jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 12 March 2009

jahilnya akak! maafkan aku

akak ade story nak citer kat korang...citer ni berlaku akak rase 5-6 tahun leps lah..kisahnyer gini...pada suatu hari akak kena lah pi kl sebab kena beli barang nak buat projek waktu blajar kat uitm dulu...then mase x de kete lagi..akak pun pi lah naik bas ngan kawan akak ni...

mase kawan akak ni (pondan gak) ala2 alim gitew...kira alim2 kucing lah..kejap alim kejap tidak gitew...so bila kata nak pi kl akak kena lah bergaya sakan kan..walaupun x lah bergaya mane pun..name pun pondan kan...so akak dengan dress-up yang adooo...yang penting mekap light2 n contact lence warna purple...walaupun akak ni di kategorikan sebagai gadis rentung tp akak tetap x peduli..purple mate akak uolsss...

then lepas sampai kl dah beli2 barang akak pun balik lah..dalam perjalanan balik akak lalu lah masjid jamek...akak ingat lagi hari tu hari jumaat...then mase tu lak mmg orang ngah nak pi sembahyang jumaat...mase tu akak x lah mendrag pun tp kira light2 lah..gitew...

then kawan akak cakap kat akak " nok jom pi sembahyang jumaat"...tp dengan nada syaiton nya akak menjawab..."nok mak ni pakai lence purple..baju ketat pulak..muka make-up..x yah lah nok.."..tp dia tetap memaksa...tp akak tetap x nak pegi...akak cakap kalau ko nak pegi akak tunggu ko kat mane2...then dia pun x jadi lah pi sembahyang jumaat....

go girl...cepat nok cepat

so semua orang menuju ke arah masjid ..akak ngan dia je melawan arus ke arah berlainan..mase tu senpat lagi aak menscanning abang2 ensem yang lalu ke masjid..banyak gak yang akak taste...dengan x semena2 kawan akak itew menagis teresak2...macam baru lepas kena bantai ngan jantan...siap tersedu2 uolss...hinggus jangan cakap lah dah macam air sungai dah tak henti2 katanya...terperanjat uolss..hampir pitam akak di buatnya...betapa setannya akak mase tu...tp akak tetap pose chantek..dan terus kan perjalanan....x pedulik pun...

nok mak rase mak ni setan sangat...mak ni jahil...mascara mak cair x uolss?...mak nangis mak nampak cantek tak?...

kawan akak tu menangis sampai semua yang lalu pandang semacam je...mesti orang semua ingat akak baru lepas bantai kawan akak tu...nasib baik ko chantek nyah..so ko nagis pun nampak macam nicole kidman nangis...then dia benti kat satu sudut dan berkata pada akak...

lantas kawan mak terus ceramah mak ...tp mak trus pose ayu....walaupun akak macam kayu

"nok aku rase bersalah dan berdosa besar sangat...semua orang menuju ke jalan benar tapi kita berjalan ke arah yang lain..arah yang salah...mak mahkluk tuhan nok...tapi dosa ni marilah kita tanggung sama2 sebab kita x sembahyang jumaat"..

ya allah akak rase macam tamparan besar ke muka akak...akak trus rase nak pitam uolss dengan kata ala2 ustazah zaharah dr kawan akak itew...trus akak pakai selendang dengan jambut kerkeluar ala2 dato siti dan dan menadah tangan berdoa kepada tuhan...

nape pulak ade mamat join mak doa ni..mesti dia taste ngan mak ni...

yang penting akak trus cakap kat dia " nok cepat le nanti terlepas bas"...akak x pikir ape2 pun mase tu..ya tuhan jahilnya akak...ampun kan akak

tp semua tu tlah berlalu..akak telah bertaubat uolss...akak x kan ulang lagi kesilapan besar tu uolsss...kenape lah akak jahil sangat mase tu...harap2 tuhan ampun kan akak...sekarang tiap kali akak buat ape pun..bila masuk waktu je trus akak sembahyang..dan setiap akak melangkah keluar rumah akak telah lengkapkan diri akak dengan air sembahyang uolss...amin...

ok uols konsert akak di benhentikan seketika...sebab masuk waktu dah..so lets lah kita berjemaah bersama2..semua ade bawak sejadah ngan telekong kan...

sampai sekarang persahabatan kami masih kekal...walau jarang berjumpe tapi kami sering berkirim kabar...kejadian itew telah membuatkan akak sedar betaba besarnya dosa kalau kita inggal perintah tuhan...sekarang kawan akak tu pun dah chantek banget...akak kagum dengan dia...tp yang penting uolsss sekarang uolss dia mungkin x lagi nangis sebab x sembahyang jumaat tp akan nangis kalau x telan exstacy sedas dua...exstacy?...ade sape2 buat entry pasal exstacy ker...opssss..tp ape yang penting mesti dia sekarang dah alim bagai orang mengaji pondok kan...

sebelum akak di cerca kembali ..ape lagi.........larikkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk

Let's SHOPPING Uollss!