ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Sunday, 23 September 2007

10 perkara yang harus ada dan buat sebelum kojol!

maaf yer meen..akak tiru skit jer..ahaks...
selalu soalan ni di tanya mase miss world ngan miss universe jer..tapi akak nak kongsi sedikit sebanyak dengan uoll..ala saje lah suka2 tapi akak mmg maksudkan nya...yer lah setiap orang ade angan2 kan..so akak pun ade..pegi mampus lah sape kata akak nie manusia beranga...eleh...ade aku kesah...


1) Enrique Iglesias harus menjadi boyfriend akak.



oh sayang ku..ko lah pujaan hati ku...muah



ape orang nak kata akak tak kisah..yang penting dia ni adalah jantan idaman mak..so sebelum mak kojol mak harus memakse dia menjadikan akak makwe dia..dia tak rase akak lagi ni sebab tu dia jual mahal...mata, muka, hidung n segala2 lah akak suka kat dia..akak selalu membayangkan dia menyanyi kan lagu dan mendodoikan akak sebelum tidur..ini x! akak sering aje di dodoikan dengan bunyi yang $&#*&@& kat umah akak tu rimas ( Matilah akak kena bunuh pas ni). akak akak berlagak sehabis mungkin kat kawan2 akak sebab akak dapat menjadikan enrique iglesias sebagai bf akak...ya allah makbulkan lah permintaan hamba mu ini...



2) Akak mesti dah ade kereta Open roof



kalau akak dapat drive kete ni akak akan berlagak tak tau nak cakap ler...




so bila akak dah jadikan enrique sebagai bf akak..dia mesti sayang akak bagai nak gila kan..so akak akan memakse dia membelikan kereta idaman akak iaitu BMW open roof yang mahal itew..pastu akak akan pose bukak bumbung walau pun hujan atau panas..akak x kira..yang penting bergaya itew..pastu akak nak ajak kak bet, kak bee n kawan2 akak yang lain pose dalam kete tu sambil kacau jantan..kelas kan...



3) Akak dah bg parents akak duit yang melimpah ruah



supaya mendapat restu mak bapak akak dengan kebapokkan dan merestui enrique sebagai laki akak ....akak harus lah melemparkan duit yang melimpah ruah kepada mak bapak akak..so bila akak bagi banyak duit mereka mesti sayang akak...so akak bebas buat ape saja...hahahahah...jahatnya aku...setannya aku...



4) Menjadi jutawan



setelah akak menjadi bini enrique akak akan memakse dia memasukkan duit 2-3 juta us kat bank akak..ala dia kaya..dia kan sayang akak so akak mesti dapat lah..dengan x semena-mena akak pun telah memartabatkan akak sebagai jutawa..jangan jelous uol... ahaks



5) Operate muka akak skit2



yer lah sebab dah jadi bini artis terkenal ni akak harus lah mengoprate skit2 muka akak ni tambah meletop lagi..akak nak oprate ape yang x cantik kat badan akak lah..akak nak buang sedikit senduk di wajah akak ini SEPERTI YANG KAWAN2 RAKSASA AKAK KATAKAN..yer lah merekakan meletup...bebas...so akak akan keliohatan seperti halle berry..eh..bukan akak dah mmg halle berry ker..ops silap..



6) Membalas dendam


jangan bergerak akak monyet...ops silap




so akak akak dah kaya dan cantek kan..akak akan membalas dendam pada jantan2, plu2, dan pondan2 jahanam yang akak sakit hati dulu..akak akan tabur duit depan mata dia oarang n mak bapak di orang and biar mereka berebut macam ayam kejar nasi basi pastu sedang mereka asyik berebut duit akak yang banyak itew..akak langgar mereka ngan lori sampah...pastu lepas mereka terpereot..akak masukkan mereka semua dalam lori sampah itew..so akak amik lah balik duit yang akak tabur tadi..so akak x rugi lah kan..ahaks



7) Buat rumah besar bagai nak gila



akak akan buat rumah besar bagai nak gila..sampai orang nangis lah nak jadikan akak ni bini dia pulak..sorry akak enrique punya kay...akak nak buat swimming pool..akak akan letak 10 gaji supay mak akak leh pose aje dalam rumah..yer lah kan selalunya di mmbebel jer sebab penat buat keje rumah..mak nak beli TV FLAT SCREEN besar wayang letak kat umah akak...nak lawan akawan akak yang membanggakan tv flatscreen nyan itew... pastu akak nak ajak kawan2 akak buat parti sambil menjemput jantan2 meletup untuk berzina (tp akak akan buat sewaktu enrique balik kampung )..



8) Bahagiakan Kawan2 akak



akak akan ajak kawan akak melancung..belanja makan..sebab kawan2 akak ni selalu belanja akak..akak janti bila akan akan kaya akak akan belanja mereka balik gila2 punyer..sampai meleka muaklah dengan kebelanjaan akak ni...love u all....thanks uoll...



9) Berzina dengan jantan2 yang akak idam kan



akak akan himpun kan jantan2 idaman akak selama ini..di dalam negara atau di di luar negara...akak akan dapatkan mereka x kira walau ape cara pun ...walaaupun akak terpakse menyepedo kan mereka..sebab akak dah akaya kan..bagaimane itew...akak akan main puas2



10) Insaf (wajibulrunnnah)





hey yang beriaya2 ko nagis ni nape? aku yang nak tobat lah bongok bukan ko!


bila semua tu akak dah buat akak insaf ler...akak akan pergi haji n bertaubat bagai nak gila...akak akan pakai tudung ...walaupun...akak akan bertukar name kepada Hajjah Reezberry de' Lafionte Queen of Happiness (sedih!!!)

p/s: kawan akak kata kalau ade duit jagan berangan nak bvenda lain dulu..dia kata beli makanan dulu kay..lantak lah..ade aku kesah...




Let's SHOPPING Uollss!