ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 28 June 2008

Penyamaran Tanpa dikesan...

benda ni dah beberapa hari dah berlalu..tp akak lupa nak tulis kat blog...kisahnya kawan akak yang cantek memukau pujaan ramai si hafiz tu kan keje kat syarikat survey menyervey ni kan..so company dia ade lah buat servey pasal lifestyle habit...so dia kena carilah candidate untuk di servey ni...yang penting ni uoll dapat RM100..sape x nak ..dengan segela akak trus mengangkat tangan walaupun tidak mencukur bulu ketiak dan ade hati lak memakai sleeveless time tu...

tp mase dia kata ade syarat2nya...so dia baglah tau ape syarat2 yang harus akak patuhi untuk layak di survey...so tibalah dihari yang di nantikan..hari survey...yang penting kak cam pun ade...sampai2 je umah kak cam..akak ngok kak cam kuar dengan kemeja lengan panjang sluar slek dan kasut kulit kilat bagai nak gila ni..wah kak cam telah bertukar menjadi abang camarul...gitew..terpecah lobang nama kak cam lak..sorry kak cam...

akak pakai light2 je..jeans , kasut casual dan kemeja belang2..ala2 casual smart lah katanya...nak kata dress-up cam jantan x jugak ..cam pompuan x gak..kira ok lah light2 je...so akak pun bertolak lah ke midvalley menuju ke opis hafiz...samapi je akak n kak cam trus di servey...tiba2 akak terdengar kata2 kak camm...working position kak cam adalah accountant...rase nak tercirit darah akak dengar..tp akak maintain sebab x nak pecah lobang..karang x dapat duit ni...bila ditanya gaji lah..dengan pose confidentnya kak cam menjawab RM3500..wah kak cam..patut lah akak ngok ko so Fashionable...mmm...

akak pulak mase tu jadi banking IT executive....gitew kan...walaupun...walhal masing2 keje nan ado kan...keje biase2 je...(akak keje graphic designer je..kak cam keje opis)..demi masa depan akak terpakse menipu light2 je sebab pasni nak pi shopping ngan duit tu...yang penting kak bed pun ade..postion dia cam biase lah..dengan bangganya mengatakan dia adalah weeding planner...dengan pendapatan sebulan RM8-10 ribu katanya...tahniah kak bed ..kerana bercakap benar..akak bangga ngan ko...tahniah(kenyataan bagi kak bed adalah benar..)

survey punya servey ..agak2 ade lah 1 jam..pening gak akak..soalan dia gak sial gak lah...then selesai..ape lagi uolls dapat lah duit...horeyyyy...boleh beli skirt...skirt katanya...ujung2 bulan ni dapat seratus mmg cam dapat sejuta..kak bed ape lagi capai 2-3 helas baju sambil pejam mata je..biase lah kak bed kan orang ado2...anyway thanks kak N*** ops...salah..thanks hafiz...akak sayang ko.... jangan potong subsidi akak yer...

p/s : sorry xde gambar ye uolls..handphone akak handphone zaman nabi...xde camera..so xleh amik gambar...harap maklum...sape cerca akak sumpah hp dia camera rosak..awas yer..akak baru je lepas telan garam seguni...so mulut akak agak masin ok..awas semua yer...

Let's SHOPPING Uollss!