper yang hebat.... amacam leh teka ker....

soalan 1 (clue): jarang di temui..akak sendiri x tau cam ne rupanya....


soalan 2 (clue): beras goreng / sangan


amacam dapat ke tidak..kalau salah baik korang hantuk kepala kat dinding je lah...
selamat mencuba....

Wednesday, 20 May 2009

pakcik pondan

budak2 selalunya bercakap benarkan..so kadang kebenaran ape yang mereka cakap tu leh buat orang naik hantu, gembira, sakit hati dan rase nak bantai je kan..tp ape nak buat kanak2 kan...
so akak de terdengar anak buah akak berborak dengan kawan dia..anak buah akak ni sekolah rendah lagi... bunyinya begini....

kanak2 : hey awak sape tu? (sambil menjueh bibir ke arah akak)
anak buah : ooooo..itew ker..itew uda kita...dia adik mama kite...
kanak2 : Dia pondan ek?..kita tengok dia rambut panjang.
anak buah: aha..dia mmg macam tu...dia ok..dia baik..di lah anta kita pegi sekolah agama ari2..
kanak2 : dia yang bawak naik kete tu ek?..
anak buah : aha
kanak2 : dia duduk dengan sape?...
anak buah: dia duduk dengan nenek kita...awak nak tahu kita ade dua pakcik pondan...adik papa kita pun pondan jugak..lepas tu uda kita adik mama kita...
kanak2 : yer ker... dia jahat tak? (motippppp)
anak buah : dua pakcik kita baik.. diorang selalu ajak kita , abang kita, kakak kita dengan mama kita pegi jalan2. dia selalu belikan kita barang2...dia baik sangat..lepas tu uda kita kelakar sangat..
kanak2 : yer ker bestnya...

soalan terakhir tu buat akak terkesima...

anak buah : pakcik awak ade pondan tak?
kanak2 : xde lah awak...best lah ade pakcik pondan ni..boleh bawak kita jalan2..kalau macam tu kita pun nak ade satu pakcik pondan lah...

ape lagi akak trus pitam

ko ingat pakcik pondan ni ade jual kat kedai.....!!!!

Saturday, 16 May 2009

teka teki untuk uolsss

ok uolss ari ni akak nak bg korang dua teka teki..sape dapat jawab dia mmg pandai, cantek dan hebat...

berdasarkan gambar dibawah ape kah benda itew...

soalan 1
Clue : selalu di gunakan oleh orang lelaki ...



soalan 2
Clue : kalau kena pasti menyesal... nenek moyang kita dulu ada yang selalu kena...



akak bg dua soalan mudah ni..sape jawab dia mmg terer...korang cuma perlu teka berdasarkan gambarajah itew..apekah yang jawapannya...

selamat mencoba...

Friday, 15 May 2009

hey..jangan impap i uollss

akak ni ade2 je kan....semalam di himpap pintu almari...malam semalam lak di himpap hantu tindih katanya....

korang pernah kena tak...akak x lah selalu sangat...tapi kalau himpap jembalang berkerandut selalu lah...gitewww...orang kata kalau tido terlentang lah selalu kena impap ni kan....

abang jangan lah impap i...i senak lah...

rase berat je...mata rasanya malam boleh bukak tapi x leh gerak...manekan doa, ayat suci lagi yang akak baca..sampai kan ke doa masuk tandas pun aku baca..mane lah tau hantu tandas yang ikut akak tidur kann....tapi tetap kena himpap gak...

bila akak azan dalam hati ..pelan2 leh gerak balik...takut uolss...bila akak cakap kat mak akak..ini pulak jawapannya...." mane tak kena impap dik hantu..dah ko pun macam hantu balik pagi2 baru ingat nak balik rumah"....

lantas akak tersentap ok....

opsss rase macam kena tampar lakkk...hihihi

ade orang cakap kita x leh gerak tu sebab peredaran darah kita x lancar...korang rase ape?..

Thursday, 14 May 2009

akak di himpap pintu almari

hye uolll..amacm semua dah solat....alhamdulilah...akak baru lepas solat kat opis ni...

so ape akak nak borakkan dengan korang ek...ooook citer semalam...kisahnya begini akak ade satu almari kayu yang tercabut pintunya..almari ni yang kita kena pasang sendiri tu...so pintu dia guna ensel yang pin kecik tu....

then pin tu rosak dan tercabut...so pintu almari tu pose ala2 manje lah kan...kalau ter langgar pasti ia tumbang..pintu dia x lah berat mane..tp kalau akak pelangkong korang hospital jugak lah gamaknya...almari tu tingginya bawah sikit dr paras dada...so atas tu akak letak lah cermin and segala kelengkapan..so mmg kesitu lah akak bersiap setiap hari...

semalam lepas balik lepak2 ngan kawan2 akak yang chantek2 tu..akak sampai umah trus mandi...lepas mandi dah pakai baju tidur jarang victoria sicret (baju jarang katanya....matilah..) akak pun pakai2 lah krim mane yang patut...yer lah muka akak ni kan warok so untuk mencantikkan sikit..kena lah pakai krim malam uolsss...

benda ni dah jadi kat akak sekali dulu...kali ni terjadi lagi..pintu kayu almari akak tu tmbang dan himpap betul2 kat ibu jari kaki akak...sakitnya bukan kepalang uolsss...trus akak akak gelap mata...sakit ya amat..ter balik mata akak..tetiba akak trus...


PENGSAN UOLSSS....bila akak sedar alarm handphone akak berbunyi...uolssss yang penting AKAK PENGSAN N TRUS TERTIDUR SAMPAI PAGI KATANYA...

kelas kan...so korang dapat bayangkan x yang betapa sakitnya di himpap pintu almari sampai pengsan n sambung tidur sampai pagi...tapi ape yang penting..pintu almari tu tetap ada atas akak...

so soalan kat sini ...adakah akak pengsan trus tertidur or akak mmg tidor..mmmm...

yang penting waktu akak pernah kena himpap dengan pintu almari yang sama ...mase akak duk umah sewa...setahun yang lepas...nasib baik waktu tu budak umah sewa akak xde ...baru lepas mandi gak mase tu..bila terhimpap trus pengsan..yang penting akak tengah terlanjang uolsss... harus lah trus pose pengsan telanjang macam kate wislet dalam titanic katanya...
ade lah pengsan dalam sepuluh minit cam tu...nasib xde orang..dengan pintu bilik terbuka luas..kalau tidak pasti gambar bogel akak akan tersebar dan menjadi topik bualan anak2 muda kan...

ayoooo...gambar bogel sapa ni...siap pose kate wistlet lagi ni...baik aku delete..kalau pakwe aku tengok ni harus aku trus janda ni...

so sape susah nak tidur pi lah himpap kaki korang ngan almari...lagi elok kalau almari tu dibuat dari kayu jati..pasti korang tidur selama-lamanya pas tu...

Wednesday, 13 May 2009

tahniah ...kerana anda bangang

hey uolsss..akak dah ceria kembali uolss....so arini akak ade satu cerita lagi..lunch td akak pi kan kat umah kakak akak..biase lah save budget katanya...so lepas makan nak chow balik opis...sebelum balik opis kena anta anak raja pi sekolah agama jap...

then singgah isi minyak...sampai je kat esso akak pun park kete ..masuk dalam bayar n bejalan kuar ke arah kete..tetiba akak ter dengar sebuah lagu dendangan siti sarah dan zahid yang berbunyi..."auwww auwww auwww auwww"...di selangi pula dengan suara betina dalam kete tu " amboi lembutnya dia...pakai baju kuning gitew"....
trus akak toleh...ade sepasang kekasih naik satria neo baru sampai...awek dia dalam kete senyum je siap gelak2...siap ngan cermin mata besar..yang dia rasakan soooo fashionable itu...jantan anjing yang berbunyi tu leh tahan ensem..sambut stylo..ala2 emo gitew...elehhhhhhhh ape guna ensem tp mulut cam anjing....

naik antu akak di buatnya....tp akak buat bodo je...ngah akak isi minyak tetiba akak dengar sesuatu " uuuuuuuuu kenape u isi diesel kat kete ni?"...then akak tengok kalang kabut jantan anjing tu angkat nozel minyak tu..sampai tertumpah2....

tidakkkkkkk

haaaaaa padan muka ko ..rase kan kete ko jadi lori isi miyak diesel....hahaha..padan muka ko..rase kan..tepuk2 dahi dia..tu lah name pun jantan berangan..padan muka ko...sah ko ni sebenarnya keje bawak lori..sebab selalu dah terbiase isi diesel kat lori kan..tu feeling naik lori tu...

abang pemandu lori dik....amacam stylo x abang....

then akak naik kete n lalu tepi dia...dan benti kat tingkap makwe dia..." sian ko...tapi ape nak buat..orang bangang mmg selalu mendapat jodoh yang bangang jugak"....muka dia merah padam...sebelum pergi sempat akak cakap kat dia..." ape pun tahniahhhhh uolsss"....

puas ati aku kan...rase kan ko menolak kah nanti...padan muka ko...

lantas akak panggil anak2 kelly eng yang main tepi longkang untuk memberikan tumb up kat jantan and betina bangang tadi....


akak tertanya2 lah sebab x tau ape rasenya....ejek pondan ni best ker ha?...ape rasenya ek?..ape diorang fikir ek?...


Tuesday, 12 May 2009

take my hand and forgive me...

because of the sensitivity of other reader...i really need to delete those previous post ...bukan ape akak sekadar lepas geram je...almaklum le akak ni...marah sekejap je..bila cool down ...back to normal..gila2 balik...

previous post....

its not to insult other people feeling..cuma lepas geram...to those who feel that previous entry agak keterlaluan ..im so sorry...i admit my own mistake..sometime we say what we feel..even think bout other people feeling...end of the story its all bout work and dedication to ur work...

I'm not your superwoman ...I'm not the kind of girl that you can let down... And think that everything's okay ....Hey, I am only human ...i just more than occasional...Hugs as a token of love from my friend to me......thats all...

If you feel it in your heart....And you understand me....Stop right where you are....Everybody cik cur along with me....(sorry akak feeling Karyn White jap)

so akak dah back to normal..to those yang akak bengang td..sorry kay..my blood level back to normal now...itew lah ko kak senduk..lain kali cerca lah orang tu balik kan...jangan simpan2... bukan ape .. td akak try to as profesional as i can..but people still cant eccept me...

to my bos..if u think my prevous entry is to far...im so sorry ..i admit that i over the top just now...u are the best...(walhal takut ni)..to the C..C.. sorry kay...i already forgive you...ape pun yang terjadi yang penting meriahuolss.... tomorow the new mood will come..hopefully its will be the best...:)

hey senduk " what are u thinking!"....u will ruin your career with this..by the way love u olsss...amacam akak ni drama tak?

Monday, 11 May 2009

kawan ko yang ting tong

hey ollsss...pe kabar...akak nak citer skit citer hujung minggu akak..sabtu lepas akak n kakak akak pi lah membeli ikan di kawasan umah akak...sebab kete akak abang akak pakai bawak balik kampung so akak terpakse lah pose mat rempit sekali lagi ke kedai ikan itew..dengan pose abang2 akak pun bawak lah kakak akak pi beli ikan...


sampai je kat kedai ikan ..akak park motor n pose lah kat motor sambil isap rokok ala2 rider motor gitew...tetiba akak terdengar suara memangil akak...

" sham, sham" (matilah pecah lobang name jantan akak)... akak pun tercari2 lah sape lah yang pecah lobang akak ni..hanjeng tul...

then akak terpandang seekor pondan gemok berlari2 anak ke arah akak...

" oh tidak...Hafiz si pondan gila is coming"..cam ne lah pondan gila ni leh nampak akak...nampaknya akak x leh nak lari dah so terpakse lah berdepan dengan dia...

walaupun akak ni gila2 orangnya..tapi si hafiz ni mmg pondan gila sebenar ok...dia dulu didajalkan oleh kawan2 dia dimane dulu dia suka isap gam..then kawan2 dia dajalkan dia letak gam tu dengan racun tikus..trus mereng...siap masuk tanjung rambutan 2-3 kali ok...
then dia menyapa akak

" sham..lame x nampak ko...ko ape kabar..ko buat ape kat sini"..lantas akak akak pandang kiri kanan n menjawab...

" mak tanam sayur kat tepi kedai ni...tu datang melawat kebun sayur mak ni"..( matilah beri jawapan sebegini rupa pada pondan gila...harus lah kalau orang lain dengar orang ingat akak pun gila sama)... then dia menjawab

"..ooo rupanya kedai sayur ni ko yang punya yer...mak x tau pun ko ade kedai sayur..."..akak cuma balas dengan senyuman

pondan ni xde lain dia kalau jumpe orang satu benda je dia mintak..iaitu rokok...tp akak buat x layan je...sebab ape..sebab dia telah memecahkan lobang akak di hadapan makcik2 kedai ikan itew..sentap akak...kalau ko panggil akak tengku paduka reezbery tadi ..mau satu karton aku sedekah kat ko pondan...di sebabkan akak x layan dia pun blah cam tu je...tepi kedai ikan tu ade kedai cendol..so sebab cuaca panas akak pun trus pose makan cendol....tapi bila akak toleh je ke kiri akak nampak pondan gila tadi berlari pecut ke arah akak...takut akak..dah macam gajah nampak tebu je...

then akak tanya dia..

" ko nak cendol piz?....dia angguk...then trus dia cakap kat akak

" nyah name ko riz kan..baru mak ingat sekarang" (matilah lepas mak nak belanja cendol baru nak panggil name mak riz kan...)...

waktu makan tu dia tanya akak " nyah ko ade nampak Mat tak..yang bawak basikat tulis I LOVE MALAYSIA tu...yang pakai seluar hijau ngan baju hijau tu"...mati lah ko ingat dalam dunia ni ade sorang je ke pakai baju hijau suar hijau..setahu mak yang pakai baju hijau 24 jam abang askar je...

"mat mane lak ni nok...mak kenal ke...x pasti lah...

" ala mat tu yang bawak basikal yang bawak kotak selalu tu.. aku dah lama x jumpe dia...akau rindu dengan dia lah"...

" nape ko dah main dengan dia ker"...soalan maut dr akak

trus si pondan gila tu tenong mak dengan muka garang dia...takut akak..mau di terkam akak kat situ habis lah semua sanggul lintang akak gugur...

" nyah aku ngan mat tu dah kawin lah..anak kitorang mati waktu aku lahirkan..lepas tu trus dia tinggalkan aku nyah..aku rindu kat dia nyah"...

terdengar kata2 itew ape lagi akak trus...

pengsan uolsss...kawin katanya....

tetiba akak trus teringat..dulu mmg ade sorang mamat ni agak 3 suku skit orangnya..bawak basikal yang diubah suai jadi macam beca then kutip kotak kehulu kehilir....mungkin itu lah mat yang di cakapkan tu...sebab malas nak layan...akak bayar cendol then trus nak blah..then akak pi kat pondan gila tu akak cakap..

" piz ni 5 henggit ko simpan yer..ko buat beli rokok tau..jangan mintak2 kat orang lagi tau.. x elok.."..trus akak feeling2 mother tesesa

...dengan muka sedih dia jawab " nyah kenape ko bagi mak duit...terima kasih nok..mak tau mak ni gila..semua kawan2 nampak mak semua lari..tp ko belanja aku makan cendol..bg aku rokok siap bagi aku lima ringgit lagi...terima kasih nok sebab masih anggap mak ni kawan"...akak trus terkesima dengan kata2 itew...

seorang yang gila cam apis ni masih ade pikiran yang sebegitu..dia sedar sape dia..dan yang penting ucapan terima kasih x sudah2 dia ucap kat akak...so bila akak nak blah tu..akak tengok semua kat kedai ikan tu semua pandang akak...lantas akak terpikir.." kenape semua orang pandang aku ni..adakah aku ini buat salah..salah ker akak bercakap denga apiz ni?

sebelum akak berambus dr situ sempat si hafiz tu tinggal pesan buat akak " nyah kalau ko jumpe kamarul nizam bin ahmad ko kim salam ngan dia yer...jangan lupa dengan abang di azman bin zainal abidin yer...kata kat dia aku kirim salam... rindu sangat"....trus akak terpikir...sape tu?...kenal ke aku...mmmm pening..akak pun nak gila dibuat nya ni...

ape pun tanggung jawab akak sebagai kawan telah akak jalan kan..akak doakan apis akan pulih dan sejahtera hidupnya ..aminnnnn

Thursday, 7 May 2009

salah umah uolsss

hey uolsss...wat pe tu uolsss...kali ni akak bersiaran di umah hotmama uolsss....kaedahnya meminta belas ehsan sesuap nasi...walhal perut dah buncit membedah 3 pinggan nasi tadi....

sbelum sampai umah hotmama akak anta mak akak pi umah kakak akak..seperti biasa lah kan ..kalau dah ke umah kakak akak..harus lah ke umah hotmama..kira 20 tapak je dari umah hotmama...akak park kete kat umah kakak akak ..lepak2 kejap..then trus catwalk ke umah hotmama...

dengan feeling womannya akak pun catwalk ke umah wanita cantik memukau si hotmama itu..sambil jalan tu akak pun feeling2 lah ala2 model...siap berangan konon akak lah supermodel paling jelita sambil nyanyi lagu suri ram...suri ram ram ram

sampai2 je depan umah hotmama akak trus lah beri salam...tetiba akak tengok keliling umah hotmama lain macam je...eh apsal bau setanggi lak ni..siap jemur baju berlambak2 depan umah...then baru akak perasan akak tersalah umah..umah makcik kelly eng rupanya..rumah yenna dey ok...

ayo aka...hotmama xda...selvi ada..mau ka..

harus lah makcik kelly eng tu menjawab..assalamualaikum x da boleh...ommm nama shibaaa ada...


motip dah berjuta kali pi umah hotmama macam ne leh akak tersalah umah...akak pun pelik cam ner leh tersalah umah siap bagi salam kat umah makcik kelly eng tu...nape akaktersalah umah ek..adakah......

adakah hotmama mirip makcik kelly eng itew?....


cabuttttttttttt!!!!!!!

Wednesday, 6 May 2009

yer muka akak lonjong mirip itik!..ko mcm ape pulak?

hey uolsss...wat pe tu...ngah ber wirid ker uolss....lets kita berwirid bersama2 uolss...kita wirid berjamaah...ok bedah ...ko lead....

bukan ape akak ajak wirid sebab akak cuba menenangkan hati akak setelah membaca komen yang hampir membuatkan akak bertukar menjadi hanjeng yang ganas...tetiba akak trus ingat tuhan..tu akak ajak uolss berwirid untuk menenangkan hati tu....


bukan ape akak saje2 lah layan google..then akak taip lah name " kak senduk"...yer lah akak kan berangan yang akak ni glamour walaupun adooo kan...so kuar lah berkoyan2 entri yang berkaitan dengan " kak" mahupun "senduk".. so akak perhati lah satu persatu...tetiba akak berpandang satu entri kat google ni....


doremon Versi Akustika katanya...so macam menarik...so akak click le....


so kuar lah website ni...kelas gitew...siap daftar website ni...aidilx.com katanya...web dia simple je..so ok je..akak pun baca lah entry2 dia....tetiba akak terbaca komen dia....





mula2 baca tu mmg naik hantu di buatnya ade ke muka akak lonjong mirip itik...yer lonjong mirip itik...sentap uolsss...mesti orang yang tulis tu muka meletop bagai nak gila tiada tandingan kan...tapi di pikir2kan balik.." ade aku kesah!"....

trus akak terpikir...diorang jelous lah tu....dan bila orang dok mengata kita tu maknenya kita

popular lah uolssss....
larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkk!!!!!
(matilah berangan....)

Tuesday, 5 May 2009

Pondan simpanan

minggu lepas...waktu akak ngah siap2 nak pi meronggeng rokiah..mak akak panggil akak... " semalam mak jumpe kawan mak..dia kata di jumpe ko kat restoran kat puchong prima tu, dengan perempuan yang separuh umur ----> eh semalam aku nampak anak ko dengan perempuan badan besar separuh umur minum2 kat kedai...mesra sangat aku tengok...cuba ko tanya anak ko..jangan2 anak ko di simpan dengan pompuan tu tak?"

setelah mendengar kata2 mak akak itew...ape lagi akak trus

pengsannnn!!!!!

lantas akak membalas...
"mak ni biar benar..sape lah yang suka buat citer ni ..hilang akal ke ape?"

awas ko senduk

then mak akak cakap..."cik senah ko tu mabok agaknya...kening ko je dah buat orang geleng kepala 10 kali..ade ke ko di simpan..mak x kisah sangat lah kalau dia kata perempuan gemok yang simpan ko...jagan lah pulak kalau dia cakap lelaki tua yang simpan ko lain le..mau aku x tanya banyak kat ko..mak trus sembelih je ko..."

trus akak ter kesima dengan kata2 mak akak....trus akak capai selendang dan berkata..." x kan lah anak mak nak buat cam tu...mane ade pompuan gemok simpan senduk mak oi...".. sebab ape mak...


sebab senduk ni woman mak..dan bukan lesbo...


sape pulak perempuan gemok tu ek..akak pun dah lupa...

hotmama...is that u dear?...


Ape pondan borak kan tu?

hey uolsss..amacam cantik x akak feeling2 dato CT kat ats tu..dato CT jangan mare yer..i pinjam badan u jap...yang penting meriah uolsss...to kak bed sorry yer i amik gambar dato Ct je n photoshop jadi gambar akak..ko jagan risau kak bed sebab gambar CT tanjong perak akak x usik..sebab akak tau Ct tanjong perak ko yang punya....

ok sapa nak dengar citer perihal pondan sila angkat tangan

sayaaaaaaa!!!

uolss semua tau x kalau pondan2 berjumpe ape perkara2 yang di borak kan?....pondan2 mesti tau..pompuan2 tau x?...akak tau cuma pompuan stok2 macam hotmama je yang tau selok belok perihal pondan...maklum lah hotmama pun selalu feeling2 yang dia pondan..motipppppp!....

walau ape korang kata ..mak tetap paling cantek sekali...

1) sape lebih cantek
- akak cantek ke kak bed cantek....cuba cakap sekarang....mesti lah kak bed kan...tapi ape pun kak bed tetap kalah dengan kecantikan kak cam....gitew lah gamaknya kalau pondan2 berjumpe...kecantikan adalah topik paling utama.."sapa cantik..cantik ke dia"..antara ayat yang sering kuar..ape pun ko cantik ke tidak ke..ade akak kesah.....

ko nak cerca mak?..pedulik ape..talk to the hand honey...

2) ko cerca aku aku cerca ko
- sape x tahan ngan mulut pondan leh pack baju n balik kampung yer....pondan mmg mulut lahar tapi sekadar bergurau je...sape dengar pasti ingat nak bergaduh...tp kami gurau mmg cam tu..x cerca bukan pondan namanya..hotmama pun sekarang dah feeling cerca mencerca....ape pun kalu di cerca kembali jangan le sentap..sebab weolss gurau2 sajork....


mak kalau dapat jantan tu mak jilat badan dia nok...

3) jantan oh jantan
- x kiralah kat mane pun..topik jantan mesti ade..lagi tengah lepak then jantan lalu..trus feeling masing2..pastu masing2 berangan lah dengan jantan tu...so kalau uolss dengar pondan2 feeling cam tu..jagan lah amik serius sebab kami mmg cam tu...lagi satu kalau uolss kuar ngan laki or pakwe..then nampak pondan pandang2 laki or pakwe uolss x yah lah uolss naik hantu..sebab kalau pondan dah mula pandang laki or pakwe korang tu...maknenya pakwe or laki uolss tu menarik or ensem lah tu...pondan ni kan memilih skit...so uolss patut bangga kalau ade pondan suka kat laki uolss..sebab bukan senang pondan nak pilih jantan tau...so maknenya laki korang meletop....


amacam mak cukup fahionable x bedah?....

4) fashion
- pondan ni mmg gila fashion..walaupun mereka sendiri x berfesyen pun..tapi bila bab komen tentang fashion mmg hebat...so kalau uols nak tanya tips berfesyen leh lah tanya pondan ..insyaallah mereka tolong... pastu jangan lah uolss hanjengkan mereka lak...

oh mak ko petir...

5) suara macam petir
- kalau berborak mmg dari kampung sebelah pun leh dengar suara mereka...kalau gelak macam guruh...tapi jangan terperanjat lak yer..sebab mmg macam tu..kadang tu semua rahsia diorang uolss dapat dengar tanpa kenal diorang pun..sebab ape suara kuat macam petir..so sape2 kena gigit ngan kura2 tu pi lah cari pondan sebab hanya bunyi petir leh buat kura2 lepas gigitan diaorang...suruh pondan tu jerit skit....hahahahh


u better watch out...

ko kalau nampak pondan tu jangan le buat muka2 pelik..sebab kitorang pantang tengok orang lain macam skit..kalau takut kena cerca..senyum2 lah..ingat senyum kena ikhlas tau..kalau senyum sinis silap2 uolss pulak kena tampar nanti..awas uolsss...ingat kitorang x kisah kalau olss nak kawan ngan weollss tapi jagan over lak kay..sebab kitorang je yang leh over...gitew...

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...