ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 24 December 2009

ko jangan biadap yer anjeng!

korang naik hangen x bila korang tengok wayang..cerita seram plak tu..lepas tu plak ade 6 ekor anjeng menyalak2 sepanjang cerita tersebut di tayang kan....

cam tu lah semalam...

akak ngan kawan akak pi lah tengok cerita santau..orang kata best...saje je layan cerita melayu kan...


yang penting dr mula cerita tu start 6 betina belakang akak tu sibuk bercakap..kalau berbisik2 tu x lah jadi masalah kan..ni bercakap macam ko bukan dalam wayang...punya lah kuat...


takut lah...geli lah...itew lah ini lah..ade je komen dia setiap babak tu...

dari cerita seram jadi x seram sebab di komen semua babak dan bercakap kuat2...

hey betina ko ni datang dr gunung mane ni...x pernah tengok wayang ke..ke ini 1st time ko masuk wayang...

semua orang duk pandang2 mereka ..tp buat x tau je... then kawan akak bangun buat2 halang view diaorang....

nak je akak tikam 6 betina xde adab tu

then dia berbunyi " hey kepala tu tepi sikit..x nampak..tepi tepi..."...
then ape lagi kawan akak cakap " hey best betul cerita ni..sepanjang cerita ade orang duk bercerita"...dengan nada yang kuat...

lepas kena maki...trus senyap sampai cerita habis..nasib baik kawan akak yang sound mereka..kalau akak harus lah mendapat kata-kata seperti anjeng, binatang, cilaka semua....

lepas je cerita habis..kalang kabut mereka ber 6 berambus..takut kena maki lah tu...

ni kali ke tiga akak pi wayang ade orang lain yang sibuk bercerita....

ko jangan biadab yer anjeng

kalau ko nak bercerita sangat..ape kata ko diri kat depan skrin tu ko bercerita ala2 pertandingan bercerita ..x yah tengok wayang kat skrin tu...tengok ko cerita je sampai habis..

akak dah nekad dah lepas ni kalau akak pi tengok wayang ade lagi manusia yang x tau adab ni..
akak ludah muka dia....

Let's SHOPPING Uollss!