Wednesday, 2 August 2017

trending sendu yg mendapat sambutan..

assalamualaikum uollsss..

sorry sorry sbb xde blog update untuk 3 hari lepas.. sbb akak keluar Bandar atas urusan penting.. akak di beri kepercayaan menjadi salah seorang pembawa obor untuk temasyar sukan sea x lama lagi.. akak sebagai atlit sukan membawa telor dalam kantong berganti2..

so today akak nak cakap pasal satu topic yang bertajuk.. "the joyah of the millennium"

wahhhhhh whats that.. apakah tajuk itu.. ni akak nak kupas ni...

kenapa akak cakap kaka joyah.. ni gelaran je..sbb org gelar orang2 yang banyak bunyi ni kan joyah.. so sapa yg bernama joyah di luar sana.. jangan terasa yer..

so lepas akak run run child bawak obor tu.. akak berenti lah makan..yer uollss lepas lari mesti la akak laparina binti laparuddin kan.. so akak scroll2 lah fb ..sambil2 orang kata...yer lah kena lah amik gak cerita2 terkini kan..kang x amik tau kang orang kata akak ni "ponjeng dalam tempurung" lak

CLICK MORE - UNTUK CERITA SELANJUTNYA
 
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...