jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 5 March 2009

bila uolss?

mmm korang pernah tak tanya pada mane2 bapok..soalan ni " Sejak bila u ni jadi bapok?"..mesti ade kan...mmg sukar akak nak bg tau uolss..sebab benda tu datang buat di buat2 uolss..tetapi lahir dr jiwa ..katanyaaaaa....korang ingat suka2 ke nak jadi bapok ni..korang ingat ooooo nak jadi bapok lah esok..trus jadi bapok pas tu..tidak uolss..ianya nurani uolss....buat buat2 tp ade sendiri dalam jiwa...akak punbukan mintak ade perasasan cam ni...

cuma pengawalan nafsu dan jiwa je uolss..nak berubah atau tidak...akak pun cuba kearah yang lebih baik uolss..harap uolss paham..sikit2 lah uolss...ke arah menjadi ustazah lah uolss...

so back to the question...." sejak bila awak jadi bapok?"... so jawapan akak sejak azali uolss...

korang tengok ni..mase ni umur akak 5 tahun..korang ingat saje2 ke akak pose macam ni..feeling tul waktu tu..seingat akak bunga tepi akak yang suruh letak..wah kecik2 lagi dah pandai posing..nak kata ape? naluri model dah tersemat dalam diri uolss...yang penting kepit...bila tengok gambar ni rase nak nangis rasanya..kecik2 dah berwajah bisa...x comel langsung...patut lah besar makin bisa wajah ini...

korang ade ker anak patong?..akak ade ok....

ujung bila besar jadi bapok warok..aduhhhh..ni pun baru belajar mekap..tengok lah mekap ala2 opera cina..aduhhh buruk tul...bisa bangat....ni gambar 5 or 6 tahun lepas..bersama diva terkemuka kak bed..kurus kan kak bed...slimuolsss..tapi sekarang kus semangat...dulu kak bed botak lagi uolss..G.I Jane katanya...sekarang tidak lagi..kak bed telah mempunyai rambut ala2 zainab zain lembah asmara ok...awas...

yang penting walaupun mekap opera cina..tapi confident tul akak n kak bed waktu tu...hahahaha.. rase dah cantek sangat lah time tu..woman sangat lah tu....

Let's SHOPPING Uollss!