jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 3 August 2009

sambungan uolss...

" kalau iqbal nak peluk awak boleh tak..."

akak ternganga uolsss..akak keras uolsss...the akak menjawab..."kenape nak peluk"...

dia menjawab..." sebab awak ni buat iqbal geram tau..comel"....
dunia jadi gelap...tangan n kaki akak kebas....

akak pitam uolss....

mesti uolss nak tau ape terjadi lepas tu kan...hahahah..jeng jeng jeng...

x lah akak pitam betul2 uolss ..rase macam nak pitam je...mane leh pitam rugi tau...lepas iqbal cakap akak ni comel...muka akak merah lah...masalahnya leh ke merah dengan kulit akak yang rentung ni...akak ter lampaulah feeling..sehingga akak terasa diawang2 an...

si iqbal ni x lah ensem...dia biase je...tapi ade sesuatu yang buatkan akak tertarik dengan dia..mungkin dengan cara dia bercakap n layan akak kot...

so ape lagi setan2 pun keliling akak le suruh akak make a move kan..siap setan2 tu bercheerleader bagai ni bersorak suruh akak meggatal lagi...yang nakal2 lah kan...akak cuba lawan perasaan sundal akak itew uolss...tapi akak x terdaya..akak biar je dia peluk pinggang akak yang ibarat tayar lori pancit itew...

dia memeluk akak dengan erat walaupun akak gajah uolsss

tersipu2 akak uolss..gementar akak...feeling katanya...setan makin banyak bisik kat akak suruh akak buat langkah yang lebih drastik...tiba2 mata akak tertumpu je pada bahagian bonjolan seluar iqbal...

ia bagai melambai2 uolss..mariiiiii...mariiiii

astaqfirullah halazim..akak beristiqfar..jangan uolsss dosa tu...tapi hati kecil akak berbisik..setann tu bisik kat akak...cepat2 peluk iqbal balik...baru je akak nak peluk iqbal...akak ternampak lembaga di hujung umah akak...

akak kaku uolss..time tu pun dah nak magrib2 gitew.. ya tuhan ape tu..akak nampak dua biji mata sedang memandang dengan tajam...jantung akak berdegup laju...

mata tu merenung tajam uolss..macam nak telan akak uolsss...

akak ingat akak je nampak..rupa2 iqbal pun nampak..dia pelan2 lepaskan pinggang akak..akak tengok tangan di berpeluh...kalau iqbal dah berpeluh akak ape lagi uollss...peluh akak tiba2 bercucuran uolss...

tiba2 lembaga itew bergerak uolss.. akak terus sedia untuk betindak kalau ade ape2 terjadi..lalu akak ternampak penyapu kat tepi dinding umah..akak sedia nak ambik penyapu tu kalau2 terdesak...

tiba2 lembaga itew bersuara dengan kuat...

" ko buat ape magrib2 kat luar ni..x reti nak masuk sembahyang ke.? ...

sape lagi uolss ..mak akak lah tu...ape lagi untuk cover line akak trus amik penyapu tu buat2 menyapu daun2 mengkudu gugur tu...


"jap mak tinggal sikit je ni..alang nak abis ni....jap lagi orang masuk.."

nampaknya ade lah episod ketiga lepas ni uolssss....

Let's SHOPPING Uollss!