jom click sini

ahli geng kongsi senduk

Kak Senduk Fan Club Klik sini

bit.ly/1c5OxpX

Thursday, 11 June 2009

PETIR !!!!!! Akak Termengurat Pondan !

hey uolsss...amacam ari ni..u olss rase uolss chantek ke tidak?....ari ni akak rase akak akak suwei skit..sebab ape..sebab ake kisah yang berlaku kat TM Point...

tengahari tadi mase akak lunch..akak pi lah bayar duit telephone company kat TM Point kat depan ioi mall puchong... then macam biase lah..kuar kete..sarung speck besar bagai nak gila2..angkat handbag trus catwalk...trus akak berangan victoria beckham...

amacam akak?..mirip victoria bekam tak?

sampai je kat TM Point tu...akak masuk...so nak kena amik no kan kena beratur kat kaunter kecik katanya kan..so mase akak beratur kat dalam tu..akak terpandang satu bintang yang bergemerlapan di siang hari..ya tuhan..ade anak ikan comel gila kat kaunter amik ni..dan dia staff TM Point tu...

trus akak terbayang mamat ensem tu x pakai baju..pose pulak cam ni atas kuanter tu..ohhhh pengsan...

ape lagi akak tekan suis kebohsiaan akak lah...akak senyum kat dia dengan suara paling halus dan paling perempuan akak berkata " i nak bayar bill leh i dapatkan no giliran"..saje akak feeling buat tanya..walhal selalu amik trus duduk je...

akak rase dia ni staff baru lah..sebab x pernah nampak...tp mmg comel...

sedang akak duduk tunggu giliran ..sempat juga mata akak melirik manja kat dia...walaupun pakai uniform jantan ni kan...tp dia buat2 x nampak..n senyum2 kecil je kat akak...gigi dia tersusun je..comel betul..berair akak...

tiba- tiba akak ternampak sesuatu yang mengemparkan...akak trus nak pengsan..

akak nampak tangan dia macam ni uols....banyak kali...bukan buat2 tapi natural

akak nampak tangan dia cam ni....adakah dia adik2? (pondan jugak)....akak dah rase lain macam je..adakah akak termengurat pondan uolsss....

akak cuba perhati dengan teliti..tetiba akak ternampak dia bergurau2 ngan kawan sekerja dia..dan terkeluar pose ni....

amacam...sekarang u konform kan i ni pondan jugak...terima lah pose paling model i leh buat kat u...

sudahhhhhhhhh!!..conform adik2..conform specis sama ngan akak...sebelum akak di sumpah menjadi batu..baik akak bayar bill dan trus berambus...

sebelum kuar dengan tergesa2 tu sempat akak memandang kat mamat hensem @ pondan adik2 itew...


dia lambai akak macam budak perempuan tadika lambai tangan.....

tidakkkkkkkkkkkkkkk!!!!!!!!!!!


Let's SHOPPING Uollss!