ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 30 December 2008

Berdebar2 uolsss!



hey uolll..selamat menyambut tahun baru hijrah uolss...dan selamat tahun baru 2009 uolss...akak harap semua berbahagia...
sempena tahun baru ini akak nak bukak buku baru dalam hidup akak...dah 3 tahun akak duk berasingan ngan parents akak..tahun baru yang indah murni ini akak nak buat azam baru...Ari ini dengan bangganya dan megah serta riak manjanya akak mengumumkan yang akak officialy nya telah berpindah balik ke rumah parents akak...

keputusan ini akak buat setelah akak berpikir 100 kali baik dan buruknya..tp setelah di analisis 95% adalah baik...alhamdullilah syukur..moga hidup akak lepas ni lebih baik dan sejahtera hendaknya...

akak berazam akan menjadi anak dara yang lebih baik, lebih sopan santun, lebih woman dan mendapat tunjuk ajar dr mak akak..."mak jadikan lah senduk anak gadis dambaan setiap jantan di dunia ni mak"...orang selalu kata yang mum know better kan..so harap2 mak tolong senduk yer....


oh tuhan...panjangkan lah umur kak senduk, cantekkan lah dia, murahkan lah rezeki dia, bahagia
kan lah dia dan keluarga dia......ops jagan lupa bg lah dia laki..sian dia kesunyian..tp yang kaya tau

semoga hidup akak lebih baik...semoga rezeki lebih bertambah..semoga dipanjangkan umur..dan bahagia sentiasa....begitew juga akak ucapkan untuk uolss..semoga uolss bahagia sentiasa uolss...



selamat tahun baru 2009 uolsss



p/s : untuk baby bee and kak bed...nantikan akak menghiasi istana kolang lak pasni untuk lepak2 dan cur curan....dulu korang selalu lepak umah akak kan..sekarang time akak lak uolss...

korang suka kan bila akak suruh vote poll ni kan..nampaknya akak paling menghampiri gajah kan..so tahun baru ni azam akak ingin menjadi lebih kancil...awas korang..kak bed ngan hotmama votenya kurang dr akak yer.... sebabnya diorang tu mmg dah gajah...nampaknya akak kena berusaha lebih keras untuk menjadi kancil kembali.....

Let's SHOPPING Uollss!