jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Friday, 28 August 2009

let baring tepi kolam surau...

hye uollsss....sorry sangat sebab lama x hupdate...akak x sempat uollsss..almaklum lah akak memperbanyakkan tadarus dan solat tarawih x sempat nak berbloging katanya....

semalam lepas je berbuka..akak membedal bagai nak gila..macam lah akak puase setahun x berbuka2...then lepas solat akak pun siap lah nak pi solat tarawih....walhal baru ari ni nak pi kan..dah puase keberape ni...hihihih...

siap punya siap...dengan songkok and kain pelekat bagai akak pun berjalan lah ke surau...then tunggu lah nak solat isyak...

lepas solat isyak ade lah mase sikit nak sebelum nak terawih...akak pun cari port yang sesuai untuk bersandar sikit....

mata dah manja2 je macam nak tidor..boleh tak kat surau akak leh ngantuk...setan sangat kan akak...then dengan x semena2 akak terlelap kat kat sudut surau...tetiba akak ade orang kejutkan akak...

dia berkata "assalamualaikum....terlelap ke ...solat terawih dah mula dik..dah 8 rokaat dah..."...yang kejut akak pulak tu bilal surau....

Ya Allah..akak terlelap kat surau..punya lah bising kat surau tu baik je akak landing..ape lah nak jadi ngan aku ni..setan kena ikat pun akak masih menyetankan diri...rugi tul ...then akak bangun ape kah lagi amik air sembahyang le..then sarung selipar surau..catwalk lah ke kolah air...

opocot mak ko.....

tetiba uolsss..selipar surau yang akak pakai tu licin...terus mengelunsur lalu terbaring di tepi kolah diatas lantai basah..tu dia..pose baring tepi kolah air...yang penting kain pelikat akak tu siap terselak uolss sampai ternampak spendar....oh tuhan kenape ngan aku ni...basah habis baju akak...

yang penting ade makcik amik air sembahyang kat tepi tu leh ketawa bagai nak gila tengok akak..ape lagi akak bagun trus balik lah uolsss..esok je lah akak pegi lagi....dugaan dugaan...
then balik je..tukar baju trus membuta..

kenape lah ngan aku ni..nak buat ibadah tertidur lah..terbaring tepi kolah lah..ni mesti ade benda yang akak buat ni x berkat ni....

Let's SHOPPING Uollss!