jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Wednesday, 17 March 2010

Black but Outstanding!

td lunch akak pi lah tapau makanan kat puchong perdana.... panas terik...mata silau..peluh2..cair mekap akak...

lepas parking terus kuar pose dengan sunglases pelsu...tapi feeling2 original...

kete akak betul2 parking belakang bas stop....melangkah catwalk terus tapau makanan...

mmmmm ramai tul abang2 kilang makan tenghari..comel2 belaka..manakala yang berwajah astagrirullahalazim pun banyak...ape kah lagi yang berwajah selisih malaikat 44 kan....

dah tapau pose catwalk ke kereta....feeling2 chantek walaupun sebenarnya azab x henggat....

tetiba2 akak terpandang sesuatu di seberang jalan....baju hijau pucuk pisang....seluar pvc tight...kasut heel putih....botak....earing bulat warna putih...yang penting.."outstanding lipstik" ok..merah red ferrari ok..ko berani?...

sungguh menakjubkan...so amazing.... akak telah lihat.....

PONDAN AFRIKA

wah...lenggok dia..kalau super model..mula2 akak ingat pompuan betul....then akak perhati dengan tajam...siap lap2 cermin mata akak..muka bisa..siap ade misai2 sikit....mula tu akak ingat pompuan africa ..sebab kan banyak betina2 africa rambut botak...tapi dengan halkum besar penumbuk meyakinkan akak dia pondan africa..."ku sangkakan nasha aziz rupa2nya aziz desa rupanya"...

then dia melintas jalan .. yang penting ok lintas jalan dengan jantan africa ok..akak syak laki dia...feling ni..lengang lengok

yang penting lagi..akak tetap pose panas2 tepi kete demi mendapat view yang jelas...then dia duduk kat bas stand ..bila dia bukak mulut....

ya tuhan suara lebih garau dr harimau...pitammmmmmm

then di toleh kat akak...ape lagi walaupun muka akak bisa gak..akak terus tarik getah rambut kibas rambut ala2 julia rais....

selagi hendak akak mengibas2 rambut..bersungguh-sungguh ni

lantas dia senyum dan beri lambayan ratu pada akak...


DENGAN INI SAYA INGIN MENGESAHKAN BAHAWA DIA BENAR- BENAR PONDAN AFRIKA...

kerana apa...

HANYA JOHARI MENGENAL MANIAM OK....
(hanya jauhari mengenal manikam)

x kan ko masih nak sangsi lagi dengan ape yang ko nampak kan...


kalau rupa cam ni ko masih kata dia pompuan..meh aku cilikan biji mata ko...

Let's SHOPPING Uollss!