jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Saturday, 23 May 2009

kanak-kanak Drag!

Drag - atau name lainnya memondan / memakai baju wanita /

korang pernah tengok kanak2 drag?...

ok akak dah lama x jalan2 blog kawan2 akak..selalu tengok sekali lalu jer....then akak termasuk lah dalam blog kawan akak ni si watie...akak terkesima uolss lalu pengsan serta sentap...

sebab ape..akak tengok watie telah mendragkan anak lelakinya...ayoooooo.... kelas ko yaeesh...makan ati akak tau...so kita layan je ok gambarnya...

sebelum di makeoverkan

tadaaaaaa.....comel tak?...cute sangat

ape pun watie just suka2 je...bukan betul2 kay...bukan seperti yang korang pikirkan ok..watie bukan nak memondankan anak dia..tapi ade kesahnya...kalau nak tau kisah sebenarnya ape yang berlaku..sila lah layari blog watie (http://mummyaeesh.blogspot.com)...mmg meriah dengan cerita nya...ape pun watie...kalau si yaeesh ni dah besar mintak2 jangan lah dia teringin nak berpersonalitikan kak senduk yer....

ape pun yaeesh akak ade sesuatu nak cakap kat ko...

akak sentap sebab ko lebih woman dr akak.....

Let's SHOPPING Uollss!