jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 12 June 2008

Hotmama Dan POCO-POCO

wah camne lah agaknya rupa hotmama poco-poco tu kan...pasti lembut dan menarik pergerakan diakan...awas ko

Hey uoll..semalam akak telah mendapat satu cerita baru uolss…nak gelak pun ade…mushkil pun ade…entahlah..akak pun x tau ape nak cakap…ni cerita pasal hotmama lah..setelah berkerja keras keja x henti2..hotmama telah memonteng keje semalam katanya…so akak pun bercadang lah nak jmpe dia malam semalam..tapi dia kata kalau nak datang…datang sekarang sebab dia ade hal….

Akak pun tanya dia kenape…ape hal dia?...lantas dia cakap…ko datang cepat skit sebab kul 8 nanti aku ade kelas POCO-POCO ngan kaum ibu2 kat kawasan umah aku…wah gitu…poco-poco katanya…bila dia terlepas cakap dia ade kelas poco-poco..trus akak cakap..awas ko..jap lagi akak akan pi amik gambar waktu dia ngah belajar poco-poco itew…yang penting hotmama kata dia dah belajar sampai step 4..wah gitu….

Cam ner lah rupa hotmama itew berlatih poco-poco..mesti macam dumbo kartun Disney ngah menari kan..mesti comel…wahh tahniah hotmama…dengar kata lak dia dah beli tv flat screen gitew lah..awas hotmama..maka akan bawak kak bed bersama untuk menjadi juru gambar akak nanti..sedia lah yer hotmama…akak yakin umah ko dah cantek..jangan tv je cantek tapi interior dalam cam hanjeng…opss matilah mak kena maki ngan hotmama pas ni…maaf yer hotmama..akak yakin umah ko cantek memukau..sebab ko kan kaya….

Ape pun hotmama nanti akak free …akak akan dating umah ko…and jangan lupa akak dah dapat jadual kelas poco-poco ko tu sebab kakak I pun duk area hotmama itew…jangan risau….

Sindrom Diva

Sindrom Diva ?.....
pernah dengar tak?...mesti terpinga2 kan uolls...selalunya sindrom ni byk berlaku pada pondan yang berlagak diva dan menggelarkan mereka ni profesor serba tahu...bukan ape...mereka ni kalau cakap x nak kalah, dia lah yang paling hebat, yang paling cantek..dan paling berkuasa....

antara penyakit dalam sindrom diva ini adalah:

1) Akulah yang paling cantek
walaupun muka agak pecah rumah n berbentuk heksagon..tapi tetep megaku muka cam nasha azis..tetap kata muka flawless n memukau setiap mata yang memandang..padahal muka lebih iras dengan Aziz Desa..bagai mana itew...suka bandingkan muka2 pondan2 lain..agak2nya mereka ni xde cermin kat rumah gamaknya...kalau pegi mane2 or clubbing, dia aje lah yang dapat perhatian katanya..declair muka cam orang philipine n orang konfius dia ni laki ke pompuan sebab woman sangat...walhal orang pandang sebab muka ko cam taukeh kedai besi buruk...matilah mak....


jangan nak berangan ko nasha aziz ok..ko lebih kepada aziz desa yang di dragkan...

2)Akulah mak ayam
semua duk mengaku akulah mak ayam..walaupun umur baru setahun sawi...padahal baru je belajar mekap bulan lepas...bangga di gelar mak ayam ni..mengaku area ni dia pegang..kawasan ini dia punya...dia x tau semua orang tunggu nak pukul ni...ade plak yang mengaku pondan ini anak ayam dia...jantan itew dia punya..wah cantek ke ko kan...

3)Aku pakai barangan branded sahaja
gitew kan...nak kata ape?...walhal beg yang di sandang kehulu kehilir adalah Christian dior pasar malam..tapi mengaku beli kat butik bukit bintang...nak beli top-up pun siap menabung..ade hati nak beli beg branded katanya...siap kata baju tidur i kalau x branded gatal2 nanti badan i..gitew kan...padahal baju yang di pakai beli raya 6 tahun lepas..itew pun nasib baik elok lagi...


branded nya aku..padahal beli beg pun kat catalog..siap bayar 5 kali, 10 hengget sebulan

4)Akulah yang ada paling banyak anak ikan
wah cantek ker ko..kalau nak jantan or anak ikan , nak yang meletup sahaja..yang buruk xnak..x kelas lah..xde style lah..walhal diri sendiri pakai selipar jukebox...walhal diri sendiri iras2 Whopi Goldberg...nak akata ape! siap cakap anak ikan dia ramai dan semua ikut perintah..mane x ikut perintah..habis harta pusaka ko tabur depan anak ikan cam dedak..mmg lah dapat...

konon2 ade barisan anak ikan yang berkualiti konon.... maslahnya ko tu ade kualiti ker?


5)Mengaku umur 19 tahun
wah...pondan2 mmg suka mengaku muda..akak pun xtau nape..,tetap ni walaupun umur dah agak kertu siap kaki dah kena Gaot tapi tetap mengaku muda ni..bila jantan tanya kata duk belajar lagi lah..yer lah nak bagi nampak muda..umur 19 konon tapi muka cam bapak dah ade anak 5..ade ker orang nak percaya?....yang penting siap pakai beg, hp and baju warna pink ni...bg nampak girlish.... girlish katanya....


mengaku muda ni..walaupun rupa yang macam pakcik2...siap ade uban2 kat misai n janggut....

6)Tiada konsep kalah dalam hidup
kalau dia cakap..wah tinggi gunung ni..x nak kalah...Mulalah mengata kat group ni, mengata kat group tu, kutuk rambut ponen ni, kutuk baju ponen tu, santau ponen ni, mandrem ponen tu sampai bergaduh sakan gara-gara diserang sindrom sebegini....gaduh sapa paling cepat kuruslah,*opss* tarik rambut kes nak menangkan anak ayamlah dan macam-macam lagi!! ade pulak gaduh bagai nak rak ni..siap declair perang sampai mati lah konon..tup2 3 hari pastu siap makan satu meja siap share air lagi..gitukan.. *matilamak*

p/s :ini ape yang akak nampak lah..akak tau ujung2 nanti ade lah mulut puaka yang menghanjengkan akak balik ni....

Let's SHOPPING Uollss!