jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 9 May 2008

Buat ni- HOMEWORK

Senaraikan 5 hadiah yg anda impikan :-
(i) Wang 15 jutaUSD dr Bill Gates
(ii) Kereta Bmw 7 series
(iii) Satu rumah penuh make-up
(iv)Satu almari high heels
(v) satu lori nak ikan


Senaraikan alasan atas pilihan itu :-
(i) kenapa wang 15 juta Usd..?? sebab akak punya suka lah nak ape..kalau ade duit kan senang...sape x nak duit..sekarang ni sebab akak xde duit..sebab tu akak nak duit...akak akan melancung seluruh dunia..n shopping bagai nak gila


(ii) Kalo dapat hadiah BMW 7 Series akak akan berlagak ..nak ajak kawan2 akak jalan2..pastu akak akan tayang depan jantan2 yang kata kete akak buruk dulu... n parking tengah2 jalan supaya orang tau akak ade bmw...


(iii) Make-up satu rumah sebab akak leh make-up puas2 n kak bed x leh cakap bedak akak kelabu lagi..pastu akak akan berlagak dengan dia..yang akak ade makeup lagi banyak dr dia...hahahahahah


(iv) Gaji tak cukup la.. jadi mestila impikan high heel yang banyak..supaya kalau nak dreg x lah asyik pakai high heel yang ado tu je kan..atlest leh tukar2 kan..setiap 5 minit tukar lain..kelas kan


(v) Bila hadiah yg 4 tu dah dapat tentulah mengimpikan ank ikan yang ramai..dah boleh menyepedo mereka dengan jaya nya..pastu leh ajak kawan2 akak join same...kak bed mesti suka..opss salah Hajah Bed...

5 impresi terhadap org yg diminati :-
(i)kemas - tak perlu pakai yang branded pun takpe
(ii)berkelakuan tidak seperti hanjeng yang lapar
(iii) tidak suka mengungkit2 dan banyak cakap
(iv) Jujur/ amanah/ setia
(v) Tolong Menolong ketika akak sedang sengkek..ini wajib...



Perkara hebat yg prnh dilakukan :-
(i) melalui malam pertama ( sekarang dah malam ker berape ratus thah!)
(ii) melalui alam bapok bertahun2
(iii) memasuki pertandingan ratu cantek dan menang
(iv) berlaki walaupun sekejap
(v) cerca orang sebab mulut dia macam lahanat..harus akak lahanatkan balik...

5 ciptaan yg paling disukai:-
(i) kurniakan kaler kulit yang gelap - sebab black is beautiful.. sebab dalam dunia ni mesti ade yang suka bapok hitam cam akak ni kan..kalau suka putih je x lakulah akak kan...


(ii)Rupa yang x cantek sangat (cantek ker)- kalo akak terlampau cantek karang susah lak nak layan semua orang...maklum lah cantek sangat..so kalau x cantek sangat ni relax lah skit...


(iii) Faoundation kaler gelap...kalau xde mati lah akak..kena campur arang ngan tanah liat lah gamaknya


(iv) keluarga yang memahami akak...sebab mereka ok je akak jadi bapok..giteww...


(v)kawan2 yang ade cantek ade tidak..so equal lah kan..x lah gaduh je sebab semua cantek...


5 orang yang mahu tag :-
(i)Hotmama yang cantek melampau2, memukau, kurus, comel, macam model,kulit halus, licin, putih gebu, meletup deboom..
(ii) Meen Zuleyka yang ado
(iii) Ita itu peminat no1 blog akak
(iv) Hafezzudin yang pot pet pot pet
(v) Lara khristina yang cantek itew

Harga Ayam

TERBARU....HARGA AYAM SELEPAS PRU12

KUALA LUMPUR
- Malaysian Federation of Livestock Farmers Associations hari ini mengumumkan kenaikan harga ayam mentah sebanyak 50 sen sekilo, melonjakkan harga ayam mentah melebihi paras harga siling yang telah ditetapkan.

Walaubagaimanapun, kerajaan baru(pembangkang) yang dipilih selepas pilihanraya ke -12 ini, berjaya bertindak pantas mengawal harga ayam-ayam lain di pasaran, sebelum ia turut melonjak naik.

Berikut adalah senarai harga ayam terkini mengikut pantauan Kementerian Dalam Negeri & Hal - Ehwal Pengguna :-

Ayam mentah - Naik 50 sen dari 5.60 kepada 6.10 sekilo

Ayam Thailand & Indon - Kekal pada RM 150 sejam
Ayam China - Kekal pada RM 180 sejam
Ayam Genting - Kekal pada RM 250 sejam
Ayam Russia - Kekal pada RM 300 sejam
Ayam Chow Kit - Kekal pada RM 30 sekali patuk
Ayam Kowloon yang kononnya "tulen bang!" - kekal pada RM 50 sekali hantam (bontot ayam saja).
Ayam Tua Pasar Pudu - Diskaun RM 20 sekali sumbat

** TERBARU **
Ayam dara bandar - RM 10,000 serba satu
Ayam dara kampung - RM 5,000 serba satu
Ayam second-hand - cuma RM 80 sahaja, termasuk mas kahwin
Ayam bohsia - Kena race motor dulu

dan yang terakhir sekali,

Ayam Lenyek - PERCUMA. Boleh didapati di jalan-jalan kampung berhampiran.

P/s : Yang penting akak ayam KFC " Kesedapan sehingga menjilat jari" PRICELESS

Let's SHOPPING Uollss!