ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 22 September 2008

Ibu!!!! Papa Nak Pepek !

Ayo ape itew uolsss....akak nak terpengsan bila perkataan itew di dengari..kisahnya bergini..ade satu malam tu akak telah di ajak oleh kak bed untuk berbuka puase..so akak kata ok je lah..sebab kak bed nak belanja uollss....so jagan lah buang mase..akak kata ok je lah...

tiba2 sorang kawan akak ni yang sudah berumah tangga call akak and ajak akak berbuka bersama dengan dia..yer lah orang dah kawin ni kan pandai masak...sebab tu akak setuju kan..so akak ngan kak bed pun nak p lah umah pompuan ni....

sampai je umah pompuan ni..akak ngok masakan pompuan ni sedih..so terpakse lah akak ngan kak bed merempit ke bazar ramadhan beli makanan....so lepas buka..akak pose je depan tv..yer lah kekenyangan katanya...isap rokok..yer lah balas dendam siang x leh merokok kan...yang kak bed ape lagi dah membuta kat sofa perempuan ni...

sedang akaktengok tv sambil isap2 rokok...tiba2 anak perempun kawan akak ni keluar dr dalam bilik...dia main2 ngan bapak dia dalam bilik...then akak di kejutkan oleh satu ayat yang keluar dr mulut anak perempuan yang berumur 3 - 4 tahun ni...yer lah kanak2 kan x tahu menipu..so akak percaya lah kata anak perempuan dia ni...anak perempuan dia ni bukak pintu bilik dan berkata
" Ibu....... Papa Nak Pepek"...wah..... akak terkejut beruk sambil terkentut uolss....


ape lagi sensasi ni uolss..so akak terus kejutkan kak bed...bila kak bed bangun anak dia cakap lagi.."ibu papa nak pepek"...akak ngan kak bed guling2 kat lantai dengar anak dia cakap..kiranya bapak malu nak cakap ngan mak so guna lah anak sebagai perantaraan kan...awas....


bukana akak je yang terperanjat uolss...kucing2 kat luar umah kawan akak pun terperanjat uolss...terperanjatnya aku..meaw meaw

yang si ibu dia tersipu2 malu bagai nak gila...lantas berkata " bang biar benar ko bang..ko gila ek" sambil muka merah padam..akak ngan kak bed terus ketawa..sampai perempuan ini bengang...lantas akak cakap..awas uolsss.kisah ini akan di blogkan...takut si perempuan itew...hahahahah....

yer lah bula2 puase ni..siang puase so malam lah nak all out kan..so ape lagi x sabar lah tu...hihihihih..ape pun akak tetap memegang teguh kata ini.."KANAK-KANAK MMG X PANDAI NAK MEMBOHONG"...wawawawawawaw

Let's SHOPPING Uollss!