ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 25 February 2009

motip akak kena cakap pasal mata , hidung dan mulut?

tag tag tag..gitew lah kalau ber blog ni...tp karang x buat kang kata akak ni pemalas or berlagak kan..x uolss akak mesti buat punya...x nak hampakan uolss semua...so akak di tag oleh umi mia yang comel gebu memukau lagi kebaboom itew....thanks umi...i lap u...lap ape ?..lap tingkap...

so umi suruh akak buat ni...

1. Kak senduk dikehendaki mengambil 3 pic di bahagian muka yang paling meletup dan paling memikat ...
2. Pastikan dicrop...bahagian itew sahaja uolsss..jangan lebih2
3. Setiap 1 pic hanya boleh menampakkan 1@2 anggota sahaja..kalau lebih baik ko letak satu badan sundel...
4. Huraikan sedikit tentang pic itu...cantek ke tak..suka ker tak?..cam tu lah
5. Tag saper2 saje asal dia lebih buruk dr anda...motip...hihihihi (nampaknya akak lebih buruk dr umi mia lah ni ek...sedih akak)

mata yang indah bak pancaran bulan
akak mempunyai sepasang mata yang simetri gitew...walhal sepet sebelah..bulu mata yang lebat ala2 anak patong...yer anak patong..patong cina bukit.. dan anak mata berwarna coklat cair..angan2 ko tinggi kan senduk..walhal mate ko itam...ko jawa senduk..ade ke jawa mata biru sundel...

hidung mancung bak seludang
hidung yang kecil dan comel...yer lah comel ..lubang idong yang sama besar..xde bulu idong terkeluar...mmg lah cantek..ko dah photoshopkan..walhal idong ko kembang sedepa..kalau ko senyum idong ko lebih lebar dr mulut ko...

bibir merah yang mekar bak delima
mulut yang kecil dan mungil...merah2 pink..serta comel...nanges ko senduk..walhal mulut ko kecil..birat sebab byk isap rokok..celupar dan laser melampau...walaupun kecik ia bijak memasukkan sesuatu yang besar dan panjang tanpa mengenai gigi ok...ape tu?

ha ape lagi buat lah uolss...akak tag semua orang yang ade mata hidung and mulut..sape yang ade semua tu tp x buat akak doakan bangun pagi esoknya muka korang herot macam siti musliha...motip siti musliha...

p/s : bercakap pasal siti musliha...dah besar agaknya dia ek..cam ner lah rupa dia sekarang...herot lagi ker ha?...opssss..akak syak dia dah buat plastic surgery dan muka ala2 angelina jolie sekarang ni...yer lah orang derma dulu kan banyak..ape lagi operate muka lah uolsss...

detik 1 Mac 2009

foundation ikut tone kulit - checked
kebaya nyonya - checked
vocal suara kepit - checked
losyen tangan - checked
bulu mata - checked
cukur bulu - checked
kamus bahasa - Checked

uolss mesti tertanya-tanya ape benda checked list ni kan...ber bulu mata bagai kan...ade lah uolsss..akak kena buat persiapan dengan teliti..semoga segala rancangan akak berjalan dengan lancar...semoga semuanya nampak smooth je...

adakah akak ingin pergi dinner?.....keluar ngan jantan kaya?...mmmmm tidak....ape ek?...masuk pertandingan ratu kebaya?...bukan...kenduri kawen?...bukan...ape ek....

akak akan pastikan tarikh itew akak akan bersiap sedia dengan penuh semangat...akak akan pose depan rumah sejak subuh2 lagi supaya semua yang akak rancangkan tidak terlepas...semoga semua perancangan tidak tergendala...akak akan pose ala2 wanita melayu yang warok depan rumah...

sebenarnya 1 mac ni ....ada orang nak sewa umah...umah sewa mak akak..belakang umah akak..kiranya sebelah bilik akak je lah..dan yang nak sewa tu adalah 6 orang jejaka kerja proton...jangan gila2 ..harus lah akak pose paling cantek walaupun muka macam senduk kan...cam ne lah nanti ek..nampaknya nanti ade lah pulak bapok buat2 buang sampah kat belakang or sapu 2 daun kering nanti...walhal sebelum ni malas nak buat semua tu...ade lah pulak kedai yang laris perniagaannya lepas ni..sebab nya si senduk buat order besar2an pisau pencukur ngan losyen....

harap2 ade lah yang comey2 belaka..dan harus lah akak tawaf rumah akak ala2 haji setiap hari kan...dan semestinya mak akak akan mengetat kan lagi proses keluar masuk rumah..yer lah dia kan tau anak dara palsunya ini gatal...harus lah akak boleh start execise goyang tetek pas ni..yer lah practise make perfect kan...goyang tetek katanya..walhal tetek ko same besar ngan tetek kucing...ape nak di goyang kan...

abe wei ..marghi beli kepo leko abeeee!..kalu abe tok beli adik manis gigit kepok leko abe nanti weiiii!...

dulu waktu ada orang bujang acheh sewa kat belakang tu..mak akak macam pengawal istana uolss..asal akak kuar je umah ..diatanya nak pi mane..yer lah takut anak dara palsunya menyundal kat belakang kan..walhal semua akak dah kenduri kan...wakakakaka...semua kamus acheh akak dah katamkan..."sorry mama..i cant help it mama..its so hard..may heart keep telling me that has a bunch of hotdog waiting for me back there"..gitewwwwwwwww...betul ke ingeris akak ni...bebas...tp korang paham kan...

oh abe... kalau abe jadi bendera senduk rela jadi bulannya....oh feeling ni...

dengar2 budak2 kelantan yang nak duk situ...bila sebut kelantan mesti comey2 kan...yer lah orang kelantan kan comey....lg yang duk pasir mas...opss x semua..ade gak yang pecah rumah uolss...tp kalau muka comey tp perangai macam hanjeng harus akak melancarkan serangan berani mati nanti...tp ari tu mase diorang datang bayar deposit akak dah spot sorang..comey putih..mesti peha putih tu..opsss....

cam ner agaknya akak nak tackle diorang ni..haruskah akak bergaya ala2 nik aziz..or bergaya ala2 mek kelate gitew..mane yang sesuai...berdebar gitew...eh sejak bila akak ni taste mamat kelantan ni...mmmmmpelik akak....

harus akak ngan bapok2 semua menubuhkan kumpulan dikir barat ni...harus lah akak bubarkan kumpulan cheerleader akak dan menggantikanya dengan kumpulan dikir barat...harus lah nyanyi "ada seko anak tupa atas julang mok te"..motip rambutan jadi "mok te"...

nampaknya akak kena tuition bahasa kelantan ngan kak nita lah ni..wahai kak nita ku sayang plz teach me how to kechek kelate...yer lah kelancaran berbahasa kelantan akan membuatkan akak lebih senang mendekati mereka..PR kena baik dik non oi...betol dok abe wei....jangan ko yang lebih2 bertenggek kat umah akak dah le kak nita oi...awas lo...

ape pun ini sekadar angan2 je uolss...ape pun tunggu je lah 1 mac nanti..tunggu uolsss...

Let's SHOPPING Uollss!