ahli geng kongsi senduk

Thursday, 20 October 2011

kalau malas pi balik sana yer


lama nya x update....malas betul..sejak2 keja jadi double ni...

keje banyak...masalah pun banyak...astro kena potong tanpa n

otis..bill x sampai...release letter credit card x sampai2....line DIGI cam haram....

dengan bos akak yang sengal tu asyik mak marah je dalam minggu ni...so tension bertambah...

so satu hari tu akak dah makikan astro sebab bill x sampai tetiba kena cut line...and call DIGI sebab senang2 lah nak cut credit...baru topup 30 tetiba 1 minit chek balance tinggal 2 hengget...furkima wati sgt...

so akak de nak buat ASB loan utuk masa depan...then orang bank call akak kata nama akak ade citos sebab hutang kad credit... so akak naik hangin lah sebab AEON x hantar2 release letter akak...

akak call aeon..cam biase lah bila hati dah panas....so makian harus 1st line akak nak sebut kannnn...

naik hantu uollssss

akak calll..yang jawab perempuan...jawab macam nak tido ...bila akak yanya jawapan dia cuma " emmm yaaaa emmmm"... cam nak x nak jawab je...

" cik saya nak tanya kenapa saya punya release letter saya x sampai lagi sebab bank dah block nama saya...ade x cara saya nak dapat surat tu cepat?"...

dia jawab..." emmm yaaa...person incharge sibuk lah...mmm mmm"...jawab macam x nak jawab...

lantas akak membalas..." saya ni nak tanya benda urgent..awak ni macam nak x nak jawab je..kata customer service...cik kalau nak korek cipap balik rumah yer..."

dia ter terkedu..dan suara trus macam freash..." yer cik...saya sambungkan dengan person incharge..."... dan dan ade pulak....

bila akak cakap ngan person incharge tu (lelaki) ..dia tolong akak n jawab dengan ceria sekali...bla bla blabla.....so dia akan hantar segera..n secepat mungkin...

di akhir bicara akak cakap kat dia " terima kasih yer encik sebab tolong saya..saya mmg perlukan surat tu segera...and tolong pesan kat staff yang jawab phone tadi.. kalau nak jadi customer service tolong lah jawab betul2...kalau nak korek cipap sila balik rumah"...

dia terkedu..dan kelak kecil...

bukan ape..bukan niat nak kurang hajar..tp bila kita call customer service..kita harap dia membantu..kalau jawab macam nak x nak sila benti cari keje lain yer..

yang penting...sampai sekarang dah seminggu surat tu masih belum dapat..ari ni akak nak call lagi..akak syak mmg betina ni malas lah... awas ko...

Tuesday, 4 October 2011

sapa tolong dapat hadiah

suriram suriram ram ram...suriram yang manis....aduhan suriram sayang...makin di pandang semakin sendukkkk

sejak dua tiga menjak ni jarang2 nak jengok blog..kawan2 semua dah tanya ..bertapa malasnya senduk..mane x nyer sering menggondrongkan diri di rumah dan kedai2 mamak....

sejak2 usia dah menjengah ke senja nan merah ni...nak layan2 internet pun agak2 kemalasan skit...lagi2 nak menaip panjang2....tp ape nak buat..bila senduk x hapdet senduk kena maki...

feeeling benor ko senduk kan....macam populer...hakkk tuiiii....

sebelum apa2 anak nak tanya kenapa kat chat box akak ni selalu ada orang post ni "
uolssss.. jom blaja TEKNIK PANCUTKAN SUAMI uols kat SINI ! pasti lebih menggelitis di blog akak.."....

sapalah gerangan yang begitew gampanglicous yang buat iklan itew....hanjenglina jolie sangat tauuuu

back to story....uolllsss akak ada masalah ni..akak mengalami masalah white head yang banyak kat muka....tepi hidung..mulut...t zone...

masalah akak ini telah mencacatkan penampilan akak sebagai anggota ke lima kumpulan freshies...aneed a help... nak jimba jimbana ke mana2 pun x confident sebab banyak white head...

macam2 cara akak guna nak hilangkan...x boleh tetap ada...jijik akak tengok...najis sgt wajah akak ni...white ni mencacatkan kesendukan wajah akak lah....



akak tau korang kan chantek2..muka comel kulit halus macam telo di kubas...gebu...putih...pipi pink2 babi..hidung mancung bak seludang...mesti korang ade petua kannn....

lagi2 yang dah jadi bini orang tu...mesti pandai jaga muka...kalau x x kan laki korang terpikat kan....nak mintak petua ngan hotmama dia terlalu chantek...kulit halus...penjagaan wajah dia terlalu rapi...dia hari2 embunkan muka...di bilas ngan air tujuh telaga...akak x mampu...

so akak nak petua dr korang....

awas ek spa2 bagi jawapan amik air sembahyang akak tampar yer..jawapan itew hanya kak nita jer leh pakai kay...

korang jagan lengah2 lagi..pi segera geger mak korang ke nenek ke yang ade petua kechantikan ni bagi kat akak....

lagi satu sapa yang bagi petua guna produk mahal2 pun awas ok...akak asnaf fakir miskin..mampu beli bedak sejuk cam serai jer ok...

sapa bagi petua terbaik akan mendapat hadiah lumayan...x yah tanya hadiah dia apa...sebab kalau dapat mmg korang terbeliak biji mata x tido malam ok....

ape lagi segeraaaaa uollllssssss...


Let's SHOPPING Uollss!