Thursday, 7 September 2017

kemeroyanan di fesbook

hey uollsss.. seminggu lebih dah akak x bersiaran

maklum lah cuti panjang kan..dengan cuti raya bagai..akak pun kurang sihat..

akak ada gak stalker2 fb korang semua duk beraya sakan cuti 5 harikan..ada tu siap tambah cuti lagi..

ok ari ni akak nak cerita tentang orang duk meroyan update facebook kata fb dia kena stalker dengan orang...

duk lah meroyan update facebook kenapa orang duk tengok facebook dia..merensa orang duk tengok2 facebook dia...update x henti2 hina , cerca, bagai...siap kata " ko dah kenapa xde life ke nak stalk2 fb orang?"

CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...