ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 5 May 2011

ko sedehhhh sangat!

tadi akak tengok berita awani astro..sian orang ni..masuk pertandingan kareoke dapat hadiah roti gardenia yang harga 50 sen tu ngan paper bag..sian...

penganjur tipu hadiah katanya..sian ko dik..baik ko kareoke free je.. sedih....

cakap pasal nyanyi ni..akak ade terbaca yang ade dua group malaysia ni ala2 Kpop katanya...
katanya the 1st Kpop group in malaysia katanya...
diorang x tu Kpop tu stand for what...Korean Pop...yang ko feeling Kpop tu nape...

sedih akak tengok ...satu kumpulan 24:7..group lelaki..ala2 siti rogayah gitu..feeling2 tayang muka kiut walhal desa..tolong lah...


koreanya hakuuuuuuuuu

okey..alah alah alah...yang kanan sekali baju putih tu rase akak nak bantai je

lagi satu group pompuan namanya gula-gula...cam sial kan...ape perasaan diorang ni ek...

dari ko pilih nama kumpulan gula-gula..baik ko letak nama kumpulan ko seng seng ub (sengal sengal ubi) lebih sesuai...

feeling lah korang nak pupular kalau xde identiti sendiri ni...malaysia x leh terima kalau ko ni pelik2 sangat...

kalau Korean Pop singkatannya Kpop...

kalau Chinese Pop...jadi Chipop ke...lain macam je..

cuba uoll sebut Chipop tu banyak kali....jadi pe...opsss

Let's SHOPPING Uollss!