ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 9 January 2009

Kak Cam ko lah manusia paling cantek!



gitew lah bunyinya..kata2 yang akak sampaikan kepada kak cam td...kaedahnya semalam geng2 diva2 puchong telah berkumpul di restoran kebanggaan semua alfa maju juction katanya..situ lah akak ngan geng2 akak selalu lepak...

nak lepak tempat lain macam x best lak...so sorang kawan akak ni jual lah vitamin C & E katanya...kaedahnya semua pakat nak cantek kan kulit2 ok..ni bukan yang enjek2 tu ok..enjek2 tu x main lah..gitew...ni pill vitamin c..kaedahnya kakak kawan akak ni ade farmasi sendiri lah..so dia smuggel lah barang2 kakak dia untuk dibuat jualan karnival di restoral itew....

mak x sabar ngok ko cantek memukau seminggu lagi kak cam oi...berdebar mak

dengan pembesar suara dan pose ziana zain dia pun mengwar2kan jualan nya...vitamin c tu ade dua jenis..yang 1000mg dan yang 250 mg....lantas akak renbat lah satu botol yang 250mg tu..yer lah akak ni kan berkulit rentung ibarat jelaga kayu api kan..so nak putihkan kulit lah konon nya..selain tu akak rembat gak pil vitamin E untuk kulit katanya..harus lah kulit akak pas ni kulit akak putih melepak n halus ibarat telo tembelang rebus di kupas kulitnya...wah..x sabar rasanya...kalau akak ni harus lah kena makan banyak..sebab tahap kehitaman akak ni ibarat menutup mata diwaktu malam..camtu lah gelapnya..so kenalah makan lebih skit...

dengan tiba2 kak Cam membuat statement " lepas ni mak x nak jumpe uolss lah seminggu pastu korang tengok lah kemunculan mak terbaru pas tu"...ewah2 kak cam...kelas statement ko...ko ingat seminggu kulit ko leh rata n halus ..jangan berangan ok kak cam oi...ko henggat dengan makan sebiji pill vitamin tu serta merta terus ko halus....hey kak cam kalau ko gosok kertas pasir kat kulit ko pun amik mase untuk halus ok..inikan pula vitamin yang nak kena telan tu..awas ko kak cam...

berani mati statement kak cam..kalau ko nak cantek sangat ape kata ko telan ngan botol2 vitamin tu sekali..kalau x cukup gak meh akak supply 15 lori limau ko telan ngan lori2 sekali..gerenti bukan seminggu..time2 tu gak ko cantek memukau...mak yakin...

jangan marah kak cam....ko yang buat statement tu kay bukan mak..opssss

pesanan buat azam si penjual vitamin c & e : nyah kakak ko xde jual ubat kurus ...mak rase mak makin lembu dr hari ke hari...tiap kali mak ngok cermin je cermin mak retak...tiap kali mak senyum kat child fish semua bertempiaran lari macam nampak hantu...bahaya ni...mak takut mak jadi lembu forever..waaaaaaaaa

p/s : sebutan yang betul name kak cam = kem macam sembutan camera

Let's SHOPPING Uollss!