ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Monday, 19 January 2009

Penemuan Menggemparkan!

akak dah lame perasan...mata akak ker or ape thah..akak nampak ade bloger ni muka cam serupa...rupa bentuk nya tu macam same..adakah mereka orang yang same?..itew akak kurang pasti..adakah dr segi saiz atau ape?...

bila akak tunjuk tuan punya muka jagan lak sentap ok..bantai korang kalau korang sentap kay...kan orang kata dalam dunia ni ade 7 orang muka serupa...yer bak kata pepatah "gajah dua serupa"..eh yer ke..ke pelanduk dua serupa?...same lah tu...cam tu gak akak ade 7 rupa sama..akak dah jumpe 2 orang dah muka serupa cam akak..iaitu halle berry n liza hanim..gitew...

korang tengok gambar ni serupa x diaorang ni...

mate akak yang kero ke tak tau ler..tp macam same kan..sape cantek dan sape muka berbisa korang je lah tentukan...ape pun tu kuase tuhan kan...

kalau korang nak tengok si peej punya blog : http://peejburhan.blogspot.com
si cokelat punya blog : http://puancokolat.blogspot.com/

korang bezakan lah sendiri betul atau tidak ape akak cakap ni....jangan sentap yer peej n cokelat.

tp yang akak tau kak bed mmg takde orang same muka ngan dia..dia one and only..sebab dia terlalu cantek serta tiada tandingan...kalau korang jumpe mesti ade petanda buruk tu..paham2 jelah..korang tinggal 7 hari tuk hidup lah gamaknya...

p/s: hey choc! mak rase muka ko lebih bisa skit le dr si peej tu...larikkkkkkkkkkkk

Rimas akak!


korang kenal tak Azizah Mahzan ni....akak yakin dia pelakon yang hebat..tp lakonan dia dalam spaQ merimaskan akak...cuba cakap inggeris walaupun bunyi so village (kampung)..cuba buat konon2 kelas tp nampak gak x kelas...

kalau dia belakon watak lain tu ok je...dia cakap inggeris bersungguh2.. tp tetap akak rase pelik..rase nak tutup je tv bila dia belakon ni...kalau cam tu akak pun leh belakon wahai makcik oi...

Lagi satu akak nak tambah..pakaian dia tu mmg lah nak tunjukkan dia perempuan kelas atasan..tp macam x sesuai gitew..ape pun dah pengarah suruh cam tu nak buat cam ner..yang penting akak nak cakap sikit kat kawan akak ms Amor yang jadi PM (production manager) cerita ni...ko tegur2lah sikit perempuan tua ni...ko kan PM so ade hak kan..entah2 ko saje je bg dia nampak cam hanjeng tak! ke ko x buat keje nok..opssssss

akak tertanya2 adakah dia yang berlakon macam hanjeng or pengarah yang suruh belakon rupa hanjeng..ke akak yang yang hanjeng x reti menitai..kompius akak...

Let's SHOPPING Uollss!