jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Tuesday, 1 July 2008

Detik kewanitaan akak bermula....

akak lahir pada tahun 1981..di lahirkan di hospital university kuala lumpur...so akak adalah di katogorikan sebagai city girl lah kan...dari detik itewlah akak bermula menjadi anak gadis yang comel..comel katanya...kisah ni julung2 kalinya akak dedahkan pada semua...bukan nak salahkan sape2 tapi ini mungkin naluri akak sendiri sejak lahir lagi...


dr tadika lagi interest lagi akak telah ade perasaan kewanitaan..dr kecik akak mmg gemar main masak2, mak2, main cikgu2 ngan budak perempuan ...kawan bak akak pada mase tu hafiz, jumadi and ani..tp akak lebih rapat ngan ani..dialah kawan akak sejati time tu..dimana ada ani disitu ada akak..yer lah girl best friend katanya..kalau dulu kecik2 akak main mesti pakai skirt or baju kurung..mak yang pakaikan..sebabnya..akak akak melalak kalau x dapat pakai skirt...kalau x dapat akan akak amukkan satu kampung...kecik2 dah feeling woman kan..ape nak buat...


walaupun sering dilibas oleh mak and bapak akak..akak tetap nak pakai gak baju pompuan..kalau nak ikutkan permainan yang parents akak beli mmg banyak..tp ade satu je permainan lelaki..iaitu kapal korek warna kuning...yang lai barbie, masak2, teddy bear an patung kertas...pemainan perempuan ...mase tu mmg feeling gila lah yang akak ni perempuan..kadang2 tu pi ngaji siap pakai tudung..kalau akak ngok kakak akak beli make-up baru ..habis lah akak akan kerjakan...


waktu tadika dulu akak ade sorang kawan lelaki yang akak suka name dia helmi..akak dengar sekarang dia dah kawin ade anak dua..wah kiranya detik percintaan akak yang pertama lah..dia ni budak aling pandai dalam kelas tadika akak tu..walau pun masih seusia jagung ..akak telah gairah melihat jagung dia..opsss....wajah dia akak maksud kan...


sampailah ke sekolah rendah..kegadisan akak makin menyerlah..masuk kelas tarian...kalau pakai beg mesti nak ade kartun2 or bunga2..mak bapak akak belikan je..sebab akak agak bijak lah mase tu..untuk menggalakkan akak belajar mak akak belikan ape yang akak nak...sebab tu agaknya akak semakin pondan...kawan2 akak selalu panggil akak pondan lah, sotong lah..tapi ade akak kesah...janji akak puas ....


bila akak masuk kesekolah menengah akak telah dapat ramai kawan...pikiran makin matang..keinginan makin luas..so akak ade ramai kawan pondan...kak cam..baby bee, wasyar, fairos, che dak, nasha dan ramai lagi....semua ni geng akak ..waktu tu kat sekolah yang pondan geng kitorang je..yang senior ade la satu dua je..so kitorang bermaharaja ela lah...kiranya geng kitorang sering jadi ikutan pompuan2 kat sekolah..ape yang kitorang pakai, contohnya beg ker botol air ke..semua budak perempuan nak tiru..rase cam trend setter lak...kelas mase tu...kawan lelaki mmg ramai tp yang comel2 shaja ok...kadang2 siap bergaduh ngan perempuan sebab lelaki...

Let's SHOPPING Uollss!