jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 9 October 2008

I'm Back uolllsssss!

ya tuhan malasnya nak update blog musim raye2 ni...para peminat akak duk kol, email, hantar surat, fax, anta burung merpati dok tanya kenape x apdate..suka ati akak ler...malass le ngok..dalam duk malas ni akak terbaca lah satu blog wanita yang umurnya agak senja nan merah gak lah...name dia singkatan dari perkataan gajah..cuba teka..wah dia cuba buat spekulasi tentang akak ngan kak bed bergaduh nak beranak le bagai... awas yer kak jah..nantikan serangan balas dr akak..

gambar mmg banyak tp malas nyer nak upload....para peminat akak bagai nak gila call..datang umah..anta surat suruh akak undate blog..walaupun kan....mane lagi jemputan ke majlis rumah terbuka lagi...majlis pertunangan kekanda kak bed lagi..sibuk2...dah macam isteri perdana menteri dah akak rase...

tu belum kira permintaan dr jantan2 yang akak terima..mane yang nak belanja makan..belanja lemang raya lagi..mmmmm busy busy...lain lah macam kak jah and cokelatkan..dia duk mengangkang kat umah layan lemang nansatu je..x le sibuk mane...akak ni permintaan mmg melampaui batas kemanusiaan akak.......

so untuk menghilangkan kerinduan korang pade akak yang agak comel2 manja ni..akak paparkan gambar akak waktu akak jd model seluar dalam victoria secret untuk uollsss..untuk sape yang dah kawin..plz print ..laminate kan gambar tu..dan letakkan dalam wallet laki masing2 ok..untuk pelepas gian laki2 korang di kala korang xde..jangan lupa letakkan no telefon akak di belakang gambar senang dia orang nak kontek akak...wahhhh gitew......ingat tu...terutama kak jah and cokelat....


akak suka gambar ni..sebab kueh karipap akak ngan kueh pau akak nampak lemak dan berkrim..pasti disukai ramai....

Let's SHOPPING Uollss!